Arabayı Sürttüm: )

1. ay duramadım römork gibi bişiyin arka köşesine bindirdim, karşı tarafa hiçbişicikler olmadı olan benim arabaya oldu

2. ay tam bir felaketti, dikey park ederken 2 araba arasına canım jettayı mahvettiğim gibi benim arabayı boydan boya çizdim ne kötüydü yarabbim :26:

3. ay ters yönden ve çapraz üstüme gelen gerzekten kendimi kurtarayım derken yan alt tarafı içeri göçerttim kaya gibi bişiye çıkmaya çalışarak

5. ayımdayım çok şükür hala şehir içinde hergün kullandıgım gibi haftasonları da çeşmeye neyin gidiyorum hepimizi beter kazalardan Allah korusun :))

ha bi de kociş ve babam sağolsunlar hep destek tam destek

ne tesadür ya ben de ehliyetimi yeni alıcam pazar günü direksiyon sınavım var ..sen oraya buraı gez gel rampa dr kalak sonra gel evinönündeki çöpe aynayı carp park ederken ayna cıktı yerınden ..canım nasıl sıkıldı anlatamam ...ya niye, nasıl oldu bilmem evin önünde park yeri kalmayınca yol kenarına koyum dedim o da cat carptım ..

en kötüsü karasız kalmak zaten, dönsem mi dursam mı derken bi kaza oluyor muhakkak... dua edin yeni sistemde sınavı geceyim direksiyon sınavını ck zorlastırdılar

20 madde varmıs uygulaman gereken bılmıosun neler...bi tanesini yapmazsan bırakıolar burda

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, size birşey olmamış ya önemli olan o.
O kadarcık olur, hemen soğumayın, aksine araba kullanmaya devam edin, böyle böyle atacaksınız acemiliği.

Ben de bir kere duran bir arabaya çarptım baska bir araba beni sıkıştırınca. Çok fazla ses çıktı ben arabanın içine girdim sandm halbuki sadece Yan aynası kırıldı ve 250 tl ödedim yaptırdım :)

Arabam ile trafiğe çıktığımın 3. günü arayoldan anayola çıkarken başka bir arabaya çarpmıştım
Arabamın sol farı kırılmıştı, üstelik arabamda henüz yepyeniydi, 3 günlüktü.
Çok korkmuştum ama sürmeye devam ettim, ara verseydim tekrar direksiyona geçemezdim.
Daha sonraları da park yerinden çıkarken falan bayağı çizdirdim arabayı ama olsun, acemilikte olur böyle şeyler

acemiyken olur canim cok gecmis olsun ben daha ehliyetimi yeni aldim arkadasa hava atmaya gittim esimin gitme israrina ragmen canim bak acemisin bugun 2 saat ders aldin ustelik sinav stresi vardi dediysesede durduramadi gittim tozdum arkadasa havami attim geldim garaja arbayi sokacam bir ileri bir geri derken geri gidiyorum zannettim on duvara kuttttt etti anammm araba daha sifir 1 haftalik esim kizacak diye akila bak guya garaja koyacam kim yapti bilmiyom diyecem deluuuarbayi kurtarmaya calisirken ayna kapi sag tampon ne varsa paramparca sanki lunaparkdaki carpisan oto mubarek en son pes ettim esim geldi asagiya askim cik disarida parcalari toplayalim dedi bende iyide hayatim kapim acilmiyorki neyseki esim en buyuk korkumu yendi hicbir sey olmamis gibi davrandi hatta ben bir daha elimi surmem dedim o ne var onda askim kaza degil birsey degil arasira bahane etti ben mesgulum sen git al gel boylelikle astim herseyi arbasiz hayatmi olur arkadis

Acemilik döneminde refleksler daha tam gelişmiyor bu sebeple de kazalar olabiliyor, zamanla da iyice gelişiyor insan, devam edin sakın pes etmeyin Allah daha ciddi kazalar vermesin.

