Arabayı Sürttüm: )

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
yeni yeni arabayı tek kullanmaya başlamıştım.
2 3 gündür yoğun trafiktede sürer oldum.
kendime güvenim gelmişti.
bugünde öğlen çıktım kütüphaneye gideceğim.çıkarttım arabayı.yolumun üzerinde çok dar bir dönel kavşak var,ve her yerinden trafik akıyor,trafik lambalarıda sorunlu.hep korkuyordum ordan.bugün dedim ordan geçeceğim korkumu yeneceğim.
ama sanırım korkum beni yendi dönerken dolmuş beni sıkıştırınca arabanın aşağı kısmı sürttü: (
hemen durdurdum arabayı ne yapacağımı şaşırdım.ordan kurtaramazdım,eşimi arıyorum cumada olduğundan açmıyor: )
kaldım öyle trafiğin ortasında ya...herkes toplandı tepeme bir de
sağolsun bi amca geldi hemen ordan aldı arabayı karşıya koydu ben o an çok soğukkanlıydım ve hiç bişey olmamış gibi gittim kütüphaneye.ders çalıştım.
eşim aradı tabi.söyledim,hemen sana bişey olmadı demi dedi ben başladım ağlamaya :2:
hemen yanıma geldi teselli etti beni.arabadaki sürtme çok aşağıda neredeyse arabanın altında dikkatli bakılınca farkedilmiyor ama yinede garip oldum,sürmek istemedim ama eşim soğuma dedi ve bana sürdürdü.
sıkıntı olmadan getirdim eve...
var mı böyle ilk zamanlarında sürtme arkadan vurma vs gibi şeyler yaşayan?
açıkçası biraz tırstım
geçer değil mi bu acemilik :26:
yoksa ben öğrenene kadar arabayı haşat edeceğim

bi de eşim durup durup dalga geçiyor,
''sen bugun arabayı mı sürttün ay pardon arabayı mı sürdüüüün bakiiim ''
rezil oldum ya,2 gündür atıyordum havamı ne güzel: (

ben 3 gün önce çok kötü bir şekilde çarptım arabayı ve hala kendime gelemedim.araba serviste ama canım yandı resmen.nasıl bu hatayı yaptım diye

ben 3 gün önce çok kötü bir şekilde çarptım arabayı ve hala kendime gelemedim.araba serviste ama canım yandı resmen.nasıl bu hatayı yaptım diye

çok çok geçmiş olsun,size birşey olmamış ya önemli olan o.nasıl oldu peki ?

Geçmiş olsun canım. Cana gelmesin de gerisini boşver
Ben de ehliyet alıcam kısmetse, direksiyon sınavım var 3 ağustosta. Ben can atıyorum tek başıma trafiğe çıkmak için İnşallah böyle sorunlar yaşamam ve sen de yaşamazsın.
Acemilik geçici tabi.
Benim eşim ilk ehliyet aldığında trafik ışıklarında arabayı istop ettirirdi hep, tabi arkadan kornalar
Şimdi gayet iyi 6 ayda normal kıvama geldi :13:

çok çok geçmiş olsun,size birşey olmamış ya önemli olan o.nasıl oldu peki ?

çukurdan kaçayım derken çok kırdım direksiyonu ve aynı zamnada da gaza basmışım ne oldu anlamadım 2 sn içinde gidip koca duvara tosladım.arabanın karbirator kısmı bile batşadı

bizde eşimle birlikte öğrendik sürmeyi ama eşim şuan vızır vızır sürüyor usta şoför gibi,kaptı işi.
ben araba kullanmayı çok seviyorum.şöyle söyleyeyim eşim anahtarı eve bırakıyordu.bende son 1 haftadır alıp alıp gidiyordum alışmıştımda ama niyeyse bugünkü olay korkuttu beni.ne kadar usta olursan ol trafik canavarlarından kaçılmıyor malesef: (
yarın eşimi avm ye ben götüreceğim söz verdim,hem de aynı kavşaktan..
hayırlısıyla alırsın ehliyetini inşallah

