arabada nereye oturmalı?

Arka sağ tarafa değil de arka sol tarafa otururum. Özel şoförlü arabada sürücünün arkasına değil çapraz arkasına oturulur. Yıllarca şoförlü araba kullandım ordan bilgi :)

birkaç ay süreceğine göre mutlaka konuşacaksınız.
küs gibi gidilmezki 45 km.
eşi sorunluysa arka ön koltuk farketmez bence.
sorun çıkaran her türlü çıkarır.
zor işler bunlar.

Ben her daim ön koltuğa otururum. Hele arabanın önü boşken niye arkaya oturayim, adam vebalı gibi kacilir mi? Birde o adam sizin soforunuz mu? Gecin böyle ufak mevzulari fazla kuruntuya gerek yok.

Bir gün iş çıkışı beraber çalıştığım kişi seni de bırakayım dedi tamam dedim oturdum ön koltuğa, ertesi gün iş yerinden bi kadın görmüş yanlış anlaşılır ben hep arkaya otururum dedi şaşırmıştım yanlış bişey yapmış gibi hissetmiştim kendimi

Burdaki konulardan sonra kimse beni bi yere bırakmasın istiyorum.

Sanırım ben yine de önü tercih ederdim.

birkaç ay süreceğine göre mutlaka konuşacaksınız.
küs gibi gidilmezki 45 km.
eşi sorunluysa arka ön koltuk farketmez bence.
sorun çıkaran her türlü çıkarır.
zor işler bunlar.

dün öyle bi çocuklardan falan konuştuk ama istanbul köprü trafiği, kanka olsan o kadar zaman konuşacak şey bulamazsın, bir yerden sonra sessizlik oldu haliyle :) doğru sorun çıkaran her türlü çıkarır en iyisi bildiğim gibi devam etmek.

ya işte benim de aklıma burda denk geldiğim bikaç konu geldi, acaba dedim adamı ayartmaya çalışıyor gibi görünür müyüm... ama şimdi de düşününce yanlış anlayacak olan her şekilde anlar, en iyisi doğru bildiğini yapmaya devam etmek.

Iyide bu gereksiz bir his olmuş. Soforluk , asagilanacak , kendini eksik hissedecek bir meslek değil ki .
Herkesin bir görevi bir mesleği var bu hayatta. Ve konumu gereği ne gerektiriyorsa onu yapıyor.

Çaycı çay getirmesin siz alın, eve yardımcı gelirde kendini kötü hissetmedisin diye bezini elinde alın. Patron sekretere yardım etsin, makamına oturtsun v.s Bu böyle sıralanır öyleyse.

Öne oturulmalı bence. Aksi halde yanlış anlaşılma olabilir. Sadece şöyle birşey diyebilirsiniz belki normalde araba kullanıyorsanız"ben ön koltukta geriliyorum bir başkası aracı kullanırken,kusura bakmazsanız arka koltukta oturmak isterim" diye belirtirseniz pek ala arkada oturabilirsiniz ama sizlik bir sorun yoksa gerek dahi yok buna.

Eğer arabaya binmekte bir sıkıntı yoksa öne oturmakta da sıkıntı olmamalı.

Aynı guzergaha gittiğimiz bir sürü iş arkadaşım var. Ne öne ne arkaya oturuyorum. Kendi imkanlarimla gelip gidiyorum.
Araba boşsa ve o arabaya oturuluyorsa öne oturulacak tabiki.

Onların şikayet ettiği bir konu :)
kendi ağızları ile söylerler bize şunu yaptırıyorlar bunu yaptırıyorlar yanımıza dahi oturmazlar v.s.
aşağılayanlar var ben onlardan değilim
gereksiz bir his de değil, gelen tepkiye ve düşünceye göre hareket ediyorum....

yok benlik hiçbir sorun yok, sadece dışardan nasıl göründüğü konusunda tereddütlerim vardı ama orda da rahatladım :)

Soyle dusunuyorum.esimin bayan is arkadasi arkada da yer varken one oturmasini dogru bulmam esime tepki verebilirim esi de benim gibiyse huzursuzluk olabilir.

Herkesin bir görevi var. Gereksiz triplere girmenin lüzumu yok diyip geçerim ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…