Arabamız bizim mi ortak mal mı belli değil

Başkası için nie arabanı satasın ki ?
Bak doktor için komşudan araba istemişin
Sizi götürmüş geri arabaya gitmiş yuhhhh sen dicektin abi anahtarı alayım lazım bize arabamız varken milletten istiyoruz olmuo
Kocan sesini çıkarmıyorsa sen çıkaracaksın

Canım belki yanlış ama ben sesimi çıkarmak istemiyorum kendi aralarında ne halt yerlerse yesinler. Kocam da içi içini yiyor ama dili bişey söylemiyor. Ya satacaz ya da tavır yapacaz vermeyecez. 2. si olmuyor:50:

Yuzsuzler pes gercekten is esinizde bitiyor boyle susarak olmaz bence her hafta sonu alin arabayi gezin esinizle sizde ehliyet alin isim var diyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ehliyetim var benim de. Yüzsüzlük başka bişe değil:47:

Canım belki yanlış ama ben sesimi çıkarmak istemiyorum kendi aralarında ne halt yerlerse yesinler. Kocam da içi içini yiyor ama dili bişey söylemiyor. Ya satacaz ya da tavır yapacaz vermeyecez. 2. si olmuyor:50:

Canım benim eşin sesini çıkarmıyorsa sen çıkar aralarında ne halt yerlerse yesinler die bişey yok
Bu araba ortak olsa dediğin doğruda şimdi yanlış
Tatlı dille iğneleyici konuş eşin ii dedin sansın abisi kötüyü

Arabanız yeni değilse yani zarar etmeyecekseniz satın.Bir süre sonra yenisini alırsanız yeni kurallar koyun.Öyle her istediğinde vermeyin.

Satmayacaksanız arabayı servise verin veya servise verdik deyip garaja verin.Hatta servise verseniz bile süreyi uzatmak için fazladan garaja bırakın.
O dönemde sorduğu zaman,sen de iyi alıştın,artık kendine bir araba al biz de senin arabana binelim deyin.Bak arabasız kaldık,senin araban olsa seninkini alırdık dersiniz.Servis sonrası,kusura bakma yeni bakımdan çıktı,iç dış temizlendi,yeni gibi oldu vs...fazla kullanılsın istemiyoruz,temiz satacağız diyebilirsiniz.

Arabanız yeni değilse yani zarar etmeyecekseniz satın.Bir süre sonra yenisini alırsanız yeni kurallar koyun.Öyle her istediğinde vermeyin.

Satmayacaksanız arabayı servise verin veya servise verdik deyip garaja verin.Hatta servise verseniz bile süreyi uzatmak için fazladan garaja bırakın.
O dönemde sorduğu zaman,sen de iyi alıştın,artık kendine bir araba al biz de senin arabana binelim deyin.Bak arabasız kaldık,senin araban olsa seninkini alırdık dersiniz.Servis sonrası,kusura bakma yeni bakımdan çıktı,iç dış temizlendi,yeni gibi oldu vs...fazla kullanılsın istemiyoruz,temiz satacağız diyebilirsiniz.

:1::1: fikir güzelmiş valla, arabayı en erken p.tesi alırmışız. Aldıktan sonra eşime serviste olduğunu söyle diyicem. Ya bi de şöyle bişe var,biz bikere satacaz demiştik annesi filan karşı çıktı biliyormusun. neymiş de araba şartmış bilmem neymiş. Satacağımızı son ana kadar söylemeyecez, buraya içimi dökünce farkettim de ne kadar müdahale var bizim evliliğimize yaa. Söz de bir de uzağız

Back
X