Araba tavsiyesi

Aslında olması gereken o bebek gibi bakacaksın benim eşim de arabada ne ses gelse en ufak sesi dinler kendi de bu işin içinde olduğu için anlıyor düzenli yapar yaptırır.
ama su da var ne kadar üzerine titrersen bir sey çıkıyor. abim aracını bildiğiniz hayvan gibi kullanır sürekli offroad falan yapar. senede bir belki gider sanayiye babam da abim iyi şoför olmadığı ve arabadan anlamadığı için sanayiye yolu düsmediğini iddia ediyor

benim esim biraz daha kendisi uğraşmayı seviyor araçla. lastik sorunu hariç sanayiye gittiğini görmedim henüz

Canum benim sanruf yok çoğu modelde yoksa alacak olsam şuan uyguna Golf var hazır arkadaş satıyor o paraya golf yok sanruf olmadığı için istemiyorum
Taigoda var i20lerde de var alacaksan golf ya da polo al tabii benim kocamınki maşallah biz de satıcaz onu artık ama eski işte

Baban haklı

Aa araba topiği, nasıl kaçırmışım bunu kızlar bana da bi araba önerin. Güvenli, iki oto koltuğunun rahat sığacağı, ucuz bir suv arıyorum. Çok şey mi istiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…