Ya arkaya otursanız ve karısı "kocamın arabasına binip arkaya oturmuş, kocam onun şoförü mü ne münasebet" diye bdvye başlık açsa
Hayırlı olsun inşallah başarılı olursun istediğin gibi sonuçlanır,bence sen bunları düşünme projene odaklan zaten haftada 2-3 günmüş,eğer çok kıskanç bir eşi varsa ön koltuğu değil arka koltuğa bile otursan sorun edebilir o yüzden şimdi hiç kafana takma derim zaten bir sorun olursa adam belli eder tavrıyla.
Ya arkaya otursanız ve karısı "kocamın arabasına binip arkaya oturmuş, kocam onun şoförü mü ne münasebet" diye bdvye başlık açsa
KK kadınlarının herhalde vites değiştirirken el ele tutuşmak, elin bacağa değmesi falan gibi korkuları var
ay evet cidden öyle, düşünsenize iş arkadaşı adam arkaya oturuyor ön koltuk boş, sinir olup konu açardık heralde, ben şoför müyüm diyedoğru söylemiş :) benim arabam varken hiç başıma gelmedi ama hoş olmazdı sanırım.
yönetici konumundaysa arkaya oturmak çok ayıp olur. zaten anladığım kadarıyla süreklilik arz eden bir durum değil.
Ay bu arada ben bizim arabada arkaya oturuyorum
Eşim benim özel şöförüm
Sabah okula oğlumu bırakıyoruz arkada gidiyorum çocuğu bırakınca da eşim ön koltuğa montunu çantasını vs koymuş oluyor hop arkaya atlıyorum
Neyse eşim yoktu eşimin ablasının eşi bıraktı oğlumu okula giderken arkada oturdum dönüşte öne bindim ve okulun güvenliği ciddi ciddi bakıp Ada'mı süzdü
Muhtemelen gerçek eşimi şoför sandı ya da işte çocuğun babası ama benimle bağlantısız
bu yanına oturduğum Ada'mı da benim eşim veya sevgilim vs sandı
On koltuk uygun olani. Ben hep oyle yapardim. Ya arabayi kullanan kisiyimdir ya da on koltukta oturanİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
ön koltuk muhabbete açığım mesajı, arka koltuk resmi olalım mesajı veriyor gelir hep bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?