İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Ön koltuk yapacakken arka koltukta otururum yazmışımArka koltuk tabi ki. Adama şoför muamelesi yapmak istemezdim.Görgü kuralı bunu gerektirir. Dedikodu olacaksa siz arka koltukta otursanız da olur.
Ben arkaya otururdum heralde ama bizim evde sorun olurdu kesinİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
bu arada hayırlı olsun iş bulmana sevindim başarılar dilerimiçim rahatladı :)
yani tabi ki adamın eşi ya da çevreye göre bazı davranışlarımıza şekil veremeyiz ama ben ciddi ciddi dışardan farklı mı görünür diye düşündüm yalan yok. dün birlikte gidip geldik zaten öne oturdum ama sonrası için kafamda bir soru işareti oluşmuştu. cidden bdv devrelerimi yakmış :)
Aaaa iş bulmuşssun ! Çok sevindimaynı zamanda bulucaz demiştik :)) Ve ben de öne otururum arkada olmak saygısızlık bence.
İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
bu arada hayırlı olsun iş bulmana sevindim başarılar dilerim
Arkaya oturursanız adama şöför muamelesi yapmış olursunuz. Bu konuda çok hassas arkadaşlarım var. Böyle bir konuda kkyı kriter almazdım ben.
öne oturulurİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
Az önce eşime sordum "arkaya neden oturuyor şoförü müyüm ben" dedi
işte bunlar hep yüksek doz bdv ye maruz kalmaktan
Oluyor ya. Ben kırk yıllık arkadaşlarımı kısa bir şey için aradığımda eşine de selam söyle deme mecburiyetinde hissettim son zamanlarda. Ama burdakilere kalsa 10 yıldır tanıdığım adamı aramak için önce eşini arayacağım, ondan isteyeceğim arkadaşımı.
Hayırlı olsun inşallah başarılı olursun istediğin gibi sonuçlanır,bence sen bunları düşünme projene odaklan zaten haftada 2-3 günmüş,eğer çok kıskanç bir eşi varsa ön koltuğu değil arka koltuğa bile otursan sorun edebilir o yüzden şimdi hiç kafana takma derim zaten bir sorun olursa adam belli eder tavrıyla.çok teşekkürler cnm ama tam olarak iş buldum diyebilir miyim bilmiyorum :)
özetle şu an bir proje üzerinde çalışıyoruz, ağırlıklı olarak evden ama haftada 2-3 gün de ofis toplantılarımız ve çalışmalarımız olacak, eğer projeyi başarıyla tamamlayabilirsek ve satılırsa (ne zaman satılır bilinmez) bir işim olacak, satılmazsa işsizliğe devamama inan sonucu ne olursa olsun bişeye başlamak bile iyi geldi...
Ya arkaya otursanız ve karısı "kocamın arabasına binip arkaya oturmuş, kocam onun şoförü mü ne münasebet" diye bdvye başlık açsaişte bunlar hep yüksek doz bdv ye maruz kalmaktan
çok teşekkürler cnm ama tam olarak iş buldum diyebilir miyim bilmiyorum :)
özetle şu an bir proje üzerinde çalışıyoruz, ağırlıklı olarak evden ama haftada 2-3 gün de ofis toplantılarımız ve çalışmalarımız olacak, eğer projeyi başarıyla tamamlayabilirsek ve satılırsa (ne zaman satılır bilinmez) bir işim olacak, satılmazsa işsizliğe devamama inan sonucu ne olursa olsun bişeye başlamak bile iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?