Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar. 9 Aylık bebeğimizin pusetini hala ters yönde araca yerleştiriyoruz. Çocuk büyüyor Sizce ne zaman bizim gibi normal yöne oto koltuğunu cevirmeliyiz. Tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Selam kızlar. 9 Aylık bebeğimizin pusetini hala ters yönde araca yerleştiriyoruz. Çocuk büyüyor Sizce ne zaman bizim gibi normal yöne oto koltuğunu cevirmeliyiz. Tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Oğlum 10 kiloya ulaştığında (8-9 ay civarı) 9-18 kg oto koltuğu aldım ve normal pozisyonda oturttum. Uzmanlar normal pozisyonda oturtmayı önermiyorlar;kaza anında başı vücuduna oranla hala büyük olduğundan sıkıntılı sonuçlar doğurabilir diye ama ben bağladım
Oğlum 10 kiloya ulaştığında (8-9 ay civarı) 9-18 kg oto koltuğu aldım ve normal pozisyonda oturttum. Uzmanlar normal pozisyonda oturtmayı önermiyorlar;kaza anında başı vücuduna oranla hala büyük olduğundan sıkıntılı sonuçlar doğurabilir diye ama ben bağladım
Evet birazdaha beklemeniz gerek 9-18 kg oto koltuklari var sizin alacaginiz hafif yatis olandan alacaksiniz hic bir sikinti olmaz ben kendimde kullaniyorum oglum cok memnun koltuktan rahat geziyo etrafa bskarak tavsiye ederim . kendimde bebek magazasinda calisiyorum ona dayanarak konuştum