Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bazı arkadaşların ortada bi sorun yokki dediğini anlayamadım açıkçasıadam zaten onbeş gün kadar önce yeni bir kart alıyor...eşinin bundan haberi yok kart arabada duruyor...zaten 15 gündür almış olduğu kart varken 1-2 gündür kart alayım diyor...15 gündür alınan kart arabadayken evde ben kart alıcam dermi insan bunu söylerken bile hatırlayıp aaa almıştım kart arabada unuttum demezmi.alıcam derken hatırlamazmı aldığını
oruç tutuyor diye hafızasını mı kaybetti bu adam
alınmış kontür yüklenmiş ve unutulmuş
unutan adam enazından konusu geçerken hatırlar...üstelik daha önceki evliliğinde yoğun bir aldatma trafiği olan bu adamın bu kadar masum olduğuna inanmadım ben
eşinin hamile olduğundan 8 kat aşağı inipte arabaya bakacağını hesaplayamadığı gayet açık bence.
![]()
kesinlikle haklısın bende aynı şeyleri düşünmüştüm ama hamile birine yazmak istemedim nasılsa çıkar bir yerlerden diye düşündüm sonra neyse yazayım uyarayım dedim geldim ama siz yazmışsınız çok doğru mutlaka bir sıkıntı var :44:
ama ben bir de şu yönden düşündüm konu sahibi eşini normalde de bunalttığı için böyle bir yalana başvurmuş olabilir yani sormadan aldı sonra yanlış anlaşılacağını düşündü sonra eşine alacağım diyerek alıştırdı bir iki güne çıkartacaktı ortaya çünkü gizli bişi olsa lafını bile etmez alacağım demez alır ve saklar....acaba hangisi :44:umarım ikinci şıktır![]()
kesinlikle haklısın bende aynı şeyleri düşünmüştüm ama hamile birine yazmak istemedim nasılsa çıkar bir yerlerden diye düşündüm sonra neyse yazayım uyarayım dedim geldim ama siz yazmışsınız çok doğru mutlaka bir sıkıntı var :44:
ama ben bir de şu yönden düşündüm konu sahibi eşini normalde de bunalttığı için böyle bir yalana başvurmuş olabilir yani sormadan aldı sonra yanlış anlaşılacağını düşündü sonra eşine alacağım diyerek alıştırdı bir iki güne çıkartacaktı ortaya çünkü gizli bişi olsa lafını bile etmez alacağım demez alır ve saklar....acaba hangisi :44:umarım ikinci şıktır![]()
madem eşin çok çapkın ve ilk evliliğinde problemler yşamış bu konuda sen bile bile neden evlendin bu adamla ?herşeye hazırlıklı ol hamilesin diye üzmek istemem ama can çıkar huy çıkmaz derler keşke daha iyi bir evlilik yapsaymışsın .
kızlar bana akıl verin mantıklı düşünemiyorum.ilk önce şunu belirteyim çok detaycı ve araştırıcı bi kişiliğe saibim.eşimin hiç bir hatasını bu zamanakadar görmesemde erkeklere bi yere kadar güvenirim bi yerden sonra güvenmem.Neyse gelelim konumuza eşim bı kaç gündür bi tanede başka oporötörden kart alıcam dursun falan dıyordu ama ortada kart falan yok (simmkart) neyse benim içimi bişiler kemirdi o uyurken sabah 6:00da indim arabaya ve bı baktımki bi yedek simkart şifre falan yokaçıldı hemen içinde kayıtlı isim yada smsde yok yinede bana söylemedi kart aldıgını artı nıye arabada saklıyor? off kızlar 4 aylık hamileyim bide 8.kata oturuyorum asansörde yok in çık sabahın köründe öldümmmmm.neyse geldım eve o uyurken yüzüne attım kartı ve hayırlı ugurlu olsun kartın dedim.tabi bi telaş bi çaba diyor kendınede bebeğede zarar vericen delimisin vs. daha dün aldım açmadım bile unutmuşum palavraları yedekdemi tutuyordun dedim gizli hayran için falan.neyse çıktım dışarı aradı hep açmadım telı .bı akrabasındayım şuan bnm kımsem yok yolculukda suan riskli.ayrılcam dedim gülüyorlar yhaaaa sankı çok basıt bişimiş gibi sizceee????
Valla bazen biz kadınlar kafayı yiyoruz ha. Örnek, konu sahibi gibi. Hafiye gibi sen tut adam uyurken sabahın köründe 8 kat aşağı in arabayı talan et, sonrada yine azimle 8 kat çık hamile halinle bide, adamın yüzüne fırlat. Ne bu ya. Çocuk oyuncağımı. Kocanın yerinde olsam böyle bir insanla nasıl ömür geçireceğim diye kara kara düşünürdüm valla, ne yalan söyliyim.![]()
kızlar bana akıl verin mantıklı düşünemiyorum.ilk önce şunu belirteyim çok detaycı ve araştırıcı bi kişiliğe saibim.eşimin hiç bir hatasını bu zamanakadar görmesemde erkeklere bi yere kadar güvenirim bi yerden sonra güvenmem.Neyse gelelim konumuza eşim bı kaç gündür bi tanede başka oporötörden kart alıcam dursun falan dıyordu ama ortada kart falan yok (simmkart) neyse benim içimi bişiler kemirdi o uyurken sabah 6:00da indim arabaya ve bı baktımki bi yedek simkart şifre falan yokaçıldı hemen içinde kayıtlı isim yada smsde yok yinede bana söylemedi kart aldıgını artı nıye arabada saklıyor? off kızlar 4 aylık hamileyim bide 8.kata oturuyorum asansörde yok in çık sabahın köründe öldümmmmm.neyse geldım eve o uyurken yüzüne attım kartı ve hayırlı ugurlu olsun kartın dedim.tabi bi telaş bi çaba diyor kendınede bebeğede zarar vericen delimisin vs. daha dün aldım açmadım bile unutmuşum palavraları yedekdemi tutuyordun dedim gizli hayran için falan.neyse çıktım dışarı aradı hep açmadım telı .bı akrabasındayım şuan bnm kımsem yok yolculukda suan riskli.ayrılcam dedim gülüyorlar yhaaaa sankı çok basıt bişimiş gibi sizceee????
Adam zaten başka bir hat alıcam demiş. Aldığını da arabada unutmuş, sonuçta hat acılmış içinde numara msj vs de yok. Yok yere işin içine akrabaları falan katıp huzursuzluk çıkarmışsınız.
Ayrıca madem yüzüne vurarak ayrılacak kadar önemli birşey buldunuzu sandınız, bari bekleseydiniz kayda değer birşeyler bulmak için.
Numarasını alsaydınız, şifre alsaydınız internetten takip için v.s.
Kadınların böyle elinde birşey yokken-kanıtı yokken, böyle ortalığı ayağa kaldırıp, sonra ayrılığı ortaya atması sadece kendisini ve ilişkisini zedeliyor, bir aldatma söz konusu olduğunda verebileceği en yüksek tepkiyi göstermiş oluyor eşine, başka işe yaramıyor.[/QUOTE
kart artık bende zaten numara şifrede aldım internetten baktım birşey yok ben ilk etap okadar fazla tepki gösterdiysem bu eşimin bana kart aldığını söylememesiydi ve arabada bırak-
masıydı. bu arada olumlu olumsuz tüm yorumlara saygımakat sonsuz fakat burda bir çok arkadaş hemen eleştirme tepki moduna giriyor. konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunucağımıza direk konusahibinin yaptığı haraket kınanıyor:)