Hiç huzursuz hissetmeyin garip hiçbir tarafı yok içiniz rahat olsun.İşiniz de hayırlı olsun bu aradaben de öyle düşündüm, adam zaten iş teklifini yaparken ofisin yerini ilk söylediğinde ben çok uzakmış dedim, o da biz sizi ve diğer danışmanlarımızı araçla götürüp getireceğiz dedi, oturduğum semti söyleyince de ben de orda oturuyorum x hanımı da ben alacağım sizi de alırım dedi, sanırım bir sıkıntı olsa başka bir çözüm üretirdi. zaten beni alıp bi 25 km falan sonra da diğer arkadaşı aldı, dönüşte de onu bırakıp devam ettik.
ben de öyle düşündüm, adam zaten iş teklifini yaparken ofisin yerini ilk söylediğinde ben çok uzakmış dedim, o da biz sizi ve diğer danışmanlarımızı araçla götürüp getireceğiz dedi, oturduğum semti söyleyince de ben de orda oturuyorum x hanımı da ben alacağım sizi de alırım dedi, sanırım bir sıkıntı olsa başka bir çözüm üretirdi. zaten beni alıp bi 25 km falan sonra da diğer arkadaşı aldı, dönüşte de onu bırakıp devam ettik.
Hiç huzursuz hissetmeyin garip hiçbir tarafı yok içiniz rahat olsun.İşiniz de hayırlı olsun bu arada
ayy bu arda hayırlı olsun, umarım işin sürekli devam eder diye yazmayı unuttum
onu da yazayım
Buda senin fikrin o zaman öyle yap cnm sende :)arkaya oturunca da adama şöför muamelesi yapmış oluyoruz ama :) yoksa ben de arkaya yaslanıp bi de kulaklık takıp müzik dinleyerek uyuklamak isterdim o köprü trafiğinde ama ziyadesiyle ayıp olur
Eğer ki sizden sonra binecek olan kişi bayan ise öne otururdum. ama erkek ise arkaya otururdum.
Ayni durumu yasamistim arkaya oturdugumda patronum ben özel sofor gibi oldum öne oturmalisin demistiutana sıkıla ön koltuğa oturmustum
Arkaya oturmanızı tavsiye ederimİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?