Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamılelıkten sınırlerın bozuk ve bıraz buyutuyo olabılırsın ama eşın de alıcam demıs sana aldım dememıs.. neden 2hafta once aldıgı kartı sana soleme geregı duymamıs kızmakta haklısın ve o kart neden arabada evde bıyerde deıldı arabada.. kotu dusunme hemen ama ustunude kapatma bence nıe solemedı nıe aldı nıe arabada..?
konuda haklı olduğunuz yönler var,abarttığınız taraf ise çok fazla..ama sizin yorumlarınızı okudukça bu olay bahane olmuş gibi geldi..temelde bir güvensizlik sorunu var bence..bu detaycı ve araştırmacı kişiliğin altında yatan sebep de bu güvesizlik.hangi hamile kadın,8.kattaki evinden sabahın 6 sında arabaya gidip kart araştırması yapar? sebebi ne? daha önce buna benzer bir sorun mu yaşadınız? bu olay için boşanılmaz tabii ama aşırı güvesizlik sorununuzu halletmeniz lazım.
daha öncesi yok hiç bir şüphe uyandırcak bi durum sözkonusu olmadı.güvensizliğimin sebebi eşim ilk evliliğinde çok çapkınmıştı aldatma yoğun bi şekilde olmuş kendisindende duydum arkadaş çevresindende niye diye sordugum ana yaptıysam demekki mutsuzdum dedi biticekti zaten vs ona yapan banada yapar korkusu sanırım araştırmamın sebebi
daha öncesi yok hiç bir şüphe uyandırcak bi durum sözkonusu olmadı.güvensizliğimin sebebi eşim ilk evliliğinde çok çapkınmıştı aldatma yoğun bi şekilde olmuş kendisindende duydum arkadaş çevresindende niye diye sordugum ana yaptıysam demekki mutsuzdum dedi biticekti zaten vs ona yapan banada yapar korkusu sanırım araştırmamın sebebi