Arabozucu mu oldum.

Yani evet biranda düşünmeden yazdım böyle bir şey için eşler birbirinden izin mi alır aklım almadı o an
İzin alması mesele değil, sizin orada çıkıp eşler arası bir muhabbete girmeniz sorun.
Gelin de atarlı ayrıca ama ilk taşı siz atmışsınız, o çocukça uzatmış.

Kuzeniniz de bu kadarına izin vermemeli ya. Kadında özgüven problemi var birazda sanki

Kuzeniniz de bu kadarına izin vermemeli ya. Kadında özgüven problemi var birazda sanki
Ya işte bilmiyorum tepkim biraz da kuzenimin böyle davranmasına galiba. Tekrar söylüyorm ben iyi bir şey dedim oh demiyorum. Elbette herkesin kendi evi evliliği ama muhabbetin hiç de ciddi olmadığı bir ortamda gelip bana sordu mu tarzı cümleler şaşırttı

A
Ayyy tam bir ezik

valla benim eşim öyle herkesin ortasında benden izin aldın mı dese kıyamet kopar o gece..
sizdeki değişiklik kıyameti gelinin koparmış olması. senin kuzende iş yok..
Zaten bu ihtimali düşünüp düşünüp pişman oldum. Olayın buraya geleceğini tahmin etmezdim hiç. Bir de şöyle bir durum var aynı şekilde eşimin ailesiyle grupta olsam izin aldın mı bana sordun mu gibi şeyleri özel olarak eşime söylerim grupta değil. Bilmiyorum ya saçma sapan bir durum oldu sonuçta

Görmemişin kocası olmuş.

Kuzeninizin eşi sürekli böyle şeyler söylüyor anlaşılan. Ben olsam “Bu grubun tadı yok, izninizle ayrılıyorum.” yazar çıkardım, kalan kuzenleri de örgütler ayrı bir grup kurardım.

Her denileni sorun edeceklerse karı koca baş başa kalsınlar grupta.

Tabi ki bunu sınırı aşmayan, eşleri rahatsız edecek boyutta olmayan sohbetler için diyorum. Ki sizin ilk yazdığınız mesaj da, onları yaşadığınız yere davet etmeniz de gayet normalmiş.

Eşinin, kimden izin aldın bana sordun mu şeklinde gruba mesaj atması gereksiz saçma sapan bi gövde gösterisi olmuş. Bunu yapabilen birine cevap yazmamalıydınız.
İşte bilemedim

Adamı rezil etmiş ailesinin içinde. İzin alıp almamak ayrı konu ama böyle rezil insanlardan hiç hoşanlanmam. Düşman başına..
Yani o bu mesajı herkesin içinde yazabiliyor ama ben izin mi alacaktı derken karı koca arasına girmiş oluyorum

Kıskanıyor olabilir mi sizi saçma ama öyle gibi bence daha az görüşün onlarla

Kıskanıyor sizi saçma ama öyle bence daha az görüşün onlarla
Zaten ikimiz de gurbetteyiz bayramdan bayrama görüyorum onu dışında da özel olarak mesajlaşalım konuşalım durumu olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…