- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Kim dur diyecek buna. Eşiniz der mi?Yemin ederim bi kere vermezler ..onlarin yuzunden polis ceza kesmisti onu bile eşim odedi ..cunku arabada cocuk koltugumuz yoktu .. cunku cocugumuz yok ..
Fazla takmissiniz.bir sorun yok bence.Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
Asla demez ..Kim dur diyecek buna. Eşiniz der mi?
Demesi lazım.
Cidden can sıkıcı bir durum.
Insallah alirlar da aman beni görürmesinler ..ben tranvayada binerim.Ayy aklıma ruhsar ile kaynanasının ön koltuk kavgası geldi :) .Görümcen gil de kendilerine araba alsınlar bir zahmet. Bir de arada onlar sizi götürsün getirsin. O zaman otur arkada hakkın ile. Beni mesela araba tutar arkada. Ya kendim kullanacam ya önde oturacam
Trip atmadim canim kalkmak istemedi ..ve bu olay birkere olmuyo tam 6 7 yildir boyle ..Arabada arkaya oturdum diye trip atmak da iyiymiş.
Ya eşim çok abartti ..tesekkur ederim yorumuna ..beni ok deyip biraksaydi buyumucekti ..eşinizin de derdine yahu...
yoruldum dediğinizde anlayış göstermeli.
bende araba koltuğu deyince başlıkta dedim kesin kayınvalide-gelin kapışması.
bu sefer enişte kişisi çıktı iyi mi
Ya eşim çok abartti ..tesekkur ederim yorumuna ..beni ok deyip biraksaydi buyumucekti ..
Aynen canım ..Eşiniz özel şoförleri gibi olmuş. Çok can sıkıcı bir durum.
Aynen bu bir sefer olan birsey degil ki .. burda yazinca fark ettim cok dolmusum ben bunlaraya ..rahatladim biraz yazinca ..aynen. çünkü herkes işten yorgun çıkıyor. kalkıp her gün yer değiştirmek can sıkıcı olmalı ayrıyeten...
Bence sen kullanmayı ogren sen al arabayı. Eşini sen bırak sen al işten olmaz mı ? Araba sizin değil esinin gibi olmuş böyleAynen canım ..
Gerek yokmus ne guzel o beni getirip goturuyormus bilmiyorum sebebini ..evlenmeden once ehliyet almami cok istemisti ben yazilmistim sonra bu vize islemleri felan derken yarim kaldi suanda hayir diyo evlendikden sonra adamib dusunceleri degisti sen alir arabayi basar Turkiye ye gidersin diyo..sanirim guveni yok bana. .Bence sen kullanmayı ogren sen al arabayı. Eşini sen bırak sen al işten olmaz mı ? Araba sizin değil esinin gibi olmuş böyle
Sorun bu degil di amaYahu adam sizi görünce arkaya mı geçsin hemde sizden önce inecek ne kadar abartmışsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?