Araba sahibi olmak bu kadar zor olmamalı!

Parçası pahalı bir araçtır ama arıza yapmaz pek Honda uzun müddet arıza çıkarmayan bir araçtır Fiat tamiri parçası mümkün uygun yollu bir araç fakat konforu diğer marka araçlara binenler farkı görecektir

O kadar da değil.
O fiyat bandında 5 senelik olur ama km si 50 bin olmayan ve hasar kayıtsız araba bulunur.
Dizel sıkıntı, orta segmente gayet mevcut.
İstediğiniz belirli bir marka yok ise...

Alın bitane ağır hasar kayitli ama bakimli audi yağını koyup binin fiat reno hundai aklınızdan bile geçirmeyin. Ufak kazada yamulan araba almak sizin güveninizi çok kırar alman tankı alın alabildiginizi sonra sırf isminden satarsınız bizde var bitane konuşurken audi demen yetiyor kimse hasar kaydı sorgulamıyor mühim olan kalite yani şöyle diyim süslü 14 ayar bilekliktense eski 22 ayar adana burmasi tercihimdir.

Bizde millet koltuk takımı almak icin calısıyor taksit ödüyor, ülkece hayat amacımız ev ve araba almak olmus halbuki bunlar amaç degil düzgün bir hayat yasamak şcin araçlardır ama bizim ülkemizde düzgün bir hayat yasamayı istemek bile ne haddimize haline şükret sus otur ! diyorlar

yıllarca opel kullandım, yedek parçası en pahalı markanın opel olduğunu düşünüyorum. Yalnız reno da mercedes motoru var, 4 yıldır 2018 megane kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı, sıfır almıştım. Şu anda ford docus düşünüyorum, satarken anında gidiyor, yine sıfır istiyorum. herkes yazınca fiat egea ya da baktım, arabayı hiç bilmiyorum. istediğim volvo 350 binlere çıkmış, ondan vazgeçmek üzereyim, ikinci elleri de hemen hemen aynı fiyatlarda. Hatta alacağımız bayi elinizdeki aracı satacaksanız direkt bize getirin, piyasada araba yok, bunlar reşat altını gibi dedi, arabanın satışının kolay olması da önemli benim için.

O kadar da değil.
O fiyat bandında 5 senelik olur ama km si 50 bin olmayan ve hasar kayıtsız araba bulunur.
Dizel sıkıntı, orta segmente gayet mevcut.
İstediğiniz belirli bir marka yok ise...
2016-2017 model mercedes e180 bakıyorum, yazdığım fiyata anca eski kasa airbag acmıs arabalar var. 400 nakit üstüne 200 kredi çekmeden düzgün bir araba alamam su an

ben bindim egeayada bindim lineyada bindim hondayada bindim evet kaliteli hondalar bunu inkar etmiyorum zaten. ama yaşli bir aractan bahsediyorum yani o paraya alacaginiz honda arac uzun muddeti doldurmus oluyor iste onu anlatmak istedim
hem kaliteli hem konforlu hemde sorun cikarmayacan hondalara bmwlere sıfir arac parasi istiyorlar oldukcada yasli bu araclar benim icin oyle yani
ben simdi 2008 model opelimi satsam o paraya anca atiyorum 2001 2002 honda yada bmw alacagim kendi aracimdan daha genc honda alayim desem ustune baya ekleyecegim bide basim agriyacakmi agrimayacakmi sorunlumu sorunsuzmu vs. dusunmek yerine ayni paraya sıfir arac tercih ederim ben.

Bugün eşim yolda gösterdi, bu araç şuan 200 bin diye.
100 daha koyarım, küçük bir ilde ev alırım dedim
Gerçekten öyle...
Pandemi sürecinden dolayı Türkiyede yollara çıkması biraz gecikti ama Mavisi evet fiyatları uçtu zaten şuan çok alım da yok açıkçası ikinci el fiyatları da çok arttı şuan araç almadan beklemek en iyisi

amcam aldi egeayi boş paket zaten o elektrikli cam var allahtan
ama yeni işte.
bende bakiyorum mesela şeyi cok severim arac gogsunde ekrani severim bitane ondan bitane bundan bitane sundan derken vay babam vay oluyor fiyat.
lukse kacmasan binilmeyecek bir araba degil
biz arabayi eşşek niyetine kullandigimiz icin luks bi araba alsak gaza basmaya korkariz

