- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
Evli insanlar kimseyle muhattap olmasın ne alaka ya ? Eşinin hoşuna gitmemis demekki başkalarından akıl alarak hareket etmesi?Karışmamış zaten. Ortak grupta öyle takılmış sadece. O zaman evli insanlar kimseyle muhatap olmasın mazallah biri bir şey der falan.
Sizden hoşlanmıyor olabilir mi acaba ben öyle düşündümDaha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
Kadın da bir garip eşini de utandırır bu haraketlerle.Daha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
Kadın size takmışDaha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
Allah kuzeninize sabır versin.Daha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
Şakasına takılmışsınız. Büyütmesi saçma olmuş. Takılmayın. Bence de bir daha şaka dahi yapmayın. Mesafe koyun. Gelin hanım tekeline aldığını, ağırlığını koyduğunu göstermek istemiş gereksizce..Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
Yok valla ben darlamam. Bi kuzenine aşırı gıcığım konu sahibini onun yerine koydum sanırım. Ondan tüm kuzen savunanlara beğenmedim attımYorumumu beğenmeyenler kocasını her koşulda darlayanlar ve biri bir şey der de evliliğime zeval gelir mazallah diye düşünenler sanırım
Genel olarak böyle mesela teyzemin kızı yani oğlanın kardeşi oluyor bayramda insta storiye abisiyle foto koymuş. Kuzenim kardeşine mesaj attı hemen. Fotoyu kaldır senin hesabında çok kız vardır yengen kıskanıyor diye. Gerçekten burda gıcık görümce gibi olmak istemem ama normal mi yani bu davranış bana garip geliyorSizden hoşlanmıyor olabilir mi acaba ben öyle düşündüm
Aman aman uzak durun. Kuş kanadından yel kapan bir tip kuzeninizin eşi. Yorar.Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
Evet kızlarda kuzenin fotoğrafını bekliyordu zatenGenel olarak böyle mesela teyzemin kızı yani oğlanın kardeşi oluyor bayramda insta storiye abisiyle foto koymuş. Kuzenim kardeşine mesaj attı hemen. Fotoyu kaldır senin hesabında çok kız vardır yengen kıskanıyor diye. Gerçekten burda gıcık görümce gibi olmak istemem ama normal mi yani bu davranış bana garip geliyor
Akıl almak mı? Milyoneri izlerken soruları bilenlere genelde söylenir zaten sen de katılsana diye. Kaldı ki bir geyiği kaldıramıyorsa buluttan nem kapıyorsa ortak wp grubunda ne işi var. Wp grubunda böyle geyikler döner zaten. Kezbanlık bu. Masumane ve dalgasına söylenmiş bir lafımın üzerine biri gerginlik yaratsa ters tepki veririm konunun onların evlilikleriyle alakası yok. Evli diye dokunulmazlık hakkına sahip olmuyor. İnsanlar bireydir konu sahibi kuzeniyle muhatap olurken sırf eşi diye araya girme hakkına sahip olmuyor.Evli insanlar kimseyle muhattap olmasın ne alaka ya ? Eşinin hoşuna gitmemis demekki başkalarından akıl alarak hareket etmesi?
Ben gerçekten şaka yapıyor diye düşündüm ortam öyle bir ortamdı çünkü ben de senden izin mi alacak diye ciddi ciddi yazsam emoji koymazdımKimse haklı değil konuda bence.
Kuzeninizin eşi yarışmaya katılma ihitmaline bile takacak kadar işsiz olmasından dolayı, siz de senden izin mi alsın diye herkesin ortasında söylediğinizden dolayı haksızsınız.
Bir tek kuzeninize üzüldüm burada. Bir de laf söyleyip gülen emoji koyunca o laf söylenmemiş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?