çukurdan kaçayım derken çok kırdım direksiyonu ve aynı zamnada da gaza basmışım ne oldu anlamadım 2 sn içinde gidip koca duvara tosladım.arabanın karbirator kısmı bile batşadı

ufff: (( o çukurlar yok mu...bende kütüphaneye giderken çukura düşmeyim diye çok kırıyorum,çok tehlikeli aslında.
ama üzülmeyin size birşey olmadıysa sorun yok ve hiç soğumadan devam edin sürmeye.

Kadınların zaten genelinde panik halindeyken gaza basma sendromu var
Neyse size bişey olmamış ya :13:

Aman olur öyle ilk zamanlar sen canını sıkma ne demişler cana gelen mala gelsin (= ki zaten pek önemli bir çizikde değilmiş. Ama bilirim o psikolojiyi Ben üç yıldır kullanıyorum aktif olarak araba. İlk zamanlar bende neler neler yaşadım kaç kere eve geldiğim de bir daha araba sürmicem diye kararlar alıyordum ama geldi geçti bak şimdi Allah'a şükür rahatım. Sen de pes etme zamanla deneyimi kazanırsın sonuçta erkekler de anne karnında öğrenmiyorlarya araba sürmesini (=

Benim daha çok duran cisimlere karşı bir zaafım vardı. Hiç unutmuyorum bir kere yeni çıkmışım trafiğe arabayı durdurcam yolun sol tarafında. Koskoca çöp kutusunu görmeyip gidip sürücü tarafındaki aynayı çöp kutusuna sürttüm. Hayır orada ben o şoku mu yaşayayım yoksa etraftaki insanların şaşkın şaşkın bana bakıp fısırdaşmalarına mı yanayım? :S O günü çok utanmıştım ama şimdi hatırladıkca gülüyorum (=

geçmiş olsun,belli bile olmuyorsa takma boşver.acemilikte olur böyle şeyler
benim de 1 sene oluyor.1 sene boyunca en ufak bir vukuatım olmamıştı,acemiye göre baya iyi kullandığımı düşünüyordm-belki hala düşünüyorum:)- ta ki bikaç hafta önceye kadar...
evin arka garajından çıkarken yan tarafı duvara sıkıştırdım.uykuluydum,bir anda oldu.belki kurtarabilirdim ama daha da üstüne gittim.niye böyle bi hata yaptım ben de bilmiyorum.olucağı varmış diyorum.üzüntümü anlatamam,bi daha araba sürmicemler vs ...
bende korku falan yoktu hiç,bu olaydan sonra daha temkinliyim ve anlık bir şey diye korkuyorum
ama durmak yok yola devamcana gelmesn önemli olan bu

Gecmis olsun sanirim kaldirima surtmus

Sizinki iyi yine ben de ilk trafige ciktigim gun
onumde pat diye duran arabaya carpmayayim diye sola kirdim ,
fakat arkadan da son hizla gelen araba sebebiyle birden panik oldum
ve hafifte saga kirayim derken arkadan bir carttttt sesi :)
Sok oldum meger o onumde pat diye duran arabaya surterek gecmisim
Esim yanimdaydi bu ses ne diye soruyorum bir de :)
Esim ortala derken ben kilitlenip kaldim
direksiyonu falan biraktim
Allahim ne kotu bir gundu :)
Esim bana sakin ol diyerek indi arabadan ,
tabi diger arabanin sahibi kadin da indi hemen
Kadin az daha dovecekti beni cikar ehliyetine bakicam diyordu :)
Esim beni biraz uzaklastirip kaldirimin kenarina oturttu
kadina da hanimefendi sakin olun polisi arayalim tutanak tutulsun karsilariz dedi
oyle diyince duruldu kadin
Bizim arabada bir sey yoktu ama kadinin arabasi gocmustu resmen .