çok geçmiş olsun,ah fısırdaşmalar yok muuuu: )
ben dokaladım sinirden gülüyorum,bi sürü adamda etrafıma toplandı bakıyorlar,iyice strese girdim

çok geçmiş olsun,tekrarı olmaz inşallah.bende korku arabayı sürttüm diye olmadı.belki park ederken vs sürtsem korkmazdım ama trafiğin ortasında lambanın yanında oldu bu olay ve millet sürttüğümü farketmedi hep korna çaldı.trafiğin ortasında olunca bi de herkes bakınca korktum,zaten sağolsun amca çekince kenara devam ettim sürmeye.kütüphaneye kadar bişey hissetmedim.ama eşim arayınca nedense ağladım: (

kadında amma fenaymış,bu konularda kadının halinden gene kadın anlamalı aslında.
çok geçmiş olsun hem size özelliklede karşı tarafa
eşinizin tavrı güzel bizde de dün aynı oldu.sürmek istemedim ama eşim zorladı,süreceksin yoksa hiç bi yere gitmiyoruz deyince sürdüm,iyide oldu: )

geçen ayda geri geri park ederken kaldırıma çıktım ama hiç bi hasar olmadı,illa oluyor ufak tefek şeyler.
Allah'tan araba 2.el.
zaten alırkende o niyetle aldık,korkmadan çarpa çarpa öğrenelim diye: )
daha çok ben zarar veriyorum arabaya ama napalım: )

çok teşşekkür ederim canım
çarpmaktan ziyade o an düştüğüm durum beni geriyor.herkes doluşuyor birbirine olayı anlatıyor...
sende bayağı badireler atlatmışsın,tekrarını yaşatmasın Rabbim

valla ben arabayı sürtmen konusuna bişey diyemiycem geçmiş olsun mala gelsin cana gelmesin
ama ben eşini taktir ettim helal olsun olgun bir beymiş
başka adam olsa kendini yırtar valla arabayımı sürttün diye

eşim anlayışlı bu konuda.biz araba aldığımızda eşimde bende bilmiyorduk sürmeyi.eşim geçmişte babasının bir tavrından dolayı araba sürmemiş senelerce,almamışta..
o yüzden bana diyor,ben seni anlıyorum çünkü geçmişte bende yaşadım,o yüzden sanakızmayacağım.bu arabayı özellikle senin için aldım,sana bişey olmasın yeter dedi.Allah için bıkmadan usanmadan 2 ay sabahları beni uyandırıp araba sürdürdü,çalıştırdı.eşimin kızmayacağını biliyordum ama sesini duyunca duygusala bağlayıp ağladım nedense

amin canım,sanada geçmiş olsun tekrarını yaşamazsın inşallah.eşlerin tavrı çok önemli.benim eşim arabayı niye sürttün diye bana kızsaydı muhtemelen ben o koltuğa bi daha oturamazdım..eşiniz doğru olanı yapmış

Canın sağolsun boşver

boşverdimde bura küçük yer aynı yerde bi daha yapsam adım çıkar valla

zaten başıma toplananlarda ded bişey yok bunda,burda ne kazalar oluyor falan diye ama ben o ara duymuyordum bile,o stres bambaşka..

aynen canım zaten insanların o tavı beni panikletti daha çok.arabayı ftoparlayabilirdim ama bi çok insan bakınca yapamadım: (
zaten dün olaydan sonra gene sürdüm,daha doğrusu eşim zorla sürdürttü

araba sürtmek dediğin nedir k iönemli olan benim gibi cana zarar gelmesin yeter..
3 hafta önce sahilde motoru altıma aldım o panikle fren yerine gaza basınca adamla beraber arabanın altında kaldılar ben şoka girdim nerdeyse korkudan ölüyordum...keşke sizin gibi sadece arabamı sürtseydim...
2 hafta arabaya hiç oturamadım korkudan...
adam arabanın altından sağ çıkması bana verilmiş en büyük sadakaydı,bendeki o korkuyu görmüştü ALLAHA şükür eziklerle kurtuldu şikayetçi olmadı benden.
ama bendeki o stres korku ömrümden ömür almıştı..
şimdi arabayı sürsemde hep o korku içimde heran bişi olucak gibiiaraba sğrmekten artık zerre keyif almıyorum.napıcam bilmiyorum

neler yaşamışsın öyle,
takdir ediyorum seni eşini ve babanı: ))
umarım tekrarı yaşanmaz.bunlarda bize tecrübe oluyor işte

bende sırf bu yeni sisteme denk gelmemek için geçen sene apar topar aldım ehliyetimi,şimdi bayağı zorlaşmış diyorlar.aslında iiyi birşey olaya sınavı geçmek değilde gerçekten araba sürmeyi öğrendiğini göstermek açısından yerinde.iyi bir direksiyon eğitimi+sakinlik=ehliyet :)
başarılar; )

