arabadan düşüyordum

hacerinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
35
11
88
İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?

Kafanızı da mı çarptınız arkadaşım? Ne demek ne yapmalıyım?

Baya baya darp edilmişsiniz ne demek boynumdan tuttu hırpalayarak arabaya bindirdi?

Kendinizi kurtarın. Normal bir şey değil bu bahsettiğiniz.

"Ama 7 senedir birlikteyiz, seviyorum, ayrılamam" cevabı verecekseniz şimdiden ilerde yiyeceğiniz dayaklar için geçmiş olsun diyorum.

Haklisiniz ne deseniz. Umrunda bile olmadı o kadar korktum ki dusucem diye . Oysa dönüp bakmadı bile. Sevilmiyormusum demekki anladım bunu

Seviyorum doğru ama bu gece içindeki sevgisizligi o kadar net gosterdi ki. Bu saatten sonra zaten kendimi onun yanında güvende hissedemem.

Hala ne yapayım diyorsun???

Birşey yapma.Aslında o seni seviyor.Sinirlenince böyle yapıyor.(istediğin gibi oldu mu)

Adam seni itip kakıyor, sürüklüyor ki eminim bu ilk değil.

Evlen ağzını burnunu kırsın mı diyelim.

Ayrıl tabi

Kapiyı acip ineecekken arabayi çalıştırmış .
O kisinin penceresinden bakinca size sinir olurdum lakin size bir sey olacağı endisesi ile fazla sert tepki gösterdiğini düşünmekteyim...
Ne yapacağınızı da bilemiyorum

Onunla olmak devam etmek gibi isteğim yok sadece anlatmak istedim. Haklisiniz doğru olan şey bitmesi. Saçma bi soru ne yapmalıyım sorusu. Sadece anlatmak istedim o kadar kirginim ki.

Araba park halindeydi sahildeydik. Duran arabadan inecektim ben hava almak için çünkü tartışıyorduk ve çok gerilmiştik . O da yiyorsa in dedi bende açtım kapıyı inerken çalıştırıp hızlandı. Sinir olacak bisey yaptığımı dusunmuyorum açıkçası sadece hava alıp sakinleşmek istedim

Haklisiniz ne deseniz. Umrunda bile olmadı o kadar korktum ki dusucem diye . Oysa dönüp bakmadı bile. Sevilmiyormusum demekki anladım bunu

Hala sevilmiyorum diyorsen pes!
Adam ya ayağının bacağının üstünden geçseydi sakat kalsaydın???

Arabadan düşmemişsin arabadan atılmışsın.????

Savcılığa git dicem ama tınmicaksın nasılsa.

Sevgiliyken yani tek bir kelimeyle ilişki bitebilecekken rahatlıkla böyle davranan bir insanla evlenip çocuk yaptığınızda nasıl bir insanla karşılaşmayı hayal ediyosunuz? Yada kabus mu demeliyim!!! Yol yakınken kaççç

Öyleyse yapacak sey belli ....

Adam senin hayatını tehlikeye atmış ve birde hırpalamış!
Sen ise aramadı mesaj atmadı diyorsun.. Özür dilese af mı edeceksin? Bence telefon numaranı bile değiştir.
Çünkü ola ki evlensen bu adam belki seni daha beter darp edecek.. Ayrıca suçlu yada suçsuz olman önemli değil, öfke konusunda sınır zorlayan adamla sonun olmaz.. Gerçi kendin bilirsin ama bence bu yaptığı agrresiflik ilk değildir belki, belki daha beteri gelecek sonrasında..

Şu yazdığını dön de bi oku allahaşkına hiç sevgi kırıntısı var mı içinde? Vicdanlı bi adam olsa sevgili olmayı bırak ağlayan bi kadınla ilgilenirdi.

Evet yaptığı ilk agresiflik değil. Bekledim belki değişir düzelir diye sözler verdi ama hiç biri gerçek olmadı. Bu yaptığıni kaldıramam . Aptal gibi hissediyorum kendimi. Bu konuyu yazan başkası olsaydı çok sinirlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…