Araba tavsiyesi

Evet neden ya
Bıktım yakıt parasından diyordu

Gidiş geliş hergün 100 km yapıyor

Doblo değil de kendi ya da benim arabam olsa iflas ederdik ki Doblo bile artık gözümüze çok yakıyor geliyor
Arabanın siyasi görüşü var bunu geç servis korkunç bir farı 2.5 ay bekledim 4x4 değil. Aynı fiyata çok daha güzelleri var sırf faizsiz kredi diye almıştık

Evet şuan fiyatları oldukça cazip ben telefonu şarj etmeye üşeniyorum ben arabayı şarj etmeye gerçekten üşenirim

Arabanın siyasi görüşü var bunu geç servis korkunç bir farı 2.5 ay bekledim 4x4 değil. Aynı fiyata çok daha güzelleri var sırf faizsiz kredi diye almıştık
Evet eşim de krediden dolayı da istiyor

İşe gider gelirim mal da taşırım hani çizildi bozuldu derdim olmaz diye de düşünmüştü

Gelince söyleyeyim

Evet şuan fiyatları oldukça cazip ben telefonu şarj etmeye üşeniyorum ben arabayı şarj etmeye gerçekten üşenirim
İşte aynı fiyata çok daha iyisi var sarjı uzun gidiyor evde de ediyorsun onda sıkıntı yok uzun yolda sıkıntı 1 şarj bazen 10 15 gün gider kısa mesafe Adapazarı istanbul tek sarjla gidiş dönüş oluyor ama balıkesirliyim oranın da ilçesi oraya giderken sarj ediyorum yolda 380 km 300 km gidiyor benimki tek şarjla

Şimdi Togg başka bir model daha üretiyor bakalım o nasıl olacak
Hiç bakmıyorum valla pişman ettiler beni bi kere elektrikli arabadan pişman değilim ama. Uzun vadede bakalım ne olacak 1 sene oldu. Belki servisi gelişmiştir. Ara ara satma fikri yoklamıyor değil de borcu bu ay bitti

Hiç bakmıyorum valla pişman ettiler beni bi kere elektrikli arabadan pişman değilim ama. Uzun vadede bakalım ne olacak 1 sene oldu. Belki servisi gelişmiştir. Ara ara satma fikri yoklamıyor değil de borcu bu ay bitti
Elektrikli araca hakim usta sayısı az neden artmadı o da ilginç Türkiye'de daha elektrikli aracın lafı anılmazken eşim eğitimini almıştı ama o alanda çalışır mı pek sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…