- 25 Aralık 2024
- 4.087
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.306
- 73
- 28
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Duster ya da kadjarAa araba topiği, nasıl kaçırmışım bunukızlar bana da bi araba önerin. Güvenli, iki oto koltuğunun rahat sığacağı, ucuz bir suv arıyorum. Çok şey mi istiyorum?
Para sınırı olmasa seçenek çok da işte..Biz kadınlar çok şey istiyoruz
2017 otomatik vites dizel 116 bin km'de 950 bine veriyor ama sanrufu yok ben sanruf seviyorum önceliğim oSuzuki pişmanlık arkadaşım aldı çok çekti o daha büyük satamadı arkadaşın kaça satıyor modeli yılı ne
Yaa dimi vergisi düşük olacak fiyatı düşük olacakPara sınırı olmasa seçenek çok da işte..
Biz 2012 1.6 500 550 diyoruz ama alan pek çıkmıyo pahalı mı bilmiyorum2017 otomatik vites dizel 116 bin km'de 950 bine veriyor ama sanrufu yok ben sanruf seviyorum önceliğim o
Manuel dizel değişeni var mı fiyatı iyi aslında pahalı değil ama neden çıkmıyor kiBiz 2012 1.6 500 550 diyoruz ama alan pek çıkmıyo pahalı mı bilmiyorum
Kaza boya vs hiç yok dizel manuel bakımlı da çıkmıyo işte 400 450 civarı diyorlar o da çok ucuz bizde de 3 araba oldu eşimin şirketinden de var gereksiz yani. Bi akrabam araba bakıyordu gitmiş buna pahalı deyip taksi çıkması almış meselaManuel dizel değişeni var mı fiyatı iyi aslında pahalı değil ama neden çıkmıyor ki
Niloya sizin elektrik faturası topiğiniz var, biz aralık ayında elektrikli araba aldık . Evden şarj ediyoruz. Leylekleri de havada gördük bu yıl. Sürekli geziyoruz.Elektrikli araca hakim usta sayısı az neden artmadı o da ilginç Türkiye'de daha elektrikli aracın lafı anılmazken eşim eğitimini almıştı ama o alanda çalışır mı pek sanmam
Bütçesine uymuyor kiNiloya sizin elektrik faturası topiğiniz var, biz aralık ayında elektrikli araba aldık . Evden şarj ediyoruz. Leylekleri de havada gördük bu yıl. Sürekli geziyoruz.
Nisan ayı elektrik faturamız 860 tl geldi.
Bence elektrikli arabayı da düşünün.
Ekonomiktir tabii ki o konuda bir şey demedim zatenNiloya sizin elektrik faturası topiğiniz var, biz aralık ayında elektrikli araba aldık . Evden şarj ediyoruz. Leylekleri de havada gördük bu yıl. Sürekli geziyoruz.
Bütçeme uysa bile sırf elektrikli araç tercih etmemBütçesine uymuyor ki
Valla yalan yok ben de ara ara pişman oluyorum belki seneye vs takas ederim. Ki ben çok istedim diye almıştıkBütçeme uysa bile sırf elektrikli araç tercih etmem
Taksi çıkması mı almış aa aaa şöyle de bir şey var belli bir model altı arabaların fiyatları da düştü o yüzden sizin arabanın piyasası da düşmüş olabilir.Kaza boya vs hiç yok dizel manuel bakımlı da çıkmıyo işte 400 450 civarı diyorlar o da çok ucuz bizde de 3 araba oldu eşimin şirketinden de var gereksiz yani. Bi akrabam araba bakıyordu gitmiş buna pahalı deyip taksi çıkması almış mesela
Şarjı ne kadar sürede doluyorValla yalan yok ben de ara ara pişman oluyorum belki seneye vs takas ederim. Ki ben çok istedim diye almıştık
450 dedi yok dedik 450ye 2015 clio almış aslında sahibinden de en düşük fiyatlı arabalardan oluyor bizimki 475 vs olsa kabul edeceğiz 8 senedir bizde kaza yok sürtme bile yok düşük kmTaksi çıkması mı almış aa aaa şöyle de bir şey var belli bir model altı arabaların fiyatları da düştü o yüzden sizin arabanın piyasası da düşmüş olabilir.
O taksi çıkması Clio sembolleri biliyorum parasına yazık etmiş ya450 dedi yok dedik 450ye 2015 clio almış aslında sahibinden de en düşük fiyatlı arabalardan oluyor bizimki 475 vs olsa kabul edeceğiz 8 senedir bizde kaza yok sürtme bile yok düşük km
Şarjı sıkıntı değil evde 5 6 saat yüzde yüz doluyor hızlı şarjda yarım saat full batarya 300 km gidiyorŞarjı ne kadar sürede doluyor
Dusterlar güvenli mi?Duster ya da kadjar tam suv sayılmaz ama ucuz baya
Şarj etmesi uzun sürüyor mu?Niloya sizin elektrik faturası topiğiniz var, biz aralık ayında elektrikli araba aldık . Evden şarj ediyoruz. Leylekleri de havada gördük bu yıl. Sürekli geziyoruz.
İşte böyle çevremiz var kim araba alacak olsa geliyor almıyor ilanda duruyo mal mal insanlar yol paramı karşıla diyen varO taksi çıkması Clio sembolleri biliyorum parasına yazık etmiş ya
Hiç bilmiyorum kullanmadım ama en ucuz suv o gördüğüm kadarıyla bi volvo güvenliği yok bütçe ne kadar toyota chr ford puma vs daha güvenli herhaldeDusterlar güvenli mi?
Şarj etmesi uzun sürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?