arabadan düşüyordum

Bunları yaptı ve siz hâlâ o kadar kırgınım diyorsunuz öyle mi. Ayaklariniz totisinize degedege uzaklaşın o herif bozuntusundan

Aynen devam!

Şu hareketlerden sonra sevginin kırıntısı dahi kalırsa pes derim.
Aşkın doruklarında olsa insan soğur, biter.
Bitmeli.
Bir daha görmeyin, görüşmeyin.
Belki ağlar yalvarır, özür filan diler, yumuşarsanız sonunuzu imzalamış olursunuz bunu da unutmayın.

Şöyle adam müsveddelerine bu kadar değer vermeyin ne olur.

Bu kadar şeyin üstüne sadece "kırgın" mısınız yani? Çok "naif"siniz o zaman. Bence çok aşıksınız! Üstelik 7 yıllık bir ilişki! Emek var ortada! Ha siz tam inecekken arabayı gazlamış olabilir, indiğiniz zaman sizi kolunuzdan tutup hırpalaya hırpalaya geri arabaya atmış da olabilir, bunlar ufak şeyler. Cinnet geçirmiş de olabilir sevgiliniz bilemiyorum, bir dahaki sefer sizi tekme tokat dövdüğünde siz tam teşhisi koyarsınız. Kırgın olduğunuzu anlamıştır merak etmeyin. Bugün 14 şubat, illa ki mesaj çeker veya çiçek alır, barışırsınız. Bence uzatmayın. Bunlar ufak şeyler. "Tam gaz" devam!

Ney yapmalıyım diyorsan o zaman ben de sana devam et derim!

Dua edin sadece kalbiniz"kırılmış".
Gerçi seviyorsunuz da ilerde muhtelif yerlerinizde ki "kırıklar" için hazırlıklı olun.

Ne demek ne yapmalıyım. Ayrılmalısın!

bildiğin dayak yemişsin bu ne ya? ilk vukuatı değildir kesin. 7 senedir bunu mu çekiyosun?

ne yapacağın o kadar net ki.
bu insan müsveddesini hayatından kesinkes çıkaracak asla bir daha görüşmeyeceksin.
inşallah tekrar böyle bir hata yapmazssın.
adam öldürecekmiş seni neredeyse.

Ayrilan insanlarin cogu seviyo,ama ilerisiicin siknti cekmemek icin ayriliyo
Birak gitsin
Seni aramamasi senin yararina. Olacak.

aslında çok iyi biridir deme nolur yaaa. bu söylemlerden artık gına geldi. bütün arkadaşlar söylemiş bende tekrar söylüyorum tabi ki ayrıl. ne yapmalıyım ne demek. bi de aramasını bekliyorsun.

Mesela polise de gidip sikayetci olabilirsin degil mi? Canina kast etmis. Arabadan dusup kafani bi yere carpa bilirdin. Hastanelik olabilirdin. Daha kotusu olabilirdi(allah korusun). Sen kil payi kurtulmussun bilmem farkinda misin?

Caninin kiymeti yok mu? Bunu yapmaya hakki var mi?

Ne desek bos 3 5 gune arar 7 yilin hatirna emek verdim diye barisirsin gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…