Arabadan inmen gerekirdi..

Ben erkek arkadaşınızı çok haklı buldum.tepkisini de yerinde buldum.benim kız arkadasimda aynı davranmış olsaydı acaba yanlış insanmi diye tereddüt bile ederdim.ister abartılı bulun bu dusuncenizi farketmez.bir değil iki değil.kadin geliyor inmiyor,gidiyor inmiyor bu ne ya derdim:) neyse bundan sonra dikkat edersiniz.

İnmen gerekirdi nezaket açısından.
Sevgilin bozulmakta haklı.
Bende bozulunca bir konudan hemen toparlayamıyorum, biraz uzuyor ister istemez belki onun da yapısı öyledir.

tabikide çok ayıp etmişssin.erkek arkadaşın şahsına saygızılık anlamış.ona değer versen inerdin babında ondan bu öfkesi.haklıda.ama sende hatanı anlamış durumu kabul edip özür dilemişssin oda uzatarak haklıyken haksız konuma düşüyor.

Merhaba kızlar;
Erkek arkadaşımla dışardaydık geziyorduk, annesi aradı kız kardeşine gitmesi gerekiyormuş beni bırakır mısın oğlum dedi, tamam dedi.
Eve gittik annesini almak için annesi gelirken arabadan insem de yer versem mi ön tarafa geçmek için nezaketen diye düşündüm ya da inip merhabalaşsam mı diye düşündüm ama daha yeni yeni görüşüyoruz heyecanlandım inmedim.
Arabada epey muhabbet ettik konuştuk falan erkek arkadaşım annesine karşı biraz sinirliydi konuşurken arada tersledi. Ama muhabbetimize dahil olmadı hep annesiyle biz konuştuk.
Teyzesinin evinin önüne geldik annesini geçirmek için inecektim, ben anneme bakıyım dedi indi. Ben de birşey konuşacaklardır özelidir diye inmedim.
( meğer beni insin diye öyle yapmış erkek arkadaşım )
Sonra kapıyı açtım, görüşürüz x teyze kendine iyi bak dedim, annene selam söyle kızım dedi.
Kapımı kapattım.
Sonra biz erkek arkadaşımla ordan çıktık arabada gidiyoruz annemi özlemedin herhalde hiç sarılmadın dedi.
Aklıma geldi ama gerçekleştiremedim dedim.
Bu benim için saygı göstergesi kim olursa olsun dedi annen bu kadar takılmamıştır eminim seni anlıyorum ama birazda benim açımdan baksan çekindim yeni yeni samimi oluyoruz dedim.
Dikkat ederim dedim.
Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor..
Özür diledim dedim aklımdan geçti ama gerçekleştiremedim birazda benim açımdan bak diyorum.
Ben inmeni beklerdim bu kadar diyor. O gün berbat geçti doğru düzgün konuşmadık ağzını bıçak açmadı..
Tamam haklı inmeliydim ama bu kadar uzatmaya gerek var mı tavrını net belli ediyor ve konuşmuyor hayal kırıklığı yaşamış arabada hiç konuşmasam soğuk davransam tamam ama konuştuk samimi bir şekilde o an inemedim çekindim..

Bazıları yanlış anlamış mesele annesine yer vermem değil ona takılmaz.
Mesele inip inmemem.

inip selam verseydin daha iyi olurdu ama bu telafi edilmeyecek bişey değil. Uzatmayıp önünüzdeki zamanlara bakacaksınız. Bir tavrınızla hayal kırıklığına uğrayamaz elbet üzülmüştür ama özür dilemişsiniz. Daha fazla elinizden bişey gelmez. Size şans tanıması gerekir.

Şu on koltuk muhabbeti nedir arkadaş iktidar gibi gelib ile kaynana dan galip okan kimse o mu oturacak gerci siz gelin kaynana olsanız.oğlu kim kazanırsa kazansın anasını önde tutacak gibi anadan gecilmezde anayı önde tutacaksa bi erkek. Boşuna anasi ölmeden evlenmemeli gelin kiza anasını mi kanıt layacak

bence erkek arkadaşınız sizde kaynana önyargısı olduğunu düşündüğü için uzatmış bu kadar

Kırk yabancı olsa eğer arabanın beklediği yer müsaitse inip selamlaşıyoruz.
Hele de yaşça büyük biri söz konusu.

Erkek arkadaşın haklı.
Bir de tersini düşün. Annen arabaya indi bindi, erkek arkadaşın öyle mal gibi bekledi. Kapıdan yolcu etti.

Şimdi kesin kız tarafının annesi olunca ‘aaaaa benim annem yapmaz, takmaz öyle şeyleri’ falan diyecek çoğunluk ama mesela benim annem önemser. Damadı/damat adayı zahmet edip bir el öpmeye, sarılmaya inmiyorsa arabadan gönül koyar.

Erkek arkadaşınız muhtemelen sizin adınıza utandığı için verdi bu kadar büyük tepki.
Düşünsenize, kız arkadaşım dediği kız daha selamlaşma kısmında sınıfta kalıyor.
Asgari görgü kurallarını yerine getiremiyor.

1 günü geçtiyse Uzatmasın daha fazla, tekrarlamamaya özen göstereceğim diyin.
Uzatmakta kararlıysa sert çıkarsınız.

