Arabozucu mu oldum.

Evlenince bazı kadınlara böyle kompleksler geliyor sanırım.Kimsenin tek başına karar verme yetisi olmamalı tüm kararlar"ortak alınmalı":) Eve yumurta alsa bile o yumurta ortak kararla alınmalı,kimsenin özel alanı olmamali.Ne sıkıcı.Kuzeninle geyik muhabbeti bile yapamıyorsun, çünkü iktidarı sarsılacak tribinde bir eşi var.Sizde ona göre mesafenizi koyun.. Bazı insanlar böyle..

Ben de sizin gibi düşündüğüm için tepkisi garip geldi ve gereksiz yükseldim sanırım

Zaten ikimiz de gurbetteyiz bayramdan bayrama görüyorum onu dışında da özel olarak mesajlaşalım konuşalım durumu olmuyor.
Belki genel olarak herkesle öyle karakteri böylemiş ben olsam böyle insandan olabildiğince uzak dururum

İroni yapmadım. Kuzeninin fazla sakin biri olduğu için kadın kılıcını kuşanıp önüne gelene saldırıyor. Benim herifim benim malımdır diye.
Ya aslında seviyorlar birbirlerini gördüğüm kadarıyla mutlular da keşke böyle sahiplenme savaşına girmese hiç

Ya aslında seviyorlar birbirlerini gördüğüm kadarıyla mutlular da keşke böyle sahiplenme savaşına girmese hiç
Siz çok dış görünüşe aldanmayın. Kendi içinde aşağılık kompleksi olan erkek ya da kadın davranışlrıdır bunlar. Yenge tehlikeli benden söylemesi. Kuzene hiç şaka falan yapmayın. Uzak durun

Evet baktınız eş sıkıntılı hiç gereksiz atışmalara girmeyin.. Sonunda kıskanç damgası bile yersiniz..
Kıskanç dese iyi. Böylesi döner bir de kocama aşık demeye gider. Ne manyak insanlar var... En iyisi uzak durmak

Bundan sonra yapmam zaten aman

Ben kendimi kuzeninin yerine koydumda, adamı onca insanın içinde küçük cocuk gibi azarlamış. Hiç kuzeninin yerinde olmak istemezdim. Allah sabır versin.
Belli ki kocasını herkesten kıskanıyor. Yerinde olsam mesafe koyardım, bu kadın her davranışa farklı anlam yüklemeye hazır

sizin söylediğinizde hiçbir tuhafllık yok. kuzeninizin eşi sorunlu. emrettiğinizi zannetmiş zaar.
bir sürü arkadaşıma eşlerinin/sevgililerinin yanında şu yarışmaya başvursana, ay bak tam senlik falan demişimdir. daha kimse sen bize karışamazsın demedi.
sanki ortak birikimlerini yönlendirmişsiniz gibi ne saçma tavır.

Allahım ne kadar saçma sapan tepkiler

Sizin mesajınız üstüne "Benden izin aldı mı ki" yazması ayrı garabet, özelden size "ayar vermesi" ayrı İlk mesaj geyik olsa gayet komikti tabii ki de, ciddi yazmış belli ki

Bugün de başkası adına utandık şükür. Muhatap olmayın artık bu kıro kadınla bence, kuzeninize de takılmayın hatta çünkü belli ki insanlarla sağlıklı iletişim kurabilmek önceliği olmamış eş seçerken.

Bence iyi yazmissin, öyle bir kezbana böyle cevap. Sanki adami stüdyoya sürükledin katil diye. Saçma sapan tripler, mecburmu aile grubunda egosunu konusturmaya. Artik o grupta geyik bile yapilmaz kuzen es sayesinde. Ki o grupta olmasida saçma ama neyse.

Somut olarak kendini kötü his etme, yaptigin kötü birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…