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, size birşey olmamış ya önemli olan o.
O kadarcık olur, hemen soğumayın, aksine araba kullanmaya devam edin, böyle böyle atacaksınız acemiliği.

teşekkür ederim mune,amin.Allahtan eşim soğumama fırsat vermedi,dün sıcağı sıcağına kullandım bugün yine kullanacağım hemde dün sürttüğüm yerde

ufak atlatmışsınız,geçmiş olsun: )

geçmiş olsun,demek herkesin başına geliyor,sizlere üzülmekle beraber yalnız olmadığıma sevindim ; )

zaten bu hava atma merakı acemi cesaretini tetikliyor: )
sürtmedden önceki gün tek başıma gene sürdüm park ettim çok güzel şekilde,akşamda eşiime hava atıp durdum,ertesi günde aldım cevabımı

Acemilik döneminde refleksler daha tam gelişmiyor bu sebeple de kazalar olabiliyor, zamanla da iyice gelişiyor insan, devam edin sakın pes etmeyin Allah daha ciddi kazalar vermesin.

pes etmeyeceğim o araba benden kurtulamaz

arkadaşlar sayenizde daha da sakinledim çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için
bugün eşimle avm ye gideceğiz ve eşim başka yol olduğu halde korkum gitsin diye sürttüğüm yerden döndürecek,dua edin bana :18:

Oo ben duran belediye otobüsüne çarpmıştım ilk zamanlarda otobüsteki herkes gülmüştü bana ama şuan usta olduk milleti azarlıyorum doğru kullanın diye hahahaha

Oo ben duran belediye otobüsüne çarpmıştım ilk zamanlarda otobüsteki herkes gülmüştü bana ama şuan usta olduk milleti azarlıyorum doğru kullanın diye hahahaha

olur öyle şeyler: )sonu güzel olmuş ya önemli olan o
bende bugün sürecektim ama bi halsizlik vardı üzerimde,birde trafik aşırı dikkat gerektirecek şekilde yoğundu sürmedim.

İki yıldır aktif araba kullanıyorum ilk zamanlarda yaptıklarımı düşünüyorum da çok komikmişim :))
Tabi ki böyle ufak tefek şeyler yaşayacaksınız hepsi birer tecrübe :)
Benim ilk kazam Fethiye-Antalya yolunda petrolden çıkarken duran bir traktör römörkuna çarpmıştım :) çok hızlı geri geri gidince ben duruncaya kadar römorkun köşesi benim arabanın arka camını patlatmıştı :) Önce çok panik oldum çünkü babam çok panik birisi kesin arabama el koyacak dedim Ama atlattım sonra o olayı ilk başta içiniz yanıyor ama zamanla unutuyorsunuz :)
Geçmiş olsun Allah daha büyüğünden saklasın.

amin.
sizede çok geçmiş olsun,tekrarı yaşanmasın inşallah.
bugün daha çok attım o stresi üzerimden umarım bir daha bu ve türevini yaşamam/yaşamayız: )

Çoookk eski konu aama bana ilaç oldu bende 5-6 aydır aktif araç kullanıyorum bugün ilk mini kazamı yaptım Sabah işe geldim arabayı park ederken kaldırıma çıktım ve arkadaki araca hafif dokundum. Adam baktı bişey yok dedi ondada bende de bişey yok ama çok korktum ve etraftan bakanlardan çok utandım. Şimdi bakıp bakıp ben o hatayı nasıl yaptım diye söyleniyorum çok üzgünüm .

Tabi ki olucak bu tür şeyler.. benimde bi kavsagim vardi ilk zamanlar geçmem gereken, biraz fazla yanaşmistim sürtmüstüm kenarindan birazcik ama birsey olmadı.. ya bunlar fasa fiso aslında .. bi keresinde eve gelirken yine arkadan biri bilinçli dokundurttu bana arabasını.. pislik nasıl korkmustum.. bayan sürücülere birde böyle yapanlarda var korkmayacagız

Kim hortlatmıs bu konuyu ya sene 2013 dennn

Allahim banada sizinki gibi ahlakli sizi dusundugu malin candan kıymetli olmadigini bile bir eş nasip etsin .... amiiiinnnnnnnn..

Korkmayin millet ne kazalar yapıyor da sogumuyor arabadan siz niye soguyacaksiniz.hani kadinlar biraz kendjni geri cekiyorda erkekler bir cok kaza yapıyor ben kaza yaptim bir daha araba sürmem asla dediklerini hiç duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…