Teyzesinin evinin önüne geldik annesini geçirmek için inecektim, ben anneme bakıyım dedi indi. Ben de birşey konuşacaklardır özelidir diye inmedim. bu cümleyi söyleseydin aranız nane limon olmazdınız canım

annesine giderken nezaketen inip hoşçakalın demeniz daha uygun ve zarif olurdu. ben olsam ben de beklerim.ama insan bazen nasıl davranacağını bilemiyor insanlık hali. erkek arkadaşınız sizi uyarabilir tamam ama bütün gün bunun için surat yapması da çocukça.

Merhaba kızlar;
Erkek arkadaşımla dışardaydık geziyorduk, annesi aradı kız kardeşine gitmesi gerekiyormuş beni bırakır mısın oğlum dedi, tamam dedi.
Eve gittik annesini almak için annesi gelirken arabadan insem de yer versem mi ön tarafa geçmek için nezaketen diye düşündüm ya da inip merhabalaşsam mı diye düşündüm ama daha yeni yeni görüşüyoruz heyecanlandım inmedim.
Arabada epey muhabbet ettik konuştuk falan erkek arkadaşım annesine karşı biraz sinirliydi konuşurken arada tersledi. Ama muhabbetimize dahil olmadı hep annesiyle biz konuştuk.
Teyzesinin evinin önüne geldik annesini geçirmek için inecektim, ben anneme bakıyım dedi indi. Ben de birşey konuşacaklardır özelidir diye inmedim.
( meğer beni insin diye öyle yapmış erkek arkadaşım )
Sonra kapıyı açtım, görüşürüz x teyze kendine iyi bak dedim, annene selam söyle kızım dedi.
Kapımı kapattım.
Sonra biz erkek arkadaşımla ordan çıktık arabada gidiyoruz annemi özlemedin herhalde hiç sarılmadın dedi.
Aklıma geldi ama gerçekleştiremedim dedim.
Bu benim için saygı göstergesi kim olursa olsun dedi annen bu kadar takılmamıştır eminim seni anlıyorum ama birazda benim açımdan baksan çekindim yeni yeni samimi oluyoruz dedim.
Dikkat ederim dedim.
Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor..
Özür diledim dedim aklımdan geçti ama gerçekleştiremedim birazda benim açımdan bak diyorum.
Ben inmeni beklerdim bu kadar diyor. O gün berbat geçti doğru düzgün konuşmadık ağzını bıçak açmadı..
Tamam haklı inmeliydim ama bu kadar uzatmaya gerek var mı tavrını net belli ediyor ve konuşmuyor hayal kırıklığı yaşamış arabada hiç konuşmasam soğuk davransam tamam ama konuştuk samimi bir şekilde o an inemedim çekindim..

Bazıları yanlış anlamış mesele annesine yer vermem değil ona takılmaz.
Mesele inip inmemem.
Amaaannnn haklıymış inmeliymişsin.Güzelim kisme sana ne yapman gerektiğini söyleyemez.Sen içinden geldiği gibi davranırsın.O an gereksinim duymamışsın veya ne yapacağını b,lemediğinden inmemişsin.Bunun için sana akıl veremz,direktifte bulunamaz,ne yapıp ne yapmayacağını söyleyemez.Sen annesine arabada saygısızlık yaptın mı hayır.Bugüne kadar yaptın mı hayır.O kendi tavırlarına baksın.özellikle de senin yanında annesine öfkeli konuşmasını düzeltsin.Erkeklik böyle başkasının yanında şov yapmak değildir.

bence arkadaşınız abartmış. bence de inmeniz gerekiyordu hatta ben yer veririm yaşlı insanlar diye.
ama kibarca mazeretinizi anlatmışsınız açıklamışsınız saçmalamış yani uzatmakla.

Erkek arkadaşın abartmıs biraz. O an heycandan ne bilim düşünememiş olabilirsin ki arabada da sohbet etmissin . Annesi bile bu kadar önemsememiştir belki

Siz geçen günde konu açmıştınız annem babam haftasonu yok erkek arkadaşımın benimle kalmasını istedim ama o annesinin geleceğini ve onunla kalacağını söyledi hep önceliği bendim neden benimle kalmıyor diye.Şimdi de bu mesele yani çok fazla annesiyle kendinizi kıyasladığınızı düşünüyorum.

Kadın zaten uzun zamandır yokmuş yeni gelmiş zaten bayadır görüşmediniz demektir bu ya kadın binerken ya da inerken inip sarılıp hoşçakalın görüşmek üzere diyebilirdiniz. Özel konuşsa zaten evde konuşurlar ayak üstü neden konuşsunlar ki. Hep annesi sorun oluyor yok annesiyle kalacakmış bana kalmaya gelmedi yok inip sarılmadığım için sorun oldu diye evlenseniz herşeyi takacaksınız gibi

Diğer konunuzda sizi haksız bulmuştum ama burada haklısınız. Nezaketen inip öpseydiniz iyi olurdu ama o an başka türlü davranmışsınız, gereksiz uzatmış erkek arkadaşınız. Hele annemi özlemedin mi diye serzenişi iyice saçma. Niye özleyeceksiniz onun annesini yeni tanımışken?

Nezaketen inilse iyi olurmuş, Özür dilemişsin vakit geçtiği halde hala uzatıyorsa o adamla hayat birleştirme fikrini gözden geçir. O derece inat iyi değil.

Back
X