- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
ne güzel eşiniz destekliyor kıymetini bilinŞuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !
Valla arkadaşım seni en iyi ben anlarım. .Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Trafik yoğundu bugün.
Malim ben mal !
Hele park facia !
Karistiriyorum !
Amin inşallahValla arkadaşım seni en iyi ben anlarım. .
Burada konum da var hatta...eziyet dönen araba kullanma fobisi diye...
2 aydır hayat bana resmen zehir oldu.arabamı 2 ay önce aldık, otomatik.fakat o kadar korku yaşıyordum ki denemedigim yöntem kalmadı. Sana bunların hepsini yazacağım
1.ilk önce toplam 7 gün 14 saat özel ders aldım, olmadı. ..
2.psikiyatriste gittim, sakinleştirici Surup kullanıyorum, olmadı. ..
3.haftada bir psikoloğa terapiye gidiyorum ,olmadı. ..
4.zafer Aksoy akademi zafer hoca ile 1 saat telefon konuşması yaptım, yalnız çıkmalısin dedi, olmadı....
5.youtube da araba korkusu telkini buldum, hergün dinledim, olmadı. ..
6.üstüne gittim yeni bir hoca buldum 4 saat de onunla çalıştım.
Çevremdeki herkes, hocalar dahil çok iyi araç kullandığımı söylüyorlar. Tek söyledikleri korkunu yenmen gerek..
Bunu zaten becerebilsem bu kadar mücadeleye ne gerek var!
Ben 2 gündür daha sakinim ama..bunu da şöyle yendim, tavsiye ederim sana da.bilmedigin yollara asla girme.kendine bir güzergah belirle ve o yolu gözün kapalı gidecek kadar sık git-gel.başka bir yere gitme .günlerce sürebilir, sürsün. Daha sonra yeni güzergah derken böyle böyle alış şehiriçine....ben suan bu sekilde daha rahat olduğumu gördüm. Bilmediğim yola girince elim ayağım dolaşıyor, şuurumu yitirecek gibi oluyorum.pes etmek yok...mücadeleye devam..çok pis hırs yaptım. Sen de asla pes etme arkadasimm
Hepimize kazası belasız sürüşler dilerim.
15 senedir kullanıyorum. 3 defa kazam var. Duran arabama gelip çarptılar 3 ündede. Ama ben delirdim sinirden. Canının sıkılması çok normal. Ama üzerine git bu durumun yılmadan park üzerine çalış. Ben ilk zamanlar yokuşta kaldıramıyordum. İnadına yokuşa gidip tek başıma defalarca çalıştım hemde öyle yerler seçtimki kahve önü stres olabileceğim yerler. Şimdi benim diyen erkek şöförden daha iyi sürücüyüm. Korkularının üzerine gitmezsen başaramazsın.Ya arkadaşım inan o kadar çok kullanma imkanım oldu ki.
Insan daha kaç kere aynı hatayi yüzlerce tekrarlayabilir ki ?
Mal olduğumu düşünüyorum yemin ederim.
Ne zamandır kullanıyorsun? Yani ne kadar süreden sonra vazgeçtin ki?Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Trafik yoğundu bugün.
Malim ben mal !
Hele park facia !
Karistiriyorum !
Keşke hırs yapmasanız neyin hırsı bu? Belli ki yapamıyorsunuz şuurunuzu yitirecek kadar paniklemeniz çok çok tehlikeli sizin araba kullanmanız. belli ki bu iş için uygun değilsiniz. Trafikte sizin gibi hemcinslerimi görünce çok sinirleniyorum. Herkes herşeyi yapmak zorunda değil keşke vazgeçseniz. Çünkü yaşadığınız normal bir acemilik durumu falan değil, hiçbir zaman iyi bir şoför olamayacaksınız.Valla arkadaşım seni en iyi ben anlarım. .
Burada konum da var hatta...eziyet dönen araba kullanma fobisi diye...
2 aydır hayat bana resmen zehir oldu.arabamı 2 ay önce aldık, otomatik.fakat o kadar korku yaşıyordum ki denemedigim yöntem kalmadı. Sana bunların hepsini yazacağım
1.ilk önce toplam 7 gün 14 saat özel ders aldım, olmadı. ..
2.psikiyatriste gittim, sakinleştirici Surup kullanıyorum, olmadı. ..
3.haftada bir psikoloğa terapiye gidiyorum ,olmadı. ..
4.zafer Aksoy akademi zafer hoca ile 1 saat telefon konuşması yaptım, yalnız çıkmalısin dedi, olmadı....
5.youtube da araba korkusu telkini buldum, hergün dinledim, olmadı. ..
6.üstüne gittim yeni bir hoca buldum 4 saat de onunla çalıştım.
Çevremdeki herkes, hocalar dahil çok iyi araç kullandığımı söylüyorlar. Tek söyledikleri korkunu yenmen gerek..
Bunu zaten becerebilsem bu kadar mücadeleye ne gerek var!
Ben 2 gündür daha sakinim ama..bunu da şöyle yendim, tavsiye ederim sana da.bilmedigin yollara asla girme.kendine bir güzergah belirle ve o yolu gözün kapalı gidecek kadar sık git-gel.başka bir yere gitme .günlerce sürebilir, sürsün. Daha sonra yeni güzergah derken böyle böyle alış şehiriçine....ben suan bu sekilde daha rahat olduğumu gördüm. Bilmediğim yola girince elim ayağım dolaşıyor, şuurumu yitirecek gibi oluyorum.pes etmek yok...mücadeleye devam..çok pis hırs yaptım. Sen de asla pes etme arkadasimm
Hepimize kazası belasız sürüşler dilerim.
Psikiyatrisim, psikologum ve 2 farklı direksiyon hocam bile şu kurduğunuz cümlelerin onda birini kurmazken hangi sıfatla bu yorumu yaptığınızı anlayamadım. Kadın kadının kurdudur sözüne ne güzel örnek olmuşsunuz.ben korkularımı çok şükür yeniyorum da siz insanlara olan bu çirkin tavrınızi nasıl yeneceksiniz acaba....bense sizin aksinize sizin gibi sevgisiz insanlara sinirlenmek yerine çok üzülüyorum. ..Keşke hırs yapmasanız neyin hırsı bu? Belli ki yapamıyorsunuz şuurunuzu yitirecek kadar paniklemeniz çok çok tehlikeli sizin araba kullanmanız. belli ki bu iş için uygun değilsiniz. Trafikte sizin gibi hemcinslerimi görünce çok sinirleniyorum. Herkes herşeyi yapmak zorunda değil keşke vazgeçseniz. Çünkü yaşadığınız normal bir acemilik durumu falan değil, hiçbir zaman iyi bir şoför olamayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?