- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
İzin alması mesele değil, sizin orada çıkıp eşler arası bir muhabbete girmeniz sorun.Yani evet biranda düşünmeden yazdım böyle bir şey için eşler birbirinden izin mi alır aklım almadı o an
Kuzeniniz de bu kadarına izin vermemeli ya. Kadında özgüven problemi var birazda sankiGenel olarak böyle mesela teyzemin kızı yani oğlanın kardeşi oluyor bayramda insta storiye abisiyle foto koymuş. Kuzenim kardeşine mesaj attı hemen. Fotoyu kaldır senin hesabında çok kız vardır yengen kıskanıyor diye. Gerçekten burda gıcık görümce gibi olmak istemem ama normal mi yani bu davranış bana garip geliyor
Ya işte bilmiyorum tepkim biraz da kuzenimin böyle davranmasına galiba. Tekrar söylüyorm ben iyi bir şey dedim oh demiyorum. Elbette herkesin kendi evi evliliği ama muhabbetin hiç de ciddi olmadığı bir ortamda gelip bana sordu mu tarzı cümleler şaşırttıKuzeniniz de bu kadarına izin vermemeli ya. Kadında özgüven problemi var birazda sanki
Ayyy tam bir ezikDaha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
İnşallah kopmamıştırwuuu evde büyük kavga kopmuş..
İnşallah kopmamıştır
Zaten bu ihtimali düşünüp düşünüp pişman oldum. Olayın buraya geleceğini tahmin etmezdim hiç. Bir de şöyle bir durum var aynı şekilde eşimin ailesiyle grupta olsam izin aldın mı bana sordun mu gibi şeyleri özel olarak eşime söylerim grupta değil. Bilmiyorum ya saçma sapan bir durum oldu sonuçtavalla benim eşim öyle herkesin ortasında benden izin aldın mı dese kıyamet kopar o gece..
sizdeki değişiklik kıyameti gelinin koparmış olması. senin kuzende iş yok..
Görmemişin kocası olmuş.Daha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
İşte bilemedimEşinin, kimden izin aldın bana sordun mu şeklinde gruba mesaj atması gereksiz saçma sapan bi gövde gösterisi olmuş. Bunu yapabilen birine cevap yazmamalıydınız.
Yani o bu mesajı herkesin içinde yazabiliyor ama ben izin mi alacaktı derken karı koca arasına girmiş oluyorumAdamı rezil etmiş ailesinin içinde. İzin alıp almamak ayrı konu ama böyle rezil insanlardan hiç hoşanlanmam. Düşman başına..
Yok canım sizin suçunuz yok ki... Kuzen sütlaç kıvamında bir tip olunca yenge vampir dişlerini göstermişYani o bu mesajı herkesin içinde yazabiliyor ama ben izin mi alacaktı derken karı koca arasına girmiş oluyorum
İroni mi yaptınız övdünüz mü gömdünüz mü hiç anlamadımYok canım sizin suçunuz yok ki... Kuzen sütlaç kıvamında bir tip olunca yenge vampir dişlerini göstermiş
Kıskanıyor olabilir mi sizi saçma ama öyle gibi bence daha az görüşün onlarlaDaha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
Zaten ikimiz de gurbetteyiz bayramdan bayrama görüyorum onu dışında da özel olarak mesajlaşalım konuşalım durumu olmuyor.Kıskanıyor sizi saçma ama öyle bence daha az görüşün onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?