Araba tavsiyesi

Manuel dizel değişeni var mı fiyatı iyi aslında pahalı değil ama neden çıkmıyor ki
Kaza boya vs hiç yok dizel manuel bakımlı da çıkmıyo işte 400 450 civarı diyorlar o da çok ucuz bizde de 3 araba oldu eşimin şirketinden de var gereksiz yani. Bi akrabam araba bakıyordu gitmiş buna pahalı deyip taksi çıkması almış mesela

Elektrikli araca hakim usta sayısı az neden artmadı o da ilginç Türkiye'de daha elektrikli aracın lafı anılmazken eşim eğitimini almıştı ama o alanda çalışır mı pek sanmam
Niloya sizin elektrik faturası topiğiniz var, biz aralık ayında elektrikli araba aldık . Evden şarj ediyoruz. Leylekleri de havada gördük bu yıl. Sürekli geziyoruz.
Nisan ayı elektrik faturamız 860 tl geldi.
Bence elektrikli arabayı da düşünün.

Bütçesine uymuyor ki

Ekonomiktir tabii ki o konuda bir şey demedim zaten telefonu şarja takmaya üşenen bir insanım arabanın şarjını bekleyemem ben

Taksi çıkması mı almış aa aaa şöyle de bir şey var belli bir model altı arabaların fiyatları da düştü o yüzden sizin arabanın piyasası da düşmüş olabilir.

Taksi çıkması mı almış aa aaa şöyle de bir şey var belli bir model altı arabaların fiyatları da düştü o yüzden sizin arabanın piyasası da düşmüş olabilir.
450 dedi yok dedik 450ye 2015 clio almış aslında sahibinden de en düşük fiyatlı arabalardan oluyor bizimki 475 vs olsa kabul edeceğiz 8 senedir bizde kaza yok sürtme bile yok düşük km

Duster ya da kadjar tam suv sayılmaz ama ucuz baya
Dusterlar güvenli mi?
Şarj etmesi uzun sürüyor mu?

O taksi çıkması Clio sembolleri biliyorum parasına yazık etmiş ya
İşte böyle çevremiz var kim araba alacak olsa geliyor almıyor ilanda duruyo mal mal insanlar yol paramı karşıla diyen var 3 kişi oldu böyle çevremde 500e al diyoruz almıyo salak salak arabalar alıyor sonra sanayiden çıkmıyor. Bi tanıdığım sanayide 475 dedi en son ona satacağız artık çıksın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…