Araba tavsiyesi

Valla çok anladığımdan değil ama ben BYD leri araştırıyorum bu aralar. İyi yorumlar alırsam elektrikli düşünüyorum siz de araştırın belki burada da BYD kullanan gören bilen vardır.

Valla çok anladığımdan değil ama ben BYD leri araştırıyorum bu aralar. İyi yorumlar alırsam elektrikli düşünüyorum siz de araştırın belki burada da BYD kullanan gören bilen vardır.
Evet şu sıra oldukça yaygınlaştı Türkiyede fabrikası kuruluyormuş sanırım tamamen elektrikli araç da zor işte hibrit daha kullanışlı ben telefonu şarja takmaya üşenen insanım aracın şarjını hiç bekleyemem

Ben de porsche suv istiyorum niloya
Ama kocam diyor ki range porsche gibi arabalar çok yolda kalıyormuş
porsche suv aracı çok arıza çıkarıyor ve türkiyede servisi her yerde yok maalesef. range sorun çıkardığını görmedim babam 3 yıldır range kullanıyor ama vergisi yüksek çıkıyor

porsche suv aracı çok arıza çıkarıyor ve türkiyede servisi her yerde yok maalesef. range sorun çıkardığını görmedim babam 3 yıldır range kullanıyor ama vergisi yüksek çıkıyor
Porsche olsun da varsın arıza çıkarsın alamayanların arıza çıkarıyormuş tesellisi

Evet vergileri çok yüksek

Porsche için aynen böyle dedi
Range için de söyledi ama ben hiç bilmiyorum
Belki de şans işi

Bir arkadaş var Golfunu satacak uyguna da veriyor sırf sanruf olmadığı için eledim ilanlara bakıyorum ya kilometre yüksek ya değişeni var ya da sanrufu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…