Arabozucu mu oldum.

Terbiyesize bak yaa

O videoyu izledim tapusu bende derken ki el hareketi ayyy sanki sanirsin eside cok matah bisey kuş yuvası oturtmus zaten kafasına böyle manyak derecede eşini takintili insanlarda var doğru

Kadin yuruyen ego
Esi.cise giderkende.izin aliyor mu acaba?
Esimde bende.birbirimizden.habersiz bas vurduk ne.olacak ki yani

Katılsana diye geyik yaptınız eşi gereksiz yükselmiş de sizde çok saçma bi cevap vermişsiniz. Size ne ki sormasından sormamasından. Herkesin evi farklıdır.

Kocasının kız kuzenlerini kıskanan gelin tavrı bu. Kuzeninle laubali bir sohbetiniz vs yoksa bu sözleri kıskandığı içindir bence. Ayrıca aynı evin içinde bulundukları halde kocasına gruptan yazıyorsa sana laf çarpmak içindir o. Yoksa dürtsün yanındaki adamı, sen nereye başvuruyorsun desin. Yenge hanım belli ki kaprisli, kıskanç ve kocişini kardeş yarısı kuzenlerle bile paylaşamayan birisi. Uzak durup mesafe koymak en güzeli.

Eşi haklı filan değil arkadaşlar.

Konu sahibini haksız bulup suçlamak uğruna, hayatımda gördüğüm en ucuz davranışa "haklı" demeyin lütfen eliniz vicdanınızin üzerinde olsun.

Adamın izin almasını beklemek gibi _karışılmaması gereken/ özel_ bir davranışı oraya yazmasi aşırı saçma.

Madem ki icazet almadan bi şey yaptırmıyorsun , gidersin bizzat dersin "sen hayırdır benden izin aldın mı" diye.

Oraya yazmak demek ; karışmaya hakkınız var demek oluyor.

Karışılmasını istemiyorsan kendisine söylersin/ yazarsın. Gruba yazmak zorunda değilsin.

Bu kadarcık şeyleri de bi düşünelim yani.

Ha ben konu sahibinin "izin mi alacaktı" cümlesini o gruba asla yazmam. Çünkü amac orda kuzenlere bir ayar çekmek zaten. Anladim es kisisinin tavrını.

Ama yazan birisi çıkarsa da "yazmamaliydin" demem.

Olay yok aslinda ortada sizin aranizda bir gizli cekisme var gibi.
Eğlencesine bir muhabbeti bu noktaya getirdiginize göre.
Bu arada başvururken eşinden izin almalı tabiki.
Izin demeyelim de konuşmalı yani.
Ben yarışmaya gidiyorum mu diyecek kabul edilirse.
Hatta ben yarışmaya geldim akşama bekleme falan. Biraz garip olur sanki.

Kuzenin eşi bana kezban geldi ... başvur sen de diyor herkes akıllı/bilgili gördüğü insanlara ne var bunda?? Buna alınıp benim evim ailem bik bik bik yazan abla kezbandır net
+1000 uyuz oluyorum böyle insanlara,lan al kocanı başına çal çirkeeeeeef diye bağırmak istiyorum bazen.

Kötü niyetle dememişsiniz ama "senden izin mi alacak" demeniz biraz ayıp olmuş sanki. Ancak kadının da bunun üzerinde durup size mesaj atması da çok abes olmuş bence.

İyi de kimse koşa koşa yarışmaya gitmedi ki konuşuldu sadece ki kuzenimin de başvuracağını falan sanmam geyik yapıldı yani.

Size ıyı danışmalar yazsaydın.Deliler mi ne

Muhtemelen kuzenin bir şeye karar verirken eşine danışmıyordur, bie yere gidilecekse davet edildilerse eşinin adına da karar veriyordur bu yüzden eşi rahatsız olup birlikte karar veririz demiş olabilir bu çok normal. Bazı erkekler evlendikten sonra eşlerine danışmadan sormadan onların adına da karar vermeye bayılıyor. O yüzden bu kuzeninizin sorunu sizin değil. Sizin senden izin mi alacak demeniz yanlış olmuş. Sizene ister izin alır ister almaz, bu onların arasında olan bir durum.

Mesela kendi eşimden örnek vereyim bana danışmadan, sen gitmek istiyor musun demeden kardeşiyle birlikte tatil planı yapmıştı, eee sen istiyorsun ama ben istiyor muyum onlarla birlikte vakit geçirmeyi diye en sonunda eşime patladım bana danışmadığı için. Daha önce de arkadaşı altın borç istemişti, eşim bana sormadan arkadaşına "tamam veririm" dedi ve ben çok kızdım, arkadaşıyla görüşmesini bitirince bana sormadı bile ben direk konuyu açtım ve buna razı değilim, o altınlar ikimizin beni hiçe sayıyorsun, benim fikrimi almıyorsun, bana sormadan veririm diyorsun, ben bu evde neyim dış kapının dış mandalı mı dedim. O yüzden sizde kuzeninizin eşinin dediklerine bu kadar takılmayın aralarında böyle durumlar vardır eşi ondan dolayı söylüyordur.

Ne kasıntıymış eşi..geyik muhabbet işte.kıl bi şey demek ki.bence kendınızı kotu hıssetmeyın

İzin alması mesele değil, sizin orada çıkıp eşler arası bir muhabbete girmeniz sorