arabada nereye oturmalı?

bdv devrelerini yakmış..
öne otur adam senin özel şoförün değil sonuçta.. ha karısı kıskançsa o söylesin madem pelin hanım arkaya oturursanız daha iyi olur diyesen görgü kurallarına uy da..

Arka koltuk tabi ki. Adama şoför muamelesi yapmak istemezdim.Görgü kuralı bunu gerektirir. Dedikodu olacaksa siz arka koltukta otursanız da olur.
Ön koltuk yapacakken arka koltukta otururum yazmışım ön koltuğa otururdum.dedikodu yapacak insan her türlü yapar

içim rahatladı :)
yani tabi ki adamın eşi ya da çevreye göre bazı davranışlarımıza şekil veremeyiz ama ben ciddi ciddi dışardan farklı mı görünür diye düşündüm yalan yok. dün birlikte gidip geldik zaten öne oturdum ama sonrası için kafamda bir soru işareti oluşmuştu. cidden bdv devrelerimi yakmış :)

Ben arkaya otururdum heralde ama bizim evde sorun olurdu kesin

bu arada hayırlı olsun iş bulmana sevindim başarılar dilerim

Aaaa iş bulmuşssun ! Çok sevindim aynı zamanda bulucaz demiştik :)) Ve ben de öne otururum arkada olmak saygısızlık bence.

çok teşekkürler cnm ama tam olarak iş buldum diyebilir miyim bilmiyorum :)
özetle şu an bir proje üzerinde çalışıyoruz, ağırlıklı olarak evden ama haftada 2-3 gün de ofis toplantılarımız ve çalışmalarımız olacak, eğer projeyi başarıyla tamamlayabilirsek ve satılırsa (ne zaman satılır bilinmez) bir işim olacak, satılmazsa işsizliğe devam ama inan sonucu ne olursa olsun bişeye başlamak bile iyi geldi...

Arkaya oturursanız adama şöför muamelesi yapmış olursunuz. Bu konuda çok hassas arkadaşlarım var. Böyle bir konuda kkyı kriter almazdım ben.

öne oturulur
arkaya oturmak cok komık olurdu

işte bunlar hep yüksek doz bdv ye maruz kalmaktan

Oluyor ya. Ben kırk yıllık arkadaşlarımı kısa bir şey için aradığımda eşine de selam söyle deme mecburiyetinde hissettim son zamanlarda. Ama burdakilere kalsa 10 yıldır tanıdığım adamı aramak için önce eşini arayacağım, ondan isteyeceğim arkadaşımı.

yalnız değilim yani sevindim :)
insan ne kadar saçma bulsa da etkileniyormuş anlamış oldum böylece.

Hayırlı olsun inşallah başarılı olursun istediğin gibi sonuçlanır,bence sen bunları düşünme projene odaklan zaten haftada 2-3 günmüş,eğer çok kıskanç bir eşi varsa ön koltuğu değil arka koltuğa bile otursan sorun edebilir o yüzden şimdi hiç kafana takma derim zaten bir sorun olursa adam belli eder tavrıyla.

Olacak, olacak sana inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…