arabada yeni bir sımmkart buldum..!!!!

hamilelikte duygular daha yoğun yaşanıyor ama haklı olduğun taraflar var ama biraz daha dinle takip et kesin bir şey bulursan ortalığa çık evden cıkıp uzaklaşmak iyi olmuş ama keşke akrabalarına anlatmasaydın durumu

hamılelıkten sınırlerın bozuk ve bıraz buyutuyo olabılırsın ama eşın de alıcam demıs sana aldım dememıs.. neden 2hafta once aldıgı kartı sana soleme geregı duymamıs kızmakta haklısın ve o kart neden arabada evde bıyerde deıldı arabada.. kotu dusunme hemen ama ustunude kapatma bence nıe solemedı nıe aldı nıe arabada..?

Kart alınalı 2 hafta olmuş ve arabadamı unutulmuş. Bence bu işte ya bir iş var yada senin eşin aldığı sim kartını arbada unutacak kadar bunamaya başladı. Hayatta öyle şeyler duydumki (babam kendisine amca diyen evli bir kadınla annemi aldatıyormuş senlerdir aslını yeni öğrendik.) erkelerin Allah 1 dediğine inanırım oda doğru olduğunu bildiğim içindir. Sakın arkasını bırakma doğruysa sadece mahçup olursun değilse bizim gibi senelerce aptal yerine konmazsın. Umarım tabiki altında bişey çıkmazda ramazandan dolayı unutmuştur malum oruç ya. Allah yardımcın olsun.

hamılelıkten sınırlerın bozuk ve bıraz buyutuyo olabılırsın ama eşın de alıcam demıs sana aldım dememıs.. neden 2hafta once aldıgı kartı sana soleme geregı duymamıs kızmakta haklısın ve o kart neden arabada evde bıyerde deıldı arabada.. kotu dusunme hemen ama ustunude kapatma bence nıe solemedı nıe aldı nıe arabada..?

benim açımdan sorunda burda zaten niye 1gün 2 gün hadi 3 gün arabada unutur insan anlıcanız neden sımmkart aldı dıye kızmıyorum neden bunca zaman benden gizledi diye bakalım kart bende şuan neolucak

ayy oldu olacak topa tüfeğe de tutsaymışsınız tam olacakmış:1:

bu kadar abrtmanın alemi yok bence :20:

hele ki bu sebepten bir akrabanın yanına gidip kendi içinizde halletmemeniz de çok yanlış:20:

öncelikle eşinizi dinleyip açıklama yapmasına izin vermelisiniz:40:

tabii anlatacaklarına inanıp inanmamak size kalmış

inanmadınız diyelim o zmn da o hattın sitesine girip şifre alarak hat detayını istediğiniz zmn kontrol edebilirdiniz:31:

yani biraz yılan misali sessizce kıvrak bir şekilde ilerlemelisiniz:23:

bunda da öyle büyütülecek bi olay yok bana göre:34:

kadınlar kulübüne takılıp aldatma hikayelerini okuyunca hepimiz azıcık araştırmacı kişiliğe bürünüyoruz.

öncelikle 15 gündür oruç var ve herşeyi unutuyorum. geçen hafta çantamı almadan işe gitmeye kalktım. neyse ki evdekiler balkondan bağırdı da toparladım. eşinde söylemeyi unutmuş olabilir.

tepki vermeden önce dinlemeni tavsiye ederim. ayrıca kuşun kanadından nem kapıp boşanılmaz...

hamilelikte hormonlar tavan yapıyor ve insanın ruh hali fena değişiyor. bunuda göz önüne al lütfen...

Son düzenleme:
ortada açıklaması olamayacak bir durum yok.msj yok numara yok.burada söylediğimiz en ufak olumsuz şey konu sahibine X10 etki edecek gözünü açıcaz diye kötü hissettirmeye gerek yok.kendisi hafiye ruhlu bir kisilik olduğunu söylüyor bir durum varsa zaten önünde sonunda bulur.
delal_17 durup dururken action mı arıyorsunuz kendinize fol yok yumurta yok...

Son düzenleme:
konuda haklı olduğunuz yönler var,abarttığınız taraf ise çok fazla..ama sizin yorumlarınızı okudukça bu olay bahane olmuş gibi geldi..temelde bir güvensizlik sorunu var bence..bu detaycı ve araştırmacı kişiliğin altında yatan sebep de bu güvesizlik.hangi hamile kadın,8.kattaki evinden sabahın 6 sında arabaya gidip kart araştırması yapar? sebebi ne? daha önce buna benzer bir sorun mu yaşadınız? bu olay için boşanılmaz tabii ama aşırı güvesizlik sorununuzu halletmeniz lazım.

konuda haklı olduğunuz yönler var,abarttığınız taraf ise çok fazla..ama sizin yorumlarınızı okudukça bu olay bahane olmuş gibi geldi..temelde bir güvensizlik sorunu var bence..bu detaycı ve araştırmacı kişiliğin altında yatan sebep de bu güvesizlik.hangi hamile kadın,8.kattaki evinden sabahın 6 sında arabaya gidip kart araştırması yapar? sebebi ne? daha önce buna benzer bir sorun mu yaşadınız? bu olay için boşanılmaz tabii ama aşırı güvesizlik sorununuzu halletmeniz lazım.

daha öncesi yok hiç bir şüphe uyandırcak bi durum sözkonusu olmadı.güvensizliğimin sebebi eşim ilk evliliğinde çok çapkınmıştı aldatma yoğun bi şekilde olmuş kendisindende duydum arkadaş çevresindende niye diye sordugum ana yaptıysam demekki mutsuzdum dedi biticekti zaten vs ona yapan banada yapar korkusu sanırım araştırmamın sebebi

daha öncesi yok hiç bir şüphe uyandırcak bi durum sözkonusu olmadı.güvensizliğimin sebebi eşim ilk evliliğinde çok çapkınmıştı aldatma yoğun bi şekilde olmuş kendisindende duydum arkadaş çevresindende niye diye sordugum ana yaptıysam demekki mutsuzdum dedi biticekti zaten vs ona yapan banada yapar korkusu sanırım araştırmamın sebebi

zaten bir sebep olduğu çok belliydi..ama böyle olmaz ki evlilik..eşinizin her adımını takip edemezsiniz..her adımında birşey varmış gibi davranırsanız birgün gerçekten buna sebep olursunuz.üstelik sizede yazık,aklınızı sürekli bunlarla meşgul etmeyin lütfen.zaten yapmak istese inanın ruhunuz duymaz...bakın hamilesiniz,onun tadıın çıkarın.

Sizdekide iyi cesaret yani eski eşini defalarca aldatan birisiyle evlenmişsiniz.
Üzgünüm ama bu güvensizlik hep böyle devam edecek gibi.
İnsallah olmaz.

Son düzenleme:
şüphelenmişsin haklısın önceden alınmış yani yeni hat alacağım derken o hat zaten varmış
bence bunları sormalısın

tepkin abartılı olmuş hemen akrabalara duyarmanız çok yanlış ama neden eşine güvenmediğini anladım.keşke ilk evliliğinde karısını defalarca aldatmış biriyle evlenmeseydin:50:bu şekilde şüpheyle bir ömür geçmez ki Allah yardımcın olsun

Bu hep böyle devam edecek bunu bilin...

Son düzenleme:
Bir kadını defalarca aldatan ve bunu hiç utanmadan, içi sızlamadan, pişmanlık bile duymadan anlatan bir adamla evlenmişsiniz. Diken üstünde olmanız çok normal.
Tepkiye gelince, bir sim kart için bu kadar gümbürtü fazla.
Madem bile isteye kabul ettiniz bu adamı bariz bir hatası olmadan kapıyı suratına çarpmayın.

neden bazı arkadaşların ortada bi sorun yokki dediğini anlayamadım açıkçası:ssz:adam zaten onbeş gün kadar önce yeni bir kart alıyor...eşinin bundan haberi yok kart arabada duruyor...zaten 15 gündür almış olduğu kart varken 1-2 gündür kart alayım diyor...15 gündür alınan kart arabadayken evde ben kart alıcam dermi insan bunu söylerken bile hatırlayıp aaa almıştım kart arabada unuttum demezmi.alıcam derken hatırlamazmı aldığını:50:oruç tutuyor diye hafızasını mı kaybetti bu adam:27:alınmış kontür yüklenmiş ve unutulmuş:27:unutan adam enazından konusu geçerken hatırlar...üstelik daha önceki evliliğinde yoğun bir aldatma trafiği olan bu adamın bu kadar masum olduğuna inanmadım ben:50:eşinin hamile olduğundan 8 kat aşağı inipte arabaya bakacağını hesaplayamadığı gayet açık bence.:20:

Back
X