arabadan düşüyordum

Sana şu kadarını söyliyim, kötü olan, negatif davranışların hep 1 level üstü olur.. Yani bir insanın kötü yanı kendi istemediği sürece değişmez.. Kısacası sen sadece umutlanırsın.. Ama illa ben bu kötü deneyimi yaşamalıyım diyorsan, ya da ben onu düzeltirim diyosan (sihirli değneğin varsa) sen bilirsin. Çünkü seni yada senin canını hiçe sayan bi adam bu.. Belki kızdı sinirlendi yaptığın yada söylediğin şeye ama bu yaptıkları asla normal değil..

Bizce ne yapman gerektiği çok açık da sence?

Haklisiniz. Ben kendimi kandirmisim değişir diye . Canımı yakan da ben orda dusebilirdim araba ustumden geçebilirdi. Bu kadar umursamaz olabilmesi canımı çok yaktı. Ama gözüm açıldı belki hala değişir düzelir diye bekleyecektim kendimi kandırmaya devam edecektim

7 yılınızı nasıl böyle biri için harcadınız? Hiç mi kendinize acımadınız? Ne denir bilmiyorum bari ölmeden ayrılın.! Bu gidişte sizi öldürecek gün yüzü göremeyeceksiniz.!

7 yılınızı nasıl böyle biri için harcadınız? Hiç mi kendinize acımadınız? Ne denir bilmiyorum bari ölmeden ayrılın.! Bu gidişte sizi öldürecek gün yüzü göremeyeceksiniz.!
O kadar çok şeyine sustum ki o da herşeyi yapma hakkı gördü kendinde. Cocuktuk ilişki başladığında belki dedim hep inanmak istedim düzelir değişir büyür diye kandirmisim kendimi.

öldürmeye teşebbüs olmuş bu resmen,sen o araçtan düşebilirdin ,ölebilirdin sakat kalabilirdin...bence suç duyurusunda bulun eşin hakkında yaptığı cezasız kalmasın...

Bu kadar yasadiginiz olayin ustune tek mesaj bile atmayin bence. O kendini affettirmeye calissin. Eger yazarsaniz yaptigi hatayi anlamaz.

O anlarda polisi aramalıydınız. Darp edilmişsiniz, zorla alıkonulmuşsunuz işte. Gidin darp raporu alın ve savcılığa verin. Rapor alacak kalıntı yoksa bile hukuken şikayette bulunmalısınız.
Tabii ne yapmalıyım derken trip atmak gibi bir tavsiye beklemediğinizi varsayarak konuşuyorum.

O nasıl muamele öyle ite kaka.. Sizin yeriniz de olsam (param varsa) o arabaya asla geri binmezdim. Bir daha da suratına bakmazdım..

Kirilmakta haklisiniz. Mesaj atmaliydi. Aramaliydi. Yetmemis cunku size belli....

Peki 7 senedir anlamadiginiz seyleri simdi biz soyleyince mi anlayacaksiniz?

Mesaj atsa özür dilese affedeceksiniz yani ? Canınızı sokakta mı buldunuz bi kıymeti yok sanırım.

Şahsınıza karşı darp ,hürriyeti tahdit ve öldürmeye teşebbüs bile sayılabilecek suçlar işkenmiş ne yapacağım diye mi soruyorsunuz?
En yakın polis merkezine gitmeniz gerekirken hala ne yapacağım diye soruyorsanız ilerleyen günllerde aslında sevgilim özünde iyi biri der yine dönersiniz kürkçü dükkanınıza.

Sadece Kırgınmısın.. Daha Sevgiliyken böyle sert olan adam artık evlenirseniz ne yapar bilemiyorum..

7 seneni bosa harcamossin bitti diyemsj at o heriften hic bi b.k olmaz

Ya bu arabayla ilgili durumlar çok belirleyici inan.

Ben bir kere şilenin garip yollarında sağ şeritteyken gidiş geliş, alkollü sola kırmıştım direksiyonu. İnan ne haldeydim bilmiyorum. O günden sonra direksiyona asla dokunmadım. Bana çoook büyük ders oldu konuştuk çözdük sorunlarımızı.

Ama bu tip şeyler (asla mazur göstermeye çalışmıyorum) erkek daha da yapmamalı bunları. Kadınlar hadi histerik. İkinizin de canına mal olurdu bu. Ne kafayla yaptım hala bilmem. (O ara garip bir antidepresan kullandım alkolle etkisi kötü oldu sanırım) inan kendimden tiksindim. Yani karşındakinin canını önemseyen yapmazdı bunu. Allah korudu bizi.

Yani emin ol erkek olucam yanıma can emanet olucak (ki alkollü değilmiş sanırsam) değer vermediğinib göstergesi. Ben sağ koltukta bile hala suçluyum suçlu hissediyorum. Onunki daha büyük yanlış. Asla affetme asla. Hele paniğin var asssla.

Boyle bir piskopattan uzak durmalisin tabi ki ne bekliyosun seni öldurup bi kenara atmasini mi. Ahhh kadinlar ahh biraz kendinizi sevin yaaa

Şükredin. Gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin.
Bakın daha eşi bile değilsiniz bu adamın ama öyle umursamaz,öyle vurdumduymaz,öyle vicdansız ki size şimdiden böyle davranabiliyor. Muhtemelen 7 seneye güveniyordur,ne yaparsam yapayım ayrılmaz diyordur. Yapmayın kendinize bunu,ilk değilmiş zaten,inanın siz affettikçe artarak devam edecek bu davranışlar.
7 senem çöpe gitmesin ,tanıdığım bildiğim insan deyipte dönmeyin zira hayatınız çöp olacak bu adamla devam ederseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…