Tabi ordan ayrilacagiz artik esim sen sur dedi yok dedim ben kullanamam artik dedim, esim hayir hem de simdi sureceksin dedi
Yoksa bu korkuyla hic suremezsin dedi.
Eger o gun surmeseydim o korkuyu asla yenemezdim :)

Merak etme ilk acemilikte oluyor öyle şeyler üzülme,sen yine bakınca farkedilmiyor diyorsun ben ilk acemiliğimde sürttürmediğim yeri kalmadı arabanın,öyle,öyle ustalaşıyorsun birazda kadermi ne hep benimi buluyor diye düşünüyorsun ister istemez hepsi ilk heyecan geçinceye kadar.onun için yeniyken sıfır araba almayacaksın.ben yenilediktenm sonra hiç olmadı inşallahta olmaz .Allah kazadan beladan korusun hepimizi,

Civciv cnm öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bebişini inşallah

Araba konusunda hiç sıkma canını canım ooo ben de neler yaptım. O yuzden biraz temkinli sürüyorum hala kalabalık yerlere pek çıkmıyorum Ama oluyor ya bizim eski evimizin parkı rampa idi işlek yoldan doğran girer çıkarken çok zorlanıyordum. Girişte yanda bir taş vardı oraya arabayı az sürtmedim mesela Yeni taşındığım yerde trafik seyrek ve park sorunu yok. Rahat rahat çıkıyordum her yana baya da havaya girmiştim ki geçen gün park ederken ayakkabım çıkıp pedallara dolanınca duvara tosladım arabayı Araba suan serviste. Rezillik diz boyu ama pes etmek yok araba gıcır gıcır gelecek inşallah kazasız belasız kullanırız bundan sonra.
Her abayla çıkmadan b1tl de olsa bir kutuya sadaka at haydi bismillah yola cık sakın pes etme

valla ben arabayı sürtmen konusuna bişey diyemiycem geçmiş olsun mala gelsin cana gelmesin
ama ben eşini taktir ettim helal olsun olgun bir beymiş
başka adam olsa kendini yırtar valla arabayımı sürttün diye

geçmiş olsun canım, Allahtan ufak bir kazaymış, üzülme, oluyor bunlar..

benimde oldu ufak tefek kazalarım, nasıl becerdiysem, tekerimi dolmuşun cantına sürttüm,arabanın altını kaldırıma sürtüm, otobüs beni sıkıştırıp, aynamı kırdı birde yüzsüz herif gelip '' bak kırdın aynayı '' diye bana çıkıştı, garaja girerken arabayı olduğu gibi kapıya sürttüm- ki bu en büyük hasarım oldu

yani iyice öğrenip, tecrübe kazanana kadar oluyor bunlar ya... Allahtan eşim hiç birine bişey demedi, kaskosu vardı yaptırdık oldu,bitti.. benim eşimde korkup sürmeyi bırakmamam için beni teşvik etti,çok şükür dahada bi kazam olmadı, inşaAllah bi daha olmaz..

sende korkma, sürmeye devam et, sürmeden de usta olunmuyor ki, Allah büyük kazalardan korusun

Son düzenleme:
tamponu çamurluğu sürtmüşsün sanırım
hiçbirsey olmaz oradan
olsa bile ne olcakki sana birsey olmasın sonucta yeni baslamıssın sürmeye pardon sürtmeye şaka şaka
onlar olmadan usta şoför olunmaz merak etme

Geçmiş olsun olur boyle seyler ama kazadan ya da yaptıgımız hatadan cok ınsanların bıranda basımıza toplanıp gosterı ızler gb durumu ızlemesı benı cok şok etmişti ilk kaza yaptıgımda haftalarca kendıme gelememiştim ama gecıyor kesınlıkle arabaya bınmemezlık yapmayın. Bundan daha daha dıkkatlı olucaksınız ınanın :) iyi sürüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…