Arabanın koltuğu (eşim)

Aynen enistw hep oturuyo zaten benim icin arka koltukda sıkıntı degil..beni bi arkaya bi one bazen kendimi yemin ederim evcil hayvani gibi hissediyorum .

Görgü kurallarına göre doğrusu böyledir. Ama emir verir gibi öne geç dediyse hoş değil tabi.

Yani sırf on bosaldi diye hadi öne ya ben cocukmuyum ön koltuk meraklisida degilim.. annesi oldugunde direk kendim teklif ediyorum yada daha büyügümüz

Valla eşinin tavrını bilemem ama ne zaman eşim beni biryerden alacak olsa yanında biri olsa hemen kalkar arkaya gecmek ıster ben bazen yok otur lutfen derım ozellıkle erken ineceksem bazende gecer arkada oturur (o erken ınecekse). O bence esinizin değil yanında kim varsa onun sıze olan saygısından kaynaklanır.

Eşinizin one gel demesınde bence bırsey yok normalı odur..

Tesekkur ederim gercekden hic canim istemedi kalkip yeniden one binmek ..

Önce binen öne biner tabiiki, sonra o inince sizin öne geçmeniz çok normal. Bu konuda haksızsınız.
Yorgunluktan geçmediyseniz, açıklayabilirdiniz. Sinirden geçmemişsiniz.

'Ama araba almıyorlar bizi sömürüyorlar, vs vs' gibi başka dertleriniz var anladığım kadarıyla. O konuda haklısınızdır.

Rica ederim arkadasim cidden herkesin hayatina yapismis bikac asalak oluyor ve kurtulamiyorsun...en acisida asla utanmamalari
Canim tam üstüne bastın resmen kullaniyolar eşimi yemin ederim biz kari koca calisiyoruz kimseye muhtac olmayalim diye..bunlar carsidan cikmiyo akik sir erdiremiyorum ..nereye olursa ..

Ikiside hem yorgundum hem her Allah in gunu bu adami gormekden sıkıldımm niye ben onu evine birakmak icin yarin saat yolunu uzatiyorum ..durumlari var gibi gorunuyo ama almiyolar
.ee bu arabya sigortasiydi benziniydi..neden odesinlerki..

Tesekkur ederim gercekden hic canim istemedi kalkip yeniden one binmek ..

tabiki yorgun olsam falan bende gecmem on tarafa haklısın..

Ama bence siz daha once bunun lafını yaptınız esınıze ki hemen anladı ve konusmaya basladı kı kendısı haklı cıksın sinirlenerek konuyu kapattıracak sende sen haklısın kusura bakma diyeceksin bence o yuzden laf yapmıs olabılır

Ya ne var ki geldiğinizde doluymuş arkaya geçmişsiniz, boşalınca gel öne demiş. Ama poşet çoktuysa eğer elinizde asıl mesele kimsenin size yardıma gelip o poşetleri alıp bagaja koyuvermemesi bence.
Bagajimiz cok dar esim yardim etti koltuga koydu bos yerede ben oturdum oturunca bacaklarim yapisti sanki koltuga...

Ikiside hem yorgundum hem her Allah in gunu bu adami gormekden sıkıldımm niye ben onu evine birakmak icin yarin saat yolunu uzatiyorum ..durumlari var gibi gorunuyo ama almiyolar
.ee bu arabya sigortasiydi benziniydi..neden odesinlerki..
İşte o konuda haklısınız.
Madem işe gelip giderken servis gibi kullanıyor, o halde elini cebine atacak, düzenli bir ödeme yapacak.
Öff çok kızıyorum böyle sömürgecilere

Yok canim daha once hic boyle bi konu olmamisti..esim cok abartti meseleyi biraksaydi otursaydim..

Enişteye, hanimim oturacak öne arkaya gecermisin mi diyecekti eşiniz anlamadım ben?

İşte o konuda haklısınız.
Madem işe gelip giderken servis gibi kullanıyor, o halde elini cebine atacak, düzenli bir ödeme yapacak.
Öff çok kızıyorum böyle sömürgecilere
Yemin ederim bi kere vermezler ..onlarin yuzunden polis ceza kesmisti onu bile eşim odedi ..cunku arabada cocuk koltugumuz yoktu .. cunku cocugumuz yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…