Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Polis geliyo gbt bakiyor araba park halinde oldugu icin islem yapmiyolar. This is Turkey you know

Ben bu tip erkekleri sadece filmlerde gördüm.Manzara kenarına araba çekip içenler bana tekin tipler değil izlenimini veriyor.Bir mekana gidip içseler daha mantıklı olur.

Yurtseven kardesler klibinde de görmüş olabilirsin aileden biri sevgilisinden ayrilinca arabaya toplaşıp çorak araziye gidip isyan ediyorlar ya. Hepsi vokal, ayni zamanda geri vokal..

Sen bu adamı önceden tanıyo muydun yoksa ilişki başladığından beri olan tanışıklık mı, ben güvenemezdim mesela bikaç adamla arabaya binip oraya buraya içmeye gitmeye cesaret edemezdim

Kadınlar ne yapacakmış ki

Varsa iciniz mi rahatlayacak...velev ki var.dogrumu bu sizce..arabada icen ayyas modellerinden tiksiniyorum...kim ne derse desin cok sukur bende esimde kullanmiyoruz..evimize haram yok..kokusu bile tiksindirici..tatile gittgmizde bile alkol kokusuna tahammul edemiyorum...yerinizde olsam cok yeniyken hic bulasmazdim

Yaş kaç
Ona göre yapalım yorum.
30'unda beyefendiyse olmaz. Ama üni öğrencisi/ yeni mezun bekarsa olabilir gibime geldi.
Ben çok rahatsız olmazdım. Eğer mehmetle mahmutla değil melahatlaysa sorun var tabii.

Benim eşim de içki içer mesela. İlk zamanlar sürekli meyhanelerdeydi. Ama erkek arkadaşlarıyla.
Alkol bir tercih meselesidir eğer içip içip etrafa kendine ilişkinize zarar vermiyorsa normal. Ailesiyle yaşıyorsa ve malum dışarıdaki alkole para vermek istemiyorsa böyle bir yol bulmuş olabilir.

Yine de en azından çok rahatsız oluyorsan biraz azaltmasını söyle

İçki içen birini savunacaksanız hic olaya girmeyelim. Çünkü neresinden tutsanız elinizde kalır.
İçki içmek kişinin kendisini bağlar. Savunacağım ya da kınayacağım bir durum yok. Başkalarına zararı olmadığı sürece ben saygı duyuyorum insanların kendi tercihine.

Bu ne ya dün de birinin sevgilisi bankta içiyodu, ne arabesk tavırlar ergen hareketler bunlar, adam 8 den 2 ye içki içiyor bildiğin alkolik, öğlede ayılabiliyor mu bari? Ayyaştan sevgili mi olur biraz mantık

Bursa mı ora

Zira ben bursadayım burda var o adet

Bir de hadi dağ yolunda manzara var ya da deniz kıyısında

Ama misi Demirci arasında tarlaların yanında neden içerler halen anlayamadım

Sonrasında arabayı kim kullanıyor? Allah korusun kaza falan olmasın.

Araba şahin, içilen şey bira, ucuz şarap olmak zorunda değil. İsterse takım elbiseli adamlar Ferrari ile ellerinde votka ile yapsın bunu, kırodur benim gözümde.
İyi değil, benden söylemesi.

O ne ya ergen tavirlari? Icilcekse güzel bi kafe yada bar'a gidilebilir arkadaslar ile yada evde bi icki sofrasi kurulabilir, bi sarap icililebilir,.. Arabada icki icmekten daha ergence, daha arabeskce bir tavir düsünemiyorum.

Ben sogurdum acikcasi ve asla o kisi ile beraber olamazdim.

Bizim burda 18-20 yas arasi gencler iciyor surekli bizim evin yanindaki bos alanda dediginiz gibi birazda tepe.. Icip icip yaptiklari muhabbet o kadar cirkinki anlatamam sevgililerinden yaptiklari herseyi anlatiyorlar.. Sabaha kadar kufur kiyamet ahlaksizlar.. Surekli polisi ariyoruz polis bile yildi.. Senin sevgilinde tahsilli serseriymis bu tiplerden okusada adam olmuyor demekki. Konu basligini gorunce sizinde evinizin yaninda gencler iciuor sandim

Valla sayılıyosa erkek arkadaşım haftada bir yada iki haftada bir gece 11'den en geç 1buçuğa kadar kuzenlerinden biriyle böyle içer.Ama bunu alışkanlık haline getiriip her zaman yapan sürekli yapan akrabalar vardı sanırım karıları eve gelmemeye başladı abarttı hergün alkollü geliyo diye boşanmayı düşünüyolardı bitanesi eve almamıştı gece öteki annesinin evine dönccekti tiksinmişti filan.O tarz.Örnekler bu yönde yani.Başka adammı bulamadın ayol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…