Bende onu diyorum işte, hangi arabada ne içerse içsin kırovari Bi hareket, hani bazı yorumlarında Şahin değil arabası veya köpeköldüren içmiyor vs yazmısın buna istinaden yazdım. İsterse Maseratisinin icinde diva votkasını yudumlasın, bana göre sahinde köpeköldüren içenle farkı yok. Biri gurme maganda biride sonradan görme magandaolgunluk yok dememin sebebi, senin mekanda ic teklifine orada kadınlar var o kadar kadının arasında ne işim var demesi. O kadar namahremin arasına girmeye cekiniyorsa örnegin neden icki içiyor? Cok tezat değilmi
Çekinmediğini tahmin ettim aklınca seni bamtelinden vuracak. Kanma tatlım, içki senin icin sorun değil ama böyle içmesi sorun olsun Bi zahmet. Bu böyle gelmiş böyle giderAyol cekinmio belki canina minnet ama bana züğürt tesellisi veriyo iste.
Evet, bir sorun mu var?Adam olan gider evinde doğru düzgün içer miiiiii? Adam olan mi !!??
Ha bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
Hayır o Doğan görünümlü ŞahinAy sevde gözümün önünde manzaralı bir tepeye çekilmiş, kapıları açık beyaz bir Şahin belirdi valla ne yalan söyleyeyim.
Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?