• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabamız çalındı

Geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsin arkadaşım.Bizde yıllar önce işe gitmek icin arabamızı park ettigimiz yere gitmiştik ve arabamız yerinde yoktu.Çalındığını düşünüp çok üzülmüştük.Daha sonra öğrendik ki eşim arabanın penceresini açık unutmuş bunu gören esnafta artık hangi mantıkla yapmıs bilemiyorum ama arabayı emniyete bildirmiş sanırım ondan sonrada arabayı çekmişler.Biz arabamızı bulmuştuk inşallah sizinkide bir sekilde bulunur.

Geçmiş olsun sigortada geç kalmışsınız. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Sigorta parayı ödedi, araç bulunamamıştı. ana caddelere çıkan bütün dükkanlardaki kameralara baksanız belki bir şey çıkar.

Hepinizin msjlarını tek tek okudum sağolun varolun arkadaşlar araba bulundu :)
Yalnız ben de o an kafa gitmiş ki üzüntüden gelip buraya iki konu birden açmışım
Arabanın bulunduğunu sizlere haber vermek için siteye giriş yaptığımda da o konuya girip aşk olsun konumu taşımışsınız bdv den diye gönül koydum mod lara :olamaz: meğer ikinciye açtığımı taşımışlar :kahve:
Kasko konusunu soranlar olmuş arabayı bir yakınımız bize biraz daha iyi bir fiyata vermişti hızlı davranmak zorundaydık başkasına satmadan arabanın parasını bile denkleyemeden satın almıştık kasko için paramız yoktu :oha:

Hepinizin msjlarını tek tek okudum sağolun varolun arkadaşlar araba bulundu :)
Yalnız ben de o an kafa gitmiş ki üzüntüden gelip buraya iki konu birden açmışım
Arabanın bulunduğunu sizlere haber vermek için siteye giriş yaptığımda da o konuya girip aşk olsun konumu taşımışsınız bdv den diye gönül koydum mod lara :olamaz: meğer ikinciye açtığımı taşımışlar :kahve:
Kasko konusunu soranlar olmuş arabayı bir yakınımız bize biraz daha iyi bir fiyata vermişti hızlı davranmak zorundaydık başkasına satmadan arabanın parasını bile denkleyemeden satın almıştık kasko için paramız yoktu :oha:
Gözünüz aydın

Ben de tam kask siparişi verdim, kargomun geleceği gün bisikletim çalınmıştı :KK43:(
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Umarım bulunur.
Bir on yıl kadar önce sabahin korunde babamın bir iş arkadaşı aramıştı 'sizin araba bulunmus' diye. Babam da anlamamış, ne bulunmasi,bizim araba kayıp değildi ki? Diye.
Meğer geceden arabayı çalmışlar, içinden alacaklarını almışlar , öyle bir yere atmışlar. Sabah oradan gecen insanlar da verilen zarardan hirsiZlik vakasını anlamışlar, bu iş arkadaşının da kartı varmış meğer arabada, adamı aramışlar 'sizin araba burada' diye. Sonra arabayı tarif edince adam anlamış bizim olduğunu, babami aramıştı.
Yani arabamız daha çalındığını farketmeden bulunmuştu. O yüzden diyorum ki bu dünyada her şey olur. O arabanın karşınıza çıkacağı varsa bir şekilde çıkacaktır.
Umarım bulursunuz:KK43:

Yaaaa, şimdi gördüm son mesajınızı. Coook sevindim.:KK49::KK49:
Sizin buluşma hikayeniz nedir? Ben severim böyle hikayeleri :)

ayyyy yaaa Allah kimsenin basina vermesin insanin cok agrina gider be.
Bu ramazan ayinda Allah yedirtmesib onlara en kisa surede bulunsun.
kesinlikle bi araba alsam gps takardim cunku milletin yatak odasina kadar girenler sokakti mali mi goturmicek.

Ben de tam kask siparişi verdim, kargomun geleceği gün bisikletim çalınmıştı :KK43:(
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Umarım bulunur.
Bir on yıl kadar önce sabahin korunde babamın bir iş arkadaşı aramıştı 'sizin araba bulunmus' diye. Babam da anlamamış, ne bulunmasi,bizim araba kayıp değildi ki? Diye.
Meğer geceden arabayı çalmışlar, içinden alacaklarını almışlar , öyle bir yere atmışlar. Sabah oradan gecen insanlar da verilen zarardan hirsiZlik vakasını anlamışlar, bu iş arkadaşının da kartı varmış meğer arabada, adamı aramışlar 'sizin araba burada' diye. Sonra arabayı tarif edince adam anlamış bizim olduğunu, babami aramıştı.
Yani arabamız daha çalındığını farketmeden bulunmuştu. O yüzden diyorum ki bu dünyada her şey olur. O arabanın karşınıza çıkacağı varsa bir şekilde çıkacaktır.
Umarım bulursunuz:KK43:

Yaaaa, şimdi gördüm son mesajınızı. Coook sevindim.:KK49::KK49:
Sizin buluşma hikayeniz nedir? Ben severim böyle hikayeleri :)

Üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizin hikayeye gittiği gibi gelmiş :halay::KK48:

Araba gittiği gün biz umudu kesmiştik çünkü ne sokağımızda kamera ne de malumunuz arabanın kaskosu vardı..
Çoktan parçalarına ayrıldığını düşünüyorduk.
Eşim hergün polise gitti lakin sonuç alamadı
Önemli bir vaka olmadıkça kim tarar bilmem kaç saatlik mobese kayıtlarını haklılar
Eşim sadece gidiyordu öyle işte bir gelişme var mı diye
Uzun bir zaman geçmişti ki telefon geldi aracınız bulundu diye
Oto hırsızlık masasının sivil polisleri baskın yapmışlar
Sultangazi de çıkmış araç bir oto tamirhanesinde change yaparlarken suç üstü yakalanıyorlar

Bu arada immobilizer falan hikaye imiş
Biz de nasıl çalıştırıp götürdüler arabayı diye düşünüyorduk
Arabanın beynine tabletle giriyorlarmış kapıyı da birşeyle açıyorlardı unuttum hatırlarsam editlerim

Araba gittiği gün biz umudu kesmiştik çünkü ne sokağımızda kamera ne de malumunuz arabanın kaskosu vardı..
Çoktan parçalarına ayrıldığını düşünüyorduk.
Eşim hergün polise gitti lakin sonuç alamadı
Önemli bir vaka olmadıkça kim tarar bilmem kaç saatlik mobese kayıtlarını haklılar
Eşim sadece gidiyordu öyle işte bir gelişme var mı diye
Uzun bir zaman geçmişti ki telefon geldi aracınız bulundu diye
Oto hırsızlık masasının sivil polisleri baskın yapmışlar
Sultangazi de çıkmış araç bir oto tamirhanesinde change yaparlarken suç üstü yakalanıyorlar
İyi çok şükür hemen kasko yapın

Yeni nesil arabalara artık düz kontak yapılamıyor diye biliyorum nasıl çalabilmişler ki
Evet bende onu düşündüm çok garip. 2 ay önce eşimde arabayı marketin önünde unutmuş eve yürüyerek gelmiş ve bu kismi hatırlamıyor.bisey lazım oldu arabadan ara tara araba yok bizde çalındı diye düşündük baya korktuk ama sonra gittiği yerlere baktık marketin onunde duruyor araba. :KK48:

Back
X