arabada nereye oturmalı?

Arka koltuğa oturmalısınız, bir süre sonra alışırsınız...

Pelincim, güzelim, boşver sen bunları

Cidden, hiçbir önemi yok

Birisi bir sıkıntı çıkartırsa da lafını söylersin

Milletin manyak takıntıları yüzünden kafa mı yoracaksın

Normal insanlar gibi davranmaya devam et sen

Hiç huzursuz hissetmeyin garip hiçbir tarafı yok içiniz rahat olsun.İşiniz de hayırlı olsun bu arada

diğer arkadaşı soracaktım o da kadınmış

o zaman adam bunu bilerek çıkmış yola

sıkıntı yok yani eşi kıskanç olsa iki kadını arabasına alıp da 50 km gitmez

siz bizi götür diye eteğine yapışmamışsınız ki

Esimin arkadasi falansa arkada otururum. Kendi arkadas/is arkadasi hic hoslanmasam da onde otururum.

hiç arkaya oturmanın özel föförün gbi olacağı aklıma gelmezi kızlar anaa ben hep arkaya otururdum müdürüm de çok böyle dindar bi insan ayıp kaçarmı dye düşünüp arkaya geçerdim. ya oda sizin gbi düşünüyosa anaa hay Allah neolcak şimdi =)))

arka sağ yani şoförün arkası olmayan taraf;şimdi linç edilicem biliyorumm ama erkeklerin kafası farklı çalışır bakın diyim size;dikiz aynasından falan hata kaza göz göze gelirsiniz adam da heveslenir falan ...

Bir de şu var, benim aracım manuel vitesli. Yanımda bazen irice biri oturduğunda bacağına yanlışlıkla elim çarpıyor

ben öne otururdum. arkaya oturunca ayıp etmiş gibi bir his oluşsun istemem.

Hiç huzursuz hissetmeyin garip hiçbir tarafı yok içiniz rahat olsun.İşiniz de hayırlı olsun bu arada

ayy bu arda hayırlı olsun, umarım işin sürekli devam eder diye yazmayı unuttum

onu da yazayım

Cok cok tesekkur ederim, zaten isin devamliligini cok istememin de etkisi var sanirim bu kadar pimpiriklenmemde belki yoksa aklima gelmeyebilirdi :)

arkaya oturunca da adama şöför muamelesi yapmış oluyoruz ama :) yoksa ben de arkaya yaslanıp bi de kulaklık takıp müzik dinleyerek uyuklamak isterdim o köprü trafiğinde ama ziyadesiyle ayıp olur
Buda senin fikrin o zaman öyle yap cnm sende :)

Öne otururum. Yok evli adam soyle boyle yanlis mi anlasilir gibi dusunceler yersiz. Yanlis anlasilacaksa o araba basbasa kalisiniz yeterli bir malzeme emin olun. Nerede oturdugunuz onemli degil

Öne otururum, öteki türlü dediğiniz gibi özel şöför muamelesi yapmak gibi. Adamın hareketleri rahatsız ederse binmezsiniz bir daha ama siz sanırım eşi yüzünden çekiniyorsunuz. Sanmıyorum sorun olacağını siz en son bırakılıyorsanız öne oturmanız daha mantıklı. Kıskanç bir kadın bırakmasına bile bahane bulabilir zaten.

Ayni durumu yasamistim arkaya oturdugumda patronum ben özel sofor gibi oldum öne oturmalisin demisti utana sıkıla ön koltuğa oturmustum

Eğer ki sizden sonra binecek olan kişi bayan ise öne otururdum. ama erkek ise arkaya otururdum.

kadın o da, önü ona bırakmak olmaz o yüzden :)

Ayni durumu yasamistim arkaya oturdugumda patronum ben özel sofor gibi oldum öne oturmalisin demisti utana sıkıla ön koltuğa oturmustum

söylemesi yine iyi, söylemeyip içten içe kadına bak iyice havaya girdi diye, yakında çayını da benden ister diye kafasında kurması daha kötü

Tabiki arka koltuga otururum Cünkü Turkiye de yaşıyoruz ve bizim toplumumuzda hoş karşılanmıyor bu durum.

Arkaya oturmanızı tavsiye ederim
Başınıza bir iş gelirse o zmn ayıp olur mantığındaki düşünceleriniz sizi kurtarmaz
Ha yapan her yerde yapar mantığı ile yaklaşırsanız bilemem
Belki arkadaşınız iyidir ama dedikodu eşiniz ve onun eşinin tepkisi insanların yanlış düşünmeleri sizi üzebilir ... riske girmeyin
arkadaşınıza da açılımlara yapın
Birde onun eşinin tarafından düşünün
Şahsen ben istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…