Arabanın koltuğu (eşim)

şimdi belliki eşin önce enişteyi almis ve adam dogal olarak öne oturmuş , senin de arabaya binecegini nereden bilebilir?

ufak tefek seyler neden buyutulur tartisma konusu olur ki anlamam...

Edit: Enistenin yüzsüzlükleri ayri bir konu, bu mevzu cok ayri ...

Fazla takmissiniz.bir sorun yok bence.

Ayy aklıma ruhsar ile kaynanasının ön koltuk kavgası geldi :) .Görümcen gil de kendilerine araba alsınlar bir zahmet. Bir de arada onlar sizi götürsün getirsin. O zaman otur arkada hakkın ile. Beni mesela araba tutar arkada. Ya kendim kullanacam ya önde oturacam

Insallah alirlar da aman beni görürmesinler ..ben tranvayada binerim.

Yahu adam sizi görünce arkaya mı geçsin hemde sizden önce inecek ne kadar abartmışsınız ya

Bence sen kullanmayı ogren sen al arabayı. Eşini sen bırak sen al işten olmaz mı ? Araba sizin değil esinin gibi olmuş böyle
Gerek yokmus ne guzel o beni getirip goturuyormus bilmiyorum sebebini ..evlenmeden once ehliyet almami cok istemisti ben yazilmistim sonra bu vize islemleri felan derken yarim kaldi suanda hayir diyo evlendikden sonra adamib dusunceleri degisti sen alir arabayi basar Turkiye ye gidersin diyo..sanirim guveni yok bana. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…