- Konu Sahibi minikkurbaaa
-
Oy kiyamam ya allah ondan bulsun ulan borç harç bi şey sahibi oluyoruz lan nasıl içine sinecek binerken allah bindirmesin ya sinirlerim bozulduKapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Kaskosu bugün yapılacaktı..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yokne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..
Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yokne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..
Aa çok üzüldüm geçmiş olsun zor bi durum ya bizim arabaya da park halindeyken çarptilar anlayabiliyorum sizi..Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
benim de ayna gitti 2 gün önce kim çarptıysa artıkAa çok üzüldüm geçmiş olsun zor bi durum ya bizim arabaya da park halindeyken çarptilar anlayabiliyorum sizi..
Binmeyecek ki zaten, kansizlar parçalayip parçalarini satar...Oy kiyamam ya allah ondan bulsun ulan borç harç bi şey sahibi oluyoruz lan nasıl içine sinecek binerken allah bindirmesin ya sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?