O kadar haklısınız ki. Bizim de yolumuz direksiyon, trafik dersinden geçecek sanırım.Eş, dost, aile üyesi hele baba ve kocadan sürüş dersi alınmaz, alınmamalı.
Her işin bir erbabı var, öyle düşünün.O kadar haklısınız ki. Bizim de yolumuz direksiyon, trafik dersinden geçecek sanırım.
Babam hayatta değil abim de yok maalesef. Ya ha gayret diyip kendim yola çıkıcam ya da bir direksiyon hocasıyla çalışacağım sanırım.Direksiyon hocasımı tutsanız yada abi veya babadan yardım isteseniz bu şekilde zor olacak sanirim cevremde de çok şahit oldum kesinlikle tavsiye etmiyorlardı
Ama benim babam ve eşim aşırı sakin ve rahat insanlardır sıkıntı yaşamadık
Gene kocaya toz kondurmadı iyi miBen araba sürme konusunda çok cesaretsizdim eşim desteğiyle aştım bunu diyebilirim. Her eş böyle değil yani.
Ama bu tavırda olsaydı eşim, hocayla çalışırdım kesinlikle.
YaaaGene kocaya toz kondurmadı iyi mi
Nesli tükenenlerden enişte ya da öyle bir nesil var mı acaba
Hepimizi bir gün boşayacaksın yabanYaaa
Her konuda böyle minnoş değil tabi ki ama araba sürme konusunda çok yardımcı oldu, hakkını yiyeyem yiğidimin
Aynı durumdaydim artık vazgeçmiştim bu şartlarda öğrenecegime otobüsle ulaşıma devam edeyim demiştim. Gece girdim kadınlar kulübunu okudum herkes babadan,kocadan öğrenilmez kendin çıkıp süreceksin yazmıştı. Sabah kalktım ilçede dolaştım arabayla. Ertesi gün ilçeden il merkezine gittim 20 km. Böyle böyle öğrendim. Hayatta en sevdiğim şeylerden biri araba kullanmakEşimle araba aldık. Üç akşamdır beraber trafiğin en az olduğu saatlerde dışarı çıkıyoruz. Ehliyetim var ama hem kursta kullandığım arabaya göre farklı geldi hem de güzergahın dışına ilk defa çıkıyorum. Her stop edişimde her yanlış hareketimde ufflar pufflar, göz devirmeler... Niye ordan dönmedin niye burdan gitmedin? Ne yapacağımı şaşırdım. Herkesin eşi, babası, abisi, ablası, annesi böyle mi öğretti? Gerçekten merak ediyorum bu süreçte neler yaşadınız?
Bir kere anlatıp mükemmel olmamı bekliyor da öyle bir dünya yok maalesef. Ki emin olun öyle cinnetlik bir durumda değilim. Kalkış yapıyorum, sarsmadan vites değiştiriyorum. Sadece bazen telaşa kapılıp dönmem gereken yeri kaçırabiliyorum. Ya da ondan rica ediyorum biraz telaşa kapıldım sen bizi eve kadar götürür müsün diyorum. E o kızınca kafam allak bullak oluyor elim ayağım birbirine karışıyor mecbur kalıyorum. Böyle diyince bağırıp çağırıyor. Keşke bir kere öğretilse ve hemen kavrasak ama olmuyor işte. Bununla ilgili sizin yapabileceğiniz bir öneri de yok aslında. Sadece paylaşmak istedim.
Kocadan hoca olmaz, özel ders alın.Eşimle araba aldık. Üç akşamdır beraber trafiğin en az olduğu saatlerde dışarı çıkıyoruz. Ehliyetim var ama hem kursta kullandığım arabaya göre farklı geldi hem de güzergahın dışına ilk defa çıkıyorum. Her stop edişimde her yanlış hareketimde ufflar pufflar, göz devirmeler... Niye ordan dönmedin niye burdan gitmedin? Ne yapacağımı şaşırdım. Herkesin eşi, babası, abisi, ablası, annesi böyle mi öğretti? Gerçekten merak ediyorum bu süreçte neler yaşadınız?
Bir kere anlatıp mükemmel olmamı bekliyor da öyle bir dünya yok maalesef. Ki emin olun öyle cinnetlik bir durumda değilim. Kalkış yapıyorum, sarsmadan vites değiştiriyorum. Sadece bazen telaşa kapılıp dönmem gereken yeri kaçırabiliyorum. Ya da ondan rica ediyorum biraz telaşa kapıldım sen bizi eve kadar götürür müsün diyorum. E o kızınca kafam allak bullak oluyor elim ayağım birbirine karışıyor mecbur kalıyorum. Böyle diyince bağırıp çağırıyor. Keşke bir kere öğretilse ve hemen kavrasak ama olmuyor işte. Bununla ilgili sizin yapabileceğiniz bir öneri de yok aslında. Sadece paylaşmak istedim.
Eşimle araba aldık. Üç akşamdır beraber trafiğin en az olduğu saatlerde dışarı çıkıyoruz. Ehliyetim var ama hem kursta kullandığım arabaya göre farklı geldi hem de güzergahın dışına ilk defa çıkıyorum. Her stop edişimde her yanlış hareketimde ufflar pufflar, göz devirmeler... Niye ordan dönmedin niye burdan gitmedin? Ne yapacağımı şaşırdım. Herkesin eşi, babası, abisi, ablası, annesi böyle mi öğretti? Gerçekten merak ediyorum bu süreçte neler yaşadınız?
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim.Kocadan hoca olmaaaz. Altın kuraldır bu.
Bi triplere giriyorlar araba öğretirken.
Beni bi defa cesaretlemdirip şoför olmamı sağladı hakkını yemeyim ama ondan sonra onunla çıkmadım.
Bi gün ya seni burda boşarım yada in arabadan demiştim artık
Komşumla çıktım 3 5 kez ondan sonra kendim. İnsan en güzel kendisi tekken öğreniyor. Yanında kim olursa olsun biri oturunca ay bişey mi yaptım kafasından çıkamıyorsun arabaya odaklanamıyorsun. Ama tek kendinken tamamen konsantre.
Önce evin önündeki caddede git gel git gel defalarca. Arabayı kavra.
Mesela en çok tavsiye sana ileri geri yap. 100 mt git geri tak gel. Dur kalk yap bolca. Arabayı kavradıktan sonra sürmek çok kolay.
6 sene oldu aktif kullanıyorum. Bayada iyiyim yani çok seviyorum. Ama araç değiştirdiğimiz zaman pat diye çıkmam trafiğe. Mahallede bi arabayı tanırım ertesi gün çıkarım. Sende öyle yap
Aman guzum bosanmanHepimizi bir gün boşayacaksın yaban
Hayır yani böyle anlatıyorsun, diyorum ki bu türü de var bunların madem, bu evdeki ney, defolsun gitsin
Bu arada ben hocadan öğrendim hoca da değil bayağı siyasi araç eskortundan, ondan canavar bir şoför oldum.
Kocam hala bana sürdürmez, atar kendini aşağı.
10 senedir ehliyetim var, 3 ya da 4 kere ben sürmüşümdür yanımdayken, kan çıkar çünkü.
Çocuklarla duruldum ama
Çocuklarla öyle oluyor, olmalı da.Aman guzum bosanman
Arabayı süreyim kendisini şoför olarak kullanmayayim diye bu kadar istekli olmuş olabilir öğretmeye
Bizim de tam tersi eşim deli bir şoförfüz çocuklardan sonra duruldu hatta biraz fazla dururdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?