Arabadan inmen gerekirdi..

Kraliyet soyundanlar zaar bu kadar yoğun saygı ve ilgi beklediklerine göre,kötü niyetle de yapmamışsın o kadar uzatması sana sinyal olsun sadece her gerginlikte o günü zehir edecekse ohoo o ömür zor geçer

aferin sevgiline, hakli, cok hosuma gitti tavri. senden bekledigi ayni saygiyi ve ilgiyi insallah senin ailene de gosterir.

Siz geçen günde konu açmıştınız annem babam haftasonu yok erkek arkadaşımın benimle kalmasını istedim ama o annesinin geleceğini ve onunla kalacağını söyledi hep önceliği bendim neden benimle kalmıyor diye.Şimdi de bu mesele yani çok fazla annesiyle kendinizi kıyasladığınızı düşünüyorum.

Kadın zaten uzun zamandır yokmuş yeni gelmiş zaten bayadır görüşmediniz demektir bu ya kadın binerken ya da inerken inip sarılıp hoşçakalın görüşmek üzere diyebilirdiniz. Özel konuşsa zaten evde konuşurlar ayak üstü neden konuşsunlar ki. Hep annesi sorun oluyor yok annesiyle kalacakmış bana kalmaya gelmedi yok inip sarılmadığım için sorun oldu diye evlenseniz herşeyi takacaksınız gibi
Canım bunlara aynen katılıyorum. Bir kere kültürümüzde de böyledir. bir büyüğün gelmiş sonuçta evde bile oturuyor olsak ayağa kalkıp hoşgeldiniz deriz. Sen de araba duruyorken inip bir selamlaşabilrdin. Altı üstü kapıyı açıp ineceksin . Ki ben kayınvalidemle bir yere gidilecekse anne sen öne otur istersen diye dile getiririm. Ön koltuk çok mu matah bişey ? Değil. Ama bu nezakettir bence. Sonra hadi gelince inmedin çekindin. Yolda muhabbet etmişsin çekingelerin geçmiş olmalı ki muhabbet ettin. E bi inip vedalaşsaydın. Elini öpseydin yine binseydin yerine. Onlar ne konuşacaksa konuşurlar anne oğul. Biraz kayınvalidesini kıskanan gelin profili gördüm sizde kusura bakmayın.

Heyecandan bazen sen sen olmuyosun valla, ne farkeder bole sacma seylere niye takilasin

Son düzenleme:
Annesine kız arkadaşım seni görünce heyecanlanmış desin.Bir gücenme varsa da telafi olur.İlkinde kesinlikle arabadan inmeliydin.
Sana şunun sinyalini veriyor.Annem kıymetlimdir onu üzeni ben de üzerim.Haksız değil tabi.

Ben abartı buldum bu kadar tepkiyi.
Bir dahaki sefere dikkat ederim demişsiniz, konunun orada kapanması gerekirdi.
Yaptığımız her gaf için 7-24 üzülecek halimiz yok.

"annemi özlemedin herhalde hiç sarılmadın" senin annen o, benim değil neden özliyim? çok anneci, sıkıntı bir tip bence
ayrıca erkenden aileyle tanışmayın, sonunda evlilik olursa o zaman yeterince tanışacaksınız zaten

İnsan heyecanlanınca, çekinince ne yapacağını bilemiyor tereddütte kalıyor, olabilir. Ama erkek arkadaşının uzatması, bu yüzden bütün günü kötü geçirmeniz çok saçma, üstelik özür dilemişsin, dikkat ederim demişsin. İnsanlık halinden anlamıyor galiba, bazen insan nasıl davranacağını bilemiyor haklısınız.

Ayip etmissin.
Yer vermek icin degil de ilk karsilasmanizda inip merhaba nasilsiniz deyip sonradan one veya arkaya oturabilirdiniz.

Neyse Bilmemek degil ogrenmemek ayip.

Sevgilin hakli sonuc olarak.

