Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

sayfaları şöyle bir gözden geçirdim, konuyu açan arkadaşı kimi haklı görmüş kimi haksız görmüş ama bazıları da eleştirmeyi hakaretle karıştırmış düzeyi düşürmüş, bana göre arkadaş kayınvalidesine bir saygısızlık yapmamış ki konu hakkında onunla sürtüşmemiş tartışmamış, kendince bir çözüm bulmuş iyi de yapmış. dikkatimi şu çekti kendisi arabayı sürerken kayınvalide neden arkaya oturuyor da eşi öne oturuyor madem öyle eşi arkaya otursaymış hani kaynanaya göre saygısızlıktı öne oturmak o zaman aynını oğlu yapmış, ona neden bir şey dememiş, demek ki burada bir art niyet var, bizim oralarda gelin öne oturmaz sözü hiç de hoş bir söz değil.

Budur bencede..alkisalkisalkis

:kızgın: , uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt

hehehehehe :roflol: :roflol: :roflol:

arkada oturmak da ne demekmiş canım, kadının yanı daima kocasının yanıdırkaydirigubbakcemile

ben de kabul etmiyorum hatta oğlu kızdığı halde. ne işi var benim kocamın yanında herkes yerini bilsin gitsin kocasının yanına otursun.

çözümüne bayıldım :D:D ve cok güldüm
ama arabayı kadın kullanıcak erkek yanında oturucak
erkekler pek kabul etmez ama etmişse cok güsel
o sorun benm yengemde vardı herkesden önce iner kuruldu
ön tarafa :D

bi reklam vardı çocuklar
"arka koltuk benim" diyodu o aklıma geldi
kaydirigubbakcemile3
herkez açılsın bakem, ön koltuk benim:1closedeyes:

İyi yapmışsın,yerini bilsin...Anlamıyorum bu kaynanaları,kıskanmış işte,besbelli...

bunu yaşamayan anlayamaz çok haklısın ve çok ii yapmışsın.tebrikler.ben bu durumu kaynanamdan deilde eşimin babannesinden çekiyorum ve sinir oluyorum kadına sinir.çünkü çok cadııııııııı

benım kayınvalıdem melek gibi nısanlımla bıle gıderken hemen arkaya gecer kızım sen otur nısanlının yanına der kayınpederımle bıle bı yere gıderken sen otur babanın yanına der gecer arkaya ben cok kızarım bu duruma gec sen otur babamın yanına derım hayatta oturmaz ama bazen ondan hızlı davranırım gecerım arkaya otururum

:kızgın: , uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kahve:
yazıyı okudum ancak büyütülcek bişey görmedim kadın yılda bir geliyo ne olurdu önde otursaydı bizde böyle şeyler önemli değildir ancak kayınvalidemi önde otutmayı tercih ederim eşinizde düşüncesizce davranmış biliyordur annesinin huyunu suyunu siz arabayı kullanırken kendi arkada oturabilirdi sonuçta ANNESİ var mı daha ötesi

bende öyle takıntı yoktur ama kaynanamda vardır... bir keresinde eltilerimle arabaya doğru ilerlerken bir baktık kaynanamız son sürat arabaya koşuyor :52: geçti ön koltuğa kuruldu :) öyle yapmasına gerek bile yoktu biz zaten kaynanamız varken önde oturmuyoruz.hem otursakta saygısızlık etmiş olmayız ama işte onların düşüncesine göre arabayı kullanan oğulları olunca ön koltuğu hakedende annesi oluyor :)

sizin kaynanızmış benim annem yapıyor bunu bir bakıyorum eşimin yanına oturmuş sadece bana yapıyor ama diğer kardeşlerime yapmıyor nedense:)

Anlayamadığım birşeyler var. Ön koltukta oturmanın ayrıcalığı nedir?? Neden büyükler varken önde oturmak küçüklere düşmez?? Bu davranış neden saygısızlık olarak nitelendiriliyor??

arabanın önü arkası heryeri bir,,dört teker üstünde ki herkes aynı yere giidiyor netice de...kasmaya gerek yok:ssz:

benim k.validem asla ben varken öne oturmaz direk arkaya geçer öne geçse kızarmıydım bilemiyorum gideceğimiz yere k.pederimde geliyorsa ben direk arkaya geçerim ama ne derece önemli bilmiyorum bu arada konu sahibi arkadaşımız arabayı kullanarak süper çözüm bulmuş:)valla bayıldım biz zamane gelinleri çok kıvrak zekalıyız

Erkek arkadaşım ve annesiyle arabayla bir yere gittiğimizde ben özellikle isterim müstakbel kayınvalidemin öne oturmasını, ama o siz yanyana oturun der hep arkaya oturur. Yine de oturmak isterse de öne otursun. Sanki kayınvalidem arabadayken kocamla önde cilveleşecek miyim? Üçümüzün de huzuru yerinde olsun, kalbi bir olsun da isterse traktörün römorkunda oturalım.

Konu teeee 2009da açılmış.
Eski konuyu ne diye çıkardınız mezarından.
Bıraksaydınızda rahat uyusaydı zavallıcık :ssz:

ayy yok yok konunun hortlaması iyi olmuş, malum yeni gelinlerin de böyle sorunları var bakalım onlar napıyor dimi ama :)))
bende bu konudan vicdanen muzdaribim
uzun seyahatte herkes kendi eşinin yanına otursun mantığıyla hoooppp kapıyorum ön tarafı
çünkü kayınpeder eşime çok karışıyor araba kullanırken, çocuğun aklını karıştıracak, bir dk susmuyor
yavaş git şöyle git böyle git
ayyy artık arkada bana afakanlar basıyor
kayınvalidem de hoş sohbet bir insan değil zaten, niye onca yolu onunla gideyim ki, sıkılıyorum sonra arkada
hem önde gidince eşime yardımcı da oluyorum, su içerken radyoyu değiştirirken vs.

valla sıkıntılı konu, ama benimkiler sessiz insanlar problem yapmıyorlar
ama ben vicdanımda çok konuşuyorum, kendimi haklı çıkarmak içinde yukardaki nedenleri sayıp duruyorum
üstelik, kendilerinin kızı bile babasına yer vermemişken önde, ben neden vereyimki
herkes eşinin yanına bence :52:
off offf çok fenayım :36:

Back
X