Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Ayol cekinmio belki canina minnet ama bana züğürt tesellisi veriyo iste.

her gün her gün değilse sorun değil ya.
benimki de yapıyor. manzaralı bir yerde arkadaşlarıyla oturup içiyorlar vs.
hatta bizim beraber yaptığımız da oldu.
ankara'da göl vardır eymir gölü, onun kenarına gider içeriz bazen.

ama buradaki kilit şey şu: her gün her gün olmamalı. arada bir ise sorun yok ya.

Ayol cekinmio belki canina minnet ama bana züğürt tesellisi veriyo iste.
Çekinmediğini tahmin ettim aklınca seni bamtelinden vuracak. Kanma tatlım, içki senin icin sorun değil ama böyle içmesi sorun olsun Bi zahmet. Bu böyle gelmiş böyle gider

Eşim gitmez ama eşimin çocukluk arkadaşları sürekli bu durumdalar hepsi okumuş etmiş ama ruhlarında bir maganda yattıgına inanıyorum çokta seveceğim tipler değiller.Allahtan eşim çok takılmıyo yoksa delirirdim sanırım.

Altında 150 binlik bmw de olsa kıro, 5 binlik şahin de olsa kıro. İlkokul mezunu olsa da kıro, yüksek lisans yapmış olsa da kıro. Tahsilliyse anası babasıyla yaşamasın kendi tek yaşasın. Kendi evinde içsin. Barda içsin. Arabada içip içip o arabayla eve döndüğü için aynı zamanda maganda.
Kısaca hem kel hem fodul derler ya o misal hem kıro hem maganda biriyle çok eğitimli de çok zengin de olsa devam etmeni önermem. Oldu da ilişkiniz ilerledi evlendiniz, şuan terapim dediği şeyden evlenince vazgeçmez. Rahatsız olursun geceleri yalnız kalmaktan, ileride de şüpheye düşürür seni. Yol yakınken ayrılmalısın bence.

Tam bir varos adeti ya. Git bir bara, meyhaneye, restauranta, otele ic ickini. Paran yoksa da evinde ic. Arabanın icinde icki icmek kadar les bir olay bilmiyorum. Hele de alkollu araba kullanmaya diyecek soz bulamıyorum

Plakayı polise ihbar ederim ben olsam

Kusura bakma ama adam biraz çakal modeli.
Yani benim o yaşta bu işi yapan tüm tanıdıklarım öyleydi en azından.
Uyuşturucu kullanıyo da olabilir belki.
Esrar falan.

pfff tam boş kıro hareketlerı
bu kısıyle guzel bı ılıskı yasayabılecegınızı sanmam

bence de kıro bir hareket. direkt soğutur beni böyle bir adam.ben de içki severim ama ya evimde ya mekanda içerim. ha şu olabilir mesela o gün canı sıkkındır almıştır bi bira denize karşı arabanın yanında içer mesela. ama bu öyle değilki. ankarada yaşıyorum şu an ankarada bunu yapanların çoğunluğu fırlama çakal angaralı tipler. hem tehlikeli de üstelik.

Dayimda evlenmeden once oyleydi.Suan 15-20 yillik evliler.Hala ayni asla birakamiyor yengem kac kere evi terketti yapmicam etmicem diye kurana basmalar yalvarmalar..Ama baristiktan ertesi gun icti.Annesi hakkimi helal etmem birak oglum dedi hic takmadi bile hala daha öyle.Hep sarhos hep sokaklardan topluyoruz.Cekilecek dert degil cocuklari utaniyor artik.Bence yol yakinken vazgec.Ayrica tam ayyaş kafasi arabada oturup icmek yani...Insan arada bir bir yere gider icer tamam.Ama yok iste.Birde arabaya binip icmeleri ne ya sokak cocugu gibi ne o oyle uff..Kacarak uzaklas.Yengem kokudan ayni yatakta bile yatamiyo oyle bir koku ki yaninda yatsan sabah sarhos olur cikarsin..

Arabada kim icki icer ben sana soyleyeyim canim
Birkere arabada icen erkek erkege icer,hic bir kadin kalkip da arabada bir adamin yaninda oturup icmez
Omru hayatinda icki sofrasina oturacak kadar afedersin maddi totosu olmayan allahin kirolari culsuzlari arabada icer
Cunku cepleri bostur,serefiyle parasini odeyip gidip bir restoranda mezesiyle yemegiyle icmeyi bilmezler,sofra kulturu yoktur bu kisilerin bilgin olsun

Senin sevgilin çok sosyal bir kisi degil. Sanada yeri gelince butun gun calisip yoruluyorum aksam kendime zaman ayırabiliyorum ayakları cekiyordur. Evet canım aynından bende de vardı. Isten evine giderdi yemek yeyip asagiya iniyorum derdi. Kirmizi tuborga takmislardi. Göl kenarında aksamdan 3e 4e kadar icerlerdi. Arkadaş cevreside boyle kendini mahallenin bickin delikanlisi saniyordu. Agir abi tavirlar vs.. Ciddi dusunim dersin ilerde bu tipleri dugununde halay cekerken bulursun. Evlenim dersin seni evde birakip gitmeye devam eder. Lafta soyletmez onlara bence elini ayagini cek sen yavastan

Evde içmesi,canlı müzik olan yerde içmesi de neyse de araba da içmek nedir? Kro mudur ne? serseriler gibi..Huylu huyundan vazgeçmez ben diyeyim.Böyleleri senin için Ahmetini Mehmetini kırmaz evlendikten sonra da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…