- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Ben de sizin gibi düşündüğüm için tepkisi garip geldi ve gereksiz yükseldim sanırımEvlenince bazı kadınlara böyle kompleksler geliyor sanırım.Kimsenin tek başına karar verme yetisi olmamalı tüm kararlar"ortak alınmalı":) Eve yumurta alsa bile o yumurta ortak kararla alınmalı,kimsenin özel alanı olmamali.Ne sıkıcı.Kuzeninle geyik muhabbeti bile yapamıyorsun, çünkü iktidarı sarılacak tribinde bir eşi var.Sizde ona göre mesafenizi koyun.. Bazı insanlar böyle..
Belki genel olarak herkesle öyle karakteri böylemiş ben olsam böyle insandan olabildiğince uzak dururumZaten ikimiz de gurbetteyiz bayramdan bayrama görüyorum onu dışında da özel olarak mesajlaşalım konuşalım durumu olmuyor.
İroni yapmadım. Kuzeninin fazla sakin biri olduğu için kadın kılıcını kuşanıp önüne gelene saldırıyor. Benim herifim benim malımdır diye.İroni mi yaptınız övdünüz mü gömdünüz mü hiç anlamadım
Evet baktınız eş sıkıntılı hiç gereksiz atışmalara girmeyin.. Sonunda kıskanç damgası bile yersiniz..Ben de sizin gibi düşündüğüm için tepkisi garip geldi ve gereksiz yükseldim sanırım
Ya aslında seviyorlar birbirlerini gördüğüm kadarıyla mutlular da keşke böyle sahiplenme savaşına girmese hiçİroni yapmadım. Kuzeninin fazla sakin biri olduğu için kadın kılıcını kuşanıp önüne gelene saldırıyor. Benim herifim benim malımdır diye.
Siz çok dış görünüşe aldanmayın. Kendi içinde aşağılık kompleksi olan erkek ya da kadın davranışlrıdır bunlar. Yenge tehlikeli benden söylemesi. Kuzene hiç şaka falan yapmayın. Uzak durunYa aslında seviyorlar birbirlerini gördüğüm kadarıyla mutlular da keşke böyle sahiplenme savaşına girmese hiç
Kıskanç dese iyi. Böylesi döner bir de kocama aşık demeye gider. Ne manyak insanlar var... En iyisi uzak durmakEvet baktınız eş sıkıntılı hiç gereksiz atışmalara girmeyin.. Sonunda kıskanç damgası bile yersiniz..
Bundan sonra yapmam zaten amanSiz çok dış görünüşe aldanmayın. Kendi içinde aşağılık kompleksi olan erkek ya da kadın davranışlrıdır bunlar. Yenge tehlikeli benden söylemesi. Kuzene hiç şaka falan yapmayın. Uzak durun
KesinlikleKıskanç dese iyi. Böylesi döner bir de kocama aşık demeye gider. Ne manyak insanlar var... En iyisi uzak durmak
Valla ortada yanlış varsa iki taraflıYarışma teklifi değil de eşine soyledikleriniz çok yanlış. Muhtemelen evde kavga çıktı ve sebep oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?