- 25 Aralık 2024
- 4.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.312
- 73
- 28
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Arabanın siyasi görüşü var onu geç servisi çok kötü benim arabama avmde şarjdayken çarptılar 2.5 ay bir far bekledim. Alt tarafı far. Sırf kredili diye aldık. Onun dışında sıkıntım yok sürüşü vs keyifli 4 5 sene satmam
Arabanın siyasi görüşü var bunu geç servis korkunç bir farı 2.5 ay bekledim 4x4 değil. Aynı fiyata çok daha güzelleri var sırf faizsiz kredi diye almıştıkEvet neden ya
Bıktım yakıt parasından diyordu
Gidiş geliş hergün 100 km yapıyor
Doblo değil de kendi ya da benim arabam olsa iflas ederdik ki Doblo bile artık gözümüze çok yakıyor geliyor
Evet şuan fiyatları oldukça cazip ben telefonu şarj etmeye üşeniyorum ben arabayı şarj etmeye gerçekten üşenirimArabanın siyasi görüşü var onu geç servisi çok kötü benim arabama avmde şarjdayken çarptılar 2.5 ay bir far bekledim. Alt tarafı far. Sırf kredili diye aldık. Onun dışında sıkıntım yok sürüşü vs keyifli 4 5 sene satmam
Evet eşim de krediden dolayı da istiyorArabanın siyasi görüşü var bunu geç servis korkunç bir farı 2.5 ay bekledim 4x4 değil. Aynı fiyata çok daha güzelleri var sırf faizsiz kredi diye almıştık
İşte aynı fiyata çok daha iyisi var sarjı uzun gidiyor evde de ediyorsun onda sıkıntı yok uzun yolda sıkıntı 1 şarj bazen 10 15 gün gider kısa mesafe Adapazarı istanbul tek sarjla gidiş dönüş oluyor ama balıkesirliyim oranın da ilçesi oraya giderken sarj ediyorum yolda 380 km 300 km gidiyor benimki tek şarjlaEvet şuan fiyatları oldukça cazip ben telefonu şarj etmeye üşeniyorum ben arabayı şarj etmeye gerçekten üşenirim
Ben kaza yapmam demekle olmuyor bir şey olsa 2 ay bekleEvet eşim de krediden dolayı da istiyor
İşe gider gelirim mal da taşırım hani çizildi bozuldu derdim olmaz diye de düşünmüştü
Gelince söyleyeyim
Tabi canım her an her şey olabilirBen kaza yapmam demekle olmuyor bir şey olsa 2 ay bekle
Sarjı kısa sürüyor o konuda sıkıntı yok her yerde de var şarj istasyonuTabi canım her an her şey olabilir
Menzili iyiymiş aslında 380 yada 300
Evden şarj edebiliriz ama bu servis işi uzun sürmeseymiş
Araştırmaya devam demek ki
Oluyor gerçekten bazen trafikte durduk yerde aynayı kırıyorlarBen kaza yapmam demekle olmuyor bir şey olsa 2 ay bekle
Şimdi Togg başka bir model daha üretiyor bakalım o nasıl olacakSarjı kısa sürüyor o konuda sıkıntı yok her yerde de var şarj istasyonu
Hiç bakmıyorum valla pişman ettiler beni bi kere elektrikli arabadan pişman değilim ama. Uzun vadede bakalım ne olacak 1 sene oldu. Belki servisi gelişmiştir. Ara ara satma fikri yoklamıyor değil de borcu bu ay bittiŞimdi Togg başka bir model daha üretiyor bakalım o nasıl olacak
Elektrikli araca hakim usta sayısı az neden artmadı o da ilginç Türkiye'de daha elektrikli aracın lafı anılmazken eşim eğitimini almıştı ama o alanda çalışır mı pek sanmamHiç bakmıyorum valla pişman ettiler beni bi kere elektrikli arabadan pişman değilim ama. Uzun vadede bakalım ne olacak 1 sene oldu. Belki servisi gelişmiştir. Ara ara satma fikri yoklamıyor değil de borcu bu ay bitti
AnahMotor küçük olunca az yakıyor ben bin TL atıyorum arabama gez dursanrufsuz olmaz alışkınım 2 yıldır araba bakıyorum sanruf şartım
Hangi sedan varAnahben 1 lira atsam anca 120 km gider gelırım köye
Bana göre araç daha üretilmemişSen de bize araba soruyorsan ohoooo
Audi 20TDI.Hangi sedan var
Elbette araç, ek bir güçlük olmak yerine hareket halindeyken kendi kendine çalışmaya devam etmelidir )Evet şuan fiyatları oldukça cazip ben telefonu şarj etmeye üşeniyorum ben arabayı şarj etmeye gerçekten üşenirim
Mazda 3 sanroflu güzel araçYani gençlerin eline çok geçiyor çok revize edilen bir araba orası burasıyla çok oynanan bir araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?