Ya bilmiyorum bir araya geldiğimizde bana karşı iyi diyorum ya kendi görümcesine karşı da böyle. Genel olarak eşini fazla sahiplenme durumu var. Değişik tepkileri var bunu genel olarak yapıyor. Mesela bayramda anneannemde toplandık kadın 90 yaşında. Kuzenime "len bana çay bardağı al torunum aldı diye keyifli keyifli çay içeyim" dedi. Gülündü falan. Kuzenimin eşi Yerinden kalktı "bayılıyorlar bir şey istemeye diye söylene söylene çıktı odadan.
Böyle yaşamak zor olsa gerekBenim kuzenim mesajları siliyormuş
Esi kıskançlık yapiyormuş!o da oyledir belki
O videoyu izledimDün bir yerde gördüm. Kocaman gelin başı olan bir gelin damadı göstererek ona bakmayın tapusu bende vs diyordu:) ne bileyim ciddi ciddi sizinle eğlendi benimle evlendi vs yazanlar var gelin arabasına, sosyal medyasina falan. Yani ne yaşadığını tahmin bile edemedigim insanlar. Bence nurda bahsi geçen gelin de buna benzer bir şey.
Onun acisindan bilemem ama benim açımdan yazmıyorum ne me gerek diyip..halbu ki beraber büyüdükBöyle yaşamak zor olsa gerek
Haklisiniz o konudaValla ortada yanlış varsa iki taraflı
+1000 uyuz oluyorum böyle insanlara,lan al kocanı başına çal çirkeeeeeef diye bağırmak istiyorum bazen.Kuzenin eşi bana kezban geldi ... başvur sen de diyor herkes akıllı/bilgili gördüğü insanlara ne var bunda?? Buna alınıp benim evim ailem bik bik bik yazan abla kezbandır net
İyi de kimse koşa koşa yarışmaya gitmedi ki konuşuldu sadece ki kuzenimin de başvuracağını falan sanmam geyik yapıldı yani.Olay yok aslinda ortada sizin aranizda bir gizli cekisme var gibi.
Eğlencesine bir muhabbeti bu noktaya getirdiginize göre.
Bu arada başvururken eşinden izin almalı tabiki.
Izin demeyelim de konuşmalı yani.
Ben yarışmaya gidiyorum mu diyecek kabul edilirse.
Hatta ben yarışmaya geldim akşama bekleme falan. Biraz garip olur sanki.
Size ıyı danışmalar yazsaydın.Deliler mi neMerhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
Muhtemelen kuzenin bir şeye karar verirken eşine danışmıyordur, bie yere gidilecekse davet edildilerse eşinin adına da karar veriyordur bu yüzden eşi rahatsız olup birlikte karar veririz demiş olabilir bu çok normal. Bazı erkekler evlendikten sonra eşlerine danışmadan sormadan onların adına da karar vermeye bayılıyor. O yüzden bu kuzeninizin sorunu sizin değil. Sizin senden izin mi alacak demeniz yanlış olmuş. Sizene ister izin alır ister almaz, bu onların arasında olan bir durum.Daha önce de şöyle bir şey yaşamıştık sanırım ikisine yükseldim gibi oldu. Kuzenim birşey için beni aramıştı ben de kapatırken "bize de buyrun gelin gezeriz" dedim kuzenim de inşallah pandemi bitsin geliriz" dedi. Sıradan klasik bi muhabbet yani. Eşi arkadan "evet birlikte karar veririz geleceğimiz zaman" diye bağırdı. Böyle sahiplenmeler bana saçma geliyor sonuçta nezaketen yapılmış bir konuşma arkadan bağırmaya ne gerek var. Ama yine de çenemi tutmalıydım doğru
İyi de bu insanlar evli aynı evde yaşıyorlar madem öyle gruptan yazacağına yüzüne deseymiş benden izin al diye. Bariz konu sahibine laf atmış konu sahibi de cevabı vermiş iyi olmuşİzin alması mesele değil, sizin orada çıkıp eşler arası bir muhabbete girmeniz sorun.
Gelin de atarlı ayrıca ama ilk taşı siz atmışsınız, o çocukça uzatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?