Sana şu kadarını söyliyim, kötü olan, negatif davranışların hep 1 level üstü olur.. Yani bir insanın kötü yanı kendi istemediği sürece değişmez.. Kısacası sen sadece umutlanırsın.. Ama illa ben bu kötü deneyimi yaşamalıyım diyorsan, ya da ben onu düzeltirim diyosan (sihirli değneğin varsa) sen bilirsin. Çünkü seni yada senin canını hiçe sayan bi adam bu.. Belki kızdı sinirlendi yaptığın yada söylediğin şeye ama bu yaptıkları asla normal değil..Evet yaptığı ilk agresiflik değil. Bekledim belki değişir düzelir diye sözler verdi ama hiç biri gerçek olmadı. Bu yaptığıni kaldıramam . Aptal gibi hissediyorum kendimi. Bu konuyu yazan başkası olsaydı çok sinirlenirdim.
Bizce ne yapman gerektiği çok açık da sence?İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
Haklisiniz. Ben kendimi kandirmisim değişir diye . Canımı yakan da ben orda dusebilirdim araba ustumden geçebilirdi. Bu kadar umursamaz olabilmesi canımı çok yaktı. Ama gözüm açıldı belki hala değişir düzelir diye bekleyecektim kendimi kandırmaya devam edecektimSana şu kadarını söyliyim, kötü olan, negatif davranışların hep 1 level üstü olur.. Yani bir insanın kötü yanı kendi istemediği sürece değişmez.. Kısacası sen sadece umutlanırsın.. Ama illa ben bu kötü deneyimi yaşamalıyım diyorsan, ya da ben onu düzeltirim diyosan (sihirli değneğin varsa) sen bilirsin. Çünkü seni yada senin canını hiçe sayan bi adam bu.. Belki kızdı sinirlendi yaptığın yada söylediğin şeye ama bu yaptıkları asla normal değil..
O kadar çok şeyine sustum ki o da herşeyi yapma hakkı gördü kendinde. Cocuktuk ilişki başladığında belki dedim hep inanmak istedim düzelir değişir büyür diye kandirmisim kendimi.7 yılınızı nasıl böyle biri için harcadınız? Hiç mi kendinize acımadınız? Ne denir bilmiyorum bari ölmeden ayrılın.! Bu gidişte sizi öldürecek gün yüzü göremeyeceksiniz.!
Bu kadar yasadiginiz olayin ustune tek mesaj bile atmayin bence. O kendini affettirmeye calissin. Eger yazarsaniz yaptigi hatayi anlamaz.İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
7 seneni bosa harcamossin bitti diyemsj at o heriften hic bi b.k olmazİyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?