2016-2017 model mercedes e180 bakıyorum, yazdığım fiyata anca eski kasa airbag acmıs arabalar var. 400 nakit üstüne 200 kredi çekmeden düzgün bir araba alamam su an
Dediğim gibi o kadar değil.
E yerine c bakın mesela, fark çok yok.
Bmw de 3 ile 5 kasa iç hacim ve donanım olarak aşırı farkediyor ama mercedeste değil.
Şuan bahsettiğiniz kasa araca sahip arkadaşlarım var ve sürtme bile yaşamadı arabaları.
Km si 50 bin değil, satmaya niyetli, 500e verecek.
C sahibi olanlar 400 civarı.

Keza benim arabam da öyle, benimki arka kapıda avm de gerizekalının teki sürtmüş, ve full donanım arabalar.

fiyatları artıran bir unsur da yıl sonunda ağır vergiler ödemek istemeyen şirket sahiplerinin 2 veya 5 yılda bir araç değiştirmeleri. Biz de onlardan biriyiz, ocaktan sonra rahatlar araba piyasası. Ya da ben böyle düşünüyorum. Pandemi etkisi de var, birçok fabrikada üretim yapılmıyor. Bütçesi sınırlı olanların beklemesi gereken bir dönem.

Örnek verecek olursa aynı yıllara ait ve aynı segmentte olan bir Peugeot ile Honda arasında kalan kardeşim ilk başta Peugeot tercih etti modelini çok beğendiği için sonra Hondalara baktı kendi aracında aynı paraya ne kadar az özellik olduğunu farketti ve diğerini satıp Honda aldı markalar arasında oldukça fark var

Sıfır araba almak eskiden çok zararlı bir işti ama bu yükselişle beraber sıfır arabada 1 senede bayağı kar etmek mümkün.

Tabi ki binilmeyecek araba değil, clioya mesela 100 vermem ama egeaya olabilir

Yok hayır üretim devam ediyor şuan üretilen arabaların hepsinin de sahipleri var

ben ayni paraya ayni yillara ait peugeot la hondaya denk gelseydim hondayi secerdim
hondayi severim ozellikle civiclere bayilirim

Fiyatlar asiri cok yukseldi. Bizde 2019 temmuz ayinda Fluence vardi. Baya da iyi bir arabaydı. Sadece sunroof eksikti. 54ten satmisti esim. Suan cok fazla yukseldigini soyleyip kızıyor

E daha yaşına uygun olur diye e bakıyoruz :/ eski kasalarun temiz olanlar 400 civarı, yeni kasaya geçince otomatik artıyor fiyatlar, yani sahibindende geziyorum gece gündüz aramayı kaydedip bildirimleri de açtım ama istediğim donanımda vs araba asla denk gelmiyor. 600 bin civarı hep uygun olanlar. Bu kadar para verince de almışken içimize sinen sonrasında keske su da olsa demeyeceğimiz bir araba olsun istiyor insan
bende de BMW 5 serisi var, 23 yasında aldım bu arabamı o zaman pek yaşıma uygun değildi ama su an diyorum ki iyi ki almışım simdi olsa alamazdım bu fiyatlarla anca maketini alırdım

Sıfır araba almak eskiden çok zararlı bir işti ama bu yükselişle beraber sıfır arabada 1 senede bayağı kar etmek mümkün.

Tabi ki binilmeyecek araba değil, clioya mesela 100 vermem ama egeaya olabilir
gecen bir yerde bi yazi okudum sey yazmislar
2.el araba ariyorduk sıfır almak nasip oldu paramiz buna yetti birdahakine kismetse artik 2.el alacagiz yazmislar
durumu en iyi bu yazi ozetliyo heralde tabi son otv bilmem ne zammindan once

Gercekten oyle. Hatta esim kasiyere demis hayirdir bana hep 100lük fiş kesiyorsubuz diye. Kadinin biride demiş senin 100 ise gene iyisin biz 300den asagi cikamiyoruz. Oysaki eşim nerdeyse her hafta bu sekilde markete gidiyor. Daha bunun uzerine kahvaltilik ve pazar ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…