Arabozucu mu oldum.

Karışmamış zaten. Ortak grupta öyle takılmış sadece. O zaman evli insanlar kimseyle muhatap olmasın mazallah biri bir şey der falan.
Evli insanlar kimseyle muhattap olmasın ne alaka ya ? Eşinin hoşuna gitmemis demekki başkalarından akıl alarak hareket etmesi?

Daha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru

Sizden hoşlanmıyor olabilir mi acaba ben öyle düşündüm

Kadın da bir garip eşini de utandırır bu haraketlerle.
Sizin yerinizde olsam kuzenimle de konuşmam kadın saatli bomba gibi

Kadın size takmış

Allah kuzeninize sabır versin.

Lafina, sözüne karşılık vermeyin kuzen eşinin.

Gezmeye gelseler burnunuzdan getirir muhtemelen zaten, eksik kalsın.

Şakasına takılmışsınız. Büyütmesi saçma olmuş. Takılmayın. Bence de bir daha şaka dahi yapmayın. Mesafe koyun. Gelin hanım tekeline aldığını, ağırlığını koyduğunu göstermek istemiş gereksizce..

Yorumumu beğenmeyenler kocasını her koşulda darlayanlar ve biri bir şey der de evliliğime zeval gelir mazallah diye düşünenler sanırım
Yok valla ben darlamam. Bi kuzenine aşırı gıcığım konu sahibini onun yerine koydum sanırım. Ondan tüm kuzen savunanlara beğenmedim attım

Sizden hoşlanmıyor olabilir mi acaba ben öyle düşündüm
Genel olarak böyle mesela teyzemin kızı yani oğlanın kardeşi oluyor bayramda insta storiye abisiyle foto koymuş. Kuzenim kardeşine mesaj attı hemen. Fotoyu kaldır senin hesabında çok kız vardır yengen kıskanıyor diye. Gerçekten burda gıcık görümce gibi olmak istemem ama normal mi yani bu davranış bana garip geliyor

Kimse haklı değil konuda bence.

Kuzeninizin eşi yarışmaya katılma ihitmaline bile takacak kadar işsiz olmasından dolayı, siz de senden izin mi alsın diye herkesin ortasında söylediğinizden dolayı haksızsınız.

Bir tek kuzeninize üzüldüm burada. Bir de laf söyleyip gülen emoji koyunca o laf söylenmemiş olmuyor

Aman aman uzak durun. Kuş kanadından yel kapan bir tip kuzeninizin eşi. Yorar.

Evet kızlarda kuzenin fotoğrafını bekliyordu zaten

Boşverin ciddiye alıp sıkmayın hiç canınızı.

Evli insanlar kimseyle muhattap olmasın ne alaka ya ? Eşinin hoşuna gitmemis demekki başkalarından akıl alarak hareket etmesi?
Akıl almak mı? Milyoneri izlerken soruları bilenlere genelde söylenir zaten sen de katılsana diye. Kaldı ki bir geyiği kaldıramıyorsa buluttan nem kapıyorsa ortak wp grubunda ne işi var. Wp grubunda böyle geyikler döner zaten. Kezbanlık bu. Masumane ve dalgasına söylenmiş bir lafımın üzerine biri gerginlik yaratsa ters tepki veririm konunun onların evlilikleriyle alakası yok. Evli diye dokunulmazlık hakkına sahip olmuyor. İnsanlar bireydir konu sahibi kuzeniyle muhatap olurken sırf eşi diye araya girme hakkına sahip olmuyor.

Kuzeninizin yerinde olsam ve eşim gruptan ciddi ciddi böyle bir şey yazsa çok rencide olurdum. Kadının yaptığı bana göre doğru değil.

Ancak sonrasında sizin yazdığınız şey de ilişkilerine müdahale olmuş. Onların belki her adımda izine dayanan bir ilişkileri var. Bizlere anlamsız gelse de dahil olma hakkımız yok.

Ben gerçekten şaka yapıyor diye düşündüm ortam öyle bir ortamdı çünkü ben de senden izin mi alacak diye ciddi ciddi yazsam emoji koymazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…