Bir daha kine hemen in merhabalas

valla kusura bakmayın ama bu kişi annesi olmasaydı da başka bir büyüğünüz olsaydı da inmeniz gerekirdi.. ki bu kişi annesi... sevgiliniz haklı bence.. sizde ki nasıl bir heyecanmış yahu tutukluk yapmış sizde? yer vermeniz değil sıkıntı inmemeniz bence de.. ne arabaya binerken ne de inerken inilmezmi yahu..??

Aman be bu kadar uzatacak ne varmis acaba. Tamam inmeliydiniz inmemissiniz bir dahakine inersiniz.

Insen de yaranamazsin o da ayri. Ne anasina ne ogluna

Çekingen bir yapıya sahipsiniz sanırım, o yüzden o anda ne yapacağınızı şaşırmış olabilirsiniz ki bu çok normal.

Erkek arkadaşınız şu lafı demiş ya : "Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor.."

O sizi çok hayal kırıklığına uğratacağından, siz bir sefer uğratmışsınız o kadar önemli değil, kaldı ki daha flört döneminde böyle yapan evlenince neler yapmaz ki, annemin evini temizlemedin hayal kırıklığına uğradım, annemin yemeklerini yapmadın hayal kırıklığına uğradım, annem çağırınca gitmedin hayal kırıklığına uğradım, bu erkeklerin hayalleri işlerine geldiği gibi kırılıyor maşallah.

Çekingen bir yapıya sahipsiniz sanırım, o yüzden o anda ne yapacağınızı şaşırmış olabilirsiniz ki bu çok normal.

Erkek arkadaşınız şu lafı demiş ya : "Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor.."

O sizi çok hayal kırıklığına uğratacağından, siz bir sefer uğratmışsınız o kadar önemli değil, kaldı ki daha flört döneminde böyle yapan evlenince neler yapmaz ki, annemin evini temizlemedin hayal kırıklığına uğradım, annemin yemeklerini yapmadın hayal kırıklığına uğradım, annem çağırınca gitmedin hayal kırıklığına uğradım, bu erkeklerin hayalleri işlerine geldiği gibi kırılıyor maşallah.
Erkeklerin hayallerinde de hep boyle garip seyler var ;)

Neyse evlenince in anneme yer ver der ne de olsa.
Sen şimdilik inme.

İnip selamlaşsanız daha hoş olurmuş, ama sizin durumu da anlıyorum bazen insan bocalar arada kalır gibi olur, ne yapsa bilemeyiverir. En basitinden bir konuşma sırasında bile bazen insan elini nereye koyacağını şaşar ki bunlar gayet olağan şeyler.

Ancak erkek arkadaşınız oldukça tuhaf geldi bana, yok "Annemi özlemedin mi?" yani niye özleyesin elin kadınını, hep topu belki ömründe 3-4 kere görmüşsündür, muhabbetin ona göre tanışıklığın ona göre. Ya da işte "Beni hayal kırıklığına uğrattın"... Bu ne demek? Annesi ile sizi hangi hayallerin içinde düşünüverdi de kırıldı bu kadar çabuk? Bir arabadan inmediniz diye bu kadar surat yapan adamı, bir daha düşünün derim ben.

Erkeklerin hayallerinde de hep boyle garip seyler var :KK66:

Tabii ki, hayal ediyor adam, karısı annesinin evinin camlarını silecek, bayram temizliği yapacak, annesi gel deyince gelecek, git deyince gidecek, hayallerde kızın ailesi yok ama olsun, mühim olan adamın annesi.

Yapmazsan hayal kırıklığına uğrar boncuklu delikanlılar.

annesi giderken öpüp sarılman gerekirdi.
neden önkoltuga kafa taktiniz?
başta sarılmamişsin zaten müstakbel görümcene birakirken sarılırdın giderdi :)
erkek arkadaşin sizi annesiyle arasi iyi olsun istiyordur.
lütfen ön koltuk için olayı büyütmenizi anlami yok.

Daha sevgilisiniz çok yüz göz olmak iyidir boşverin.

canım sen bununla evlenirsen çok çekersin çokkkk.tamam inip merhaba diyebilirdin ama heyecan yaptım çekindim dedikten sonra bu kadar uzatmamalıydı.hayal kırıklığına uğradım demesi ilerde senin yaşacaklarının tam bir göstergesi.

Back
X