Arabayı Sürttüm: )

Canın sağ olsun
Allahım ben de bir cesaret artık trafiğe çıkaydım ilk zamanlar sürtme hafif vurma bunlar normal bence

ay en korktugum sey. Size birsey olmasin. Bende gecen yaz sonu ehliyetimi aldim kendim suruyorum yakin yerlere veriyor esim ama tek basima carsiya gitmeye daha vermiyor :)) oda olur insallah zamanla

Eşim 20 yıldır araba kullanıyor, yeni arabayı ilk gün sürttü Yani çok normal böyle küçük kazalar. Daha büyüğü de olabilir pek tabi. Eşiniz çok doğru yapmış arabayı kullan, soğuma diyerek. Bir süre daha rahat yerlerde kullanın, arabanın genişliği, hareket kabiliyeti ile bütünleşin, sonrasında rahatlarsınız :)

sakın soğumayın sakın, eşinizde destekliyormuş sevindim.
devam edin, olur böyle vakalar

Bu kadarcık şeyden aglayıp arabadan sogumayın. Hicbısey olmamış Allah korusun.

Ben motosıkletle ehlıyet sınav alanında calışma yaparken yere kapaklandım kırık catlak olmasa da darbeye baglı ödemler oluştu vucudumda ama düştükten 10 dakıka sonra sınava gırıp trafıge cıkmıstım. Ehliyetten sonra da motosikletten düştüm ve motosiklete çizikten daha kötü hasar verdım

Offf konu hortlakmış megerrrr.

Geçmiş olsun. Acemi kazaları tatlı hatıralardır bana göre :) Ben arabayı aldığım ilk gün gidip başka birinin dikiz aynasını kırmıştım Acemiyken büyük kazalar olmuyor bence. Deneyim kazanınca 2 küçük 1 büyük kaza geçirdim. Trafiğe çıkıyorsanız kaza olağan bir durum. Yeter ki cana bir şey olmasın.

Aman ben sürekli surtuyorum daha geçen hafta arkadaşlarla pikniğe gidelim dedik
Olan oldu napalim
Allahtan kocamin sanayide tamirhanesi var

ben park halindeki arabaya çarpmıştım :)
merak etme bunlar olur öyle öyle alışıyorsun

Arabanin kontagini cevirdiginiz an trafikte herseyin olabilecegini dusunmelisiniz. Manuel arabada ilk zamanlar araba ile bogusmaktan trafik tam takip edilmiyor. Maddi gucunuz varsa manueli ogrenin ama yokus kalkis destegi olan bir otomatik arabayi tavsiye ederim. O zaman hem araba surmenin keyfine varirsiniz hem de asil yapmaniz gereken isi trafigi takip etmeyi gerceklestirirsiniz. Hafif carpma,surtme bunlar hic onemli degil sanayinin yolunu ezberlersiniz sadece. Ama kucuk cocuk gibi her an yola firlayabilecek yayalara iri kopek gibi size takla bile attirabilecek canlilara cok dikkat edin. Yaralamali ve Allah muhafaza olumlu kazadan korunmak icin trafik kurallarini iyi bilmenizi ve trafigi takip etmenizi tavsiye ederim. Soylendi mi bilmiyorum ama siz kadin soforsunuz, onun icin erkeklerin alayci bakislarini, trafikte anlamsiz yol vermemelerini, abuk yerlerde sizi sollamak adina yaptiklari sacmaliklari pesinen bilin ona gore sakin kalmaya calisin. Hele ki el kol hareketi yapmayin. Pes etmeyin, cocuk olunca araba sanki bir uzvunuz olacak.

Vay be.. Kaç senenin konusu..
Konu sahibi şimdiye uzun yol tır şoförü gibi olmuştur

bende çok dar dönerdim ilk zamanlar göbekleri tam sıfırlayarak. bir gün sürttüm tabii.
o oldu şimdi geniş geniş dönüyorum . bişey olmaz ...
allah daha büyüğünden korusun.

Normal böyle şeyler herkes hata yapabiliyor acemilik dönemlerinde.

Bende geçen ay, kırmızı ışıkta beklerken arkadan biri çarptı baya korktum panik oldum. Neymiş hızlı geliyormuş ben birden durmuşum.

Oluyor böyle şeyler cesaretinizi kaybetmeyin. Pratik yapa yapa ustalaşacağız. :)

1000 km kullanmadan sürücü olunmaz ,hatalar olacak ki ders alıp tekrar etmeyelim ,trafiğin yoğun olmadığı saatlerde çıkın öncelikle zamanla hakimiyetiniz artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…