- 6 Mart 2024
- 12.123
- 10.620
- 218
- 29
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
babam bizden iyi bakıyor arabaya belki de o yüzden sorun yasamıyorEvet vergileri çok yüksek
Porsche için aynen böyle dedi
Range için de söyledi ama ben hiç bilmiyorum
Belki de şans işi
Eski modelini istemem onu alacağıma gider Renault Duster alırım araba tam bir karizmaya ikinci elleri ucuza bulunur yaa.. cayenne eski modelleri 1200-1300e rahat bulunur. ama değmez bencesırf adı var. porsche suvları genelde çok tutulmuyor
Evet yani biraz daha yüksek olsun dersen 3-5 e de varya ikinci elleri ucuza bulunur yaa.. cayenne eski modelleri 1200-1300e rahat bulunur. ama değmez bencesırf adı var. porsche suvları genelde çok tutulmuyor
Ah Range oldu da ben mi bakmadımbabam bizden iyi bakıyor arabaya belki de o yüzden sorun yasamıyor
Ay benimkinde de bir senedir arıza ışığı yanıyor servise git diyorbabam bizden iyi bakıyor arabaya belki de o yüzden sorun yasamıyor
biz yeni mercedes ml aldık. bebek gibi araba ve sürdüğüm en rahat araç. diğer suvlar gibi iri de değil.Eski modelini istemem onu alacağıma gider Renault Duster alırım araba tam bir karizma
İnşallah gönlüne göre olurAh Range oldu da ben mi bakmadımbi de beyaz olsa ahhh beeğ
benim babam arabasına hasta yaAy benimkinde de bir senedir arıza ışığı yanıyor servise git diyor
Eşime diyorum gider gider bişey olmaz diyor
Mini suv bu golfle aynı boyutuYok benim için araç küçük olacak ben Suv kullanamam geçen gün dar sokaklarda sinir küpüne döndüm
Dediğin modeli hiç görmedim benMini suv bu golfle aynı boyutu
Aslında olması gereken o bebek gibi bakacaksın benim eşim de arabada ne ses gelse en ufak sesi dinler kendi de bu işin içinde olduğu için anlıyor düzenli yapar yaptırır.benim babam arabasına hasta yagece uyuyamaz sabah koşa koşa ustaya gider
T crossa benziyo kia stonic de güzel. Bence i20 al geçDediğin modeli hiç görmedim ben
ama su da var ne kadar üzerine titrersen bir sey çıkıyor. abim aracını bildiğiniz hayvan gibi kullanır sürekli offroad falan yapar. senede bir belki gider sanayiyeAslında olması gereken o bebek gibi bakacaksın benim eşim de arabada ne ses gelse en ufak sesi dinler kendi de bu işin içinde olduğu için anlıyor düzenli yapar yaptırır.
Canum benim sanruf yok çoğu modelde yoksa alacak olsam şuan uyguna Golf var hazır arkadaş satıyor o paraya golf yok sanruf olmadığı için istemiyorumT crossa benziyo kia stonic de güzel. Bence i20 al geç
Taigoda var i20lerde de var alacaksan golf ya da polo al tabii benim kocamınki maşallah biz de satıcaz onu artık ama eski işteCanum benim sanruf yok çoğu modelde yoksa alacak olsam şuan uyguna Golf var hazır arkadaş satıyor o paraya golf yok sanruf olmadığı için istemiyorum
Baban haklıama su da var ne kadar üzerine titrersen bir sey çıkıyor. abim aracını bildiğiniz hayvan gibi kullanır sürekli offroad falan yapar. senede bir belki gider sanayiyebabam da abim iyi şoför olmadığı ve arabadan anlamadığı için sanayiye yolu düsmediğini iddia ediyor
benim esim biraz daha kendisi uğraşmayı seviyor araçla. lastik sorunu hariç sanayiye gittiğini görmedim henüz
Taigo yerine Suzuki Vitarayı tercih ederim gördün mü hiçTaigoda var i20lerde de var alacaksan golf ya da polo al tabii benim kocamınki maşallah biz de satıcaz onu artık ama eski işte
Biz kadınlar çok şey istiyoruzAa araba topiği, nasıl kaçırmışım bunukızlar bana da bi araba önerin. Güvenli, iki oto koltuğunun rahat sığacağı, ucuz bir suv arıyorum. Çok şey mi istiyorum?
Suzuki pişmanlık arkadaşım aldı çok çekti o daha büyük satamadı arkadaşın kaça satıyor modeli yılı neTaigo yerine Suzuki Vitarayı tercih ederim gördün mü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?