- 23 Ocak 2016
- 35.137
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Mazdanin hangi modeliMazda 3 sanroflu güzel araç
Yok yahu ben daha beklerimAldın mı kız
Baktım araç çok güzel de ben sedan istemiyorum gerçi sedan istemiyorum diye diye sedan alcam bu gidişleMazda 3 sanroflu güzel araç
Hayır hcback şu an kullanıyorum sedan değil hcback modeli de varBaktım araç çok güzel de ben sedan istemiyorum gerçi sedan istemiyorum diye diye sedan alcam bu gidişle
Aa hiç gormedim nedir modeli atar mısınız merak ettim şuan Golf bakıyorum ben takipteyim onuHayır hcback şu an kullanıyorum sedan değil hcback modeli de var
Gel taigo al geçççç mini suv rahat rahat kullanırsınYok yahu ben daha beklerim
Ben de porsche suv istiyorum niloyaGeçen gün AVM nin otoparkında beyaz Range Rover gördüm eridim eridim eridim
Hiç yolda kalan Porsche görmedim kocan uydurmasın lütfenBen de porsche suv istiyorum niloya
Ama kocam diyor ki range porsche gibi arabalar çok yolda kalıyormuş
Hiç yolda kalan Porsche görmedim kocan uydurmasın lütfen23 milyonluk Range var yolda mı kalıyormuş
Yok benim için araç küçük olacak ben Suv kullanamam geçen gün dar sokaklarda sinir küpüne döndümGel taigo al geçççç mini suv rahat rahat kullanırsın
Zaten 23 milyonluk araca binenin aracı yolda kalsa hemen başka araç getirirler onabence de uyduruyor
Uçak getirirler uçakZaten 23 milyonluk araca binenin aracı yolda kalsa hemen başka araç getirirler ona
Evet şu sıra oldukça yaygınlaştı Türkiyede fabrikası kuruluyormuş sanırım tamamen elektrikli araç da zor işte hibrit daha kullanışlı ben telefonu şarja takmaya üşenen insanım aracın şarjını hiç bekleyememValla çok anladığımdan değil ama ben BYD leri araştırıyorum bu aralar. İyi yorumlar alırsam elektrikli düşünüyorum siz de araştırın belki burada da BYD kullanan gören bilen vardır.
porsche suv aracı çok arıza çıkarıyor ve türkiyede servisi her yerde yok maalesef. range sorun çıkardığını görmedim babam 3 yıldır range kullanıyorBen de porsche suv istiyorum niloya
Ama kocam diyor ki range porsche gibi arabalar çok yolda kalıyormuş
Porsche olsun da varsın arıza çıkarsınporsche suv aracı çok arıza çıkarıyor ve türkiyede servisi her yerde yok maalesef. range sorun çıkardığını görmedim babam 3 yıldır range kullanıyorama vergisi yüksek çıkıyor
Evet vergileri çok yüksekporsche suv aracı çok arıza çıkarıyor ve türkiyede servisi her yerde yok maalesef. range sorun çıkardığını görmedim babam 3 yıldır range kullanıyorama vergisi yüksek çıkıyor
ya ikinci elleri ucuza bulunur yaa.. cayenne eski modelleri 1200-1300e rahat bulunur. ama değmez bencePorsche olsun da varsın arıza çıkarsınalamayanların arıza çıkarıyormuş tesellisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?