- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Sıkıntı enişte arkada mı otursun inan ki anlamadım:))))Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
Beni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntıSıkıntı enişte arkada mı otursun inan ki anlamadım:))))
Arka geniş ama:))Beni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Beni cocuk gibi hadi one gec demesi sacma degilmi ama bu bir sefer olmuyo her seferindeArkada oturmak bu kadar kadınlar tarafından neden büyütülüyor ben anlamadım.
Ön koltuk da ön koltuk... Tek derdiniz bu olsun.
Hahaha canimya sagol guldurdun beni ..sorun esim cok abartti ..Arka geniş ama:))
Vallahi yılın derdi ödülüne layıksın;ilahi:))))
Sizden önce araca bindiği için ön koltukta oturmuştur... Siz yokken makam aracına biner gibi arka koltuğa mı otursaydı görümcenin eşi?
Bence kafanıza takmayın çok fazla...
Aynen çok büyük tepki verdi...Arkada oturmak önemli değil de eşinin söylenmesine kızmışsın sanırım, boşver sinirin gecene kadar konuşma, sonra sakinleşince bi orta yol bulursunuz
Tamam sen abartmada:)))yanında istiyor belliki bozulduğunu falan düşünüyordur ,yanağına kondur öpücük barışın:))))Hahaha canimya sagol guldurdun beni ..sorun esim cok abartti ..
Ne var bunda? Ben biri olduğunda kendiliğimden arkaya geçip, indiğinde kendiliğimden öne biniyorum tekrAr. Onurunuzu koltuk mu veriyor? Ne enteresan dertleriniz var.
Tesekkur ederimSordun söylüyorum
Haksızsın
Bende gecmezdim...vicik vicik cikar iliskilerinide hic sevmemBeni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Valla onu yapamıcam.Tamam sen abartmada:)))yanında istiyor belliki bozulduğunu falan düşünüyordur ,yanağına kondur öpücük barışın:))))
Arkada oturmak bu kadar kadınlar tarafından neden büyütülüyor ben anlamadım.
Ön koltuk da ön koltuk... Tek derdiniz bu olsun.
Çok teşekkür ederim beni anladığın icinBende gecmezdim...vicik vicik cikar iliskilerinide hic sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?