- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
birkaç ay süreceğine göre mutlaka konuşacaksınız.aslında resmiyiz, adam benden hem yaşça büyük hem konum olarak, yaklaşık 10 yıldır tanışıyoruz ama bu zamana kadar bikaç iş toplantısında denk gelmişliğimiz var o kadar. şimdi adama ne şöför muamelesi yapmak isterim, ne de ailesi açısından hoş olmayacak bir durum yaratmak, dün öne oturup sonra yanlış mı yaptım acaba olmuştum ama farklı bir tepki almadığım sürece önden devam edeceğim.
birkaç ay süreceğine göre mutlaka konuşacaksınız.
küs gibi gidilmezki 45 km.
eşi sorunluysa arka ön koltuk farketmez bence.
sorun çıkaran her türlü çıkarır.
zor işler bunlar.
Bir gün iş çıkışı beraber çalıştığım kişi seni de bırakayım dedi tamam dedim oturdum ön koltuğa, ertesi gün iş yerinden bi kadın görmüş yanlış anlaşılır ben hep arkaya otururum dedi şaşırmıştım yanlış bişey yapmış gibi hissetmiştim kendimi
Öne oturunca birden öpüşmeye başlanıyor çünkü, 40 cm arkada olunca bu risk olmuyor.Ben de anlamadım ne gibi sorunlar yaşanabilir. Yahu öyle bir risk varsa o adamın arabasına hiç binilmez.
Burdaki konulardan sonra kimse beni bi yere bırakmasın istiyorum.
Sanırım ben yine de önü tercih ederdim.
Yani sanki adamdan korkuyormuşum da bana bişe yapacakmış izlenimi vermek gibi oluyor
Adam bu ne ya demez mi ben arabamla götürüyorum yaptığına bak
ve hakkaten şoförünüz gibi oluyor hoş değil
ben arazi görevlerime çıkarken bile şoföre ayıp olmasın aklına bişe gelmesin kendini aşağılanmış hissetmesin diye öne otururum
Onların şikayet ettiği bir konu :)Iyide bu gereksiz bir his olmuş. Soforluk , asagilanacak , kendini eksik hissedecek bir meslek değil ki .
Herkesin bir görevi bir mesleği var bu hayatta. Ve konumu gereği ne gerektiriyorsa onu yapıyor.
Çaycı çay getirmesin siz alın, eve yardımcı gelirde kendini kötü hissetmedisin diye bezini elinde alın. Patron sekretere yardım etsin, makamına oturtsun v.s Bu böyle sıralanır öyleyse.
Öne oturulmalı bence. Aksi halde yanlış anlaşılma olabilir. Sadece şöyle birşey diyebilirsiniz belki normalde araba kullanıyorsanız"ben ön koltukta geriliyorum bir başkası aracı kullanırken,kusura bakmazsanız arka koltukta oturmak isterim" diye belirtirseniz pek ala arkada oturabilirsiniz ama sizlik bir sorun yoksa gerek dahi yok buna.
Şimdiye kadar nereye oturdunuz
Onların şikayet ettiği bir konu :)
kendi ağızları ile söylerler bize şunu yaptırıyorlar bunu yaptırıyorlar yanımıza dahi oturmazlar v.s.
aşağılayanlar var ben onlardan değilim
gereksiz bir his de değil, gelen tepkiye ve düşünceye göre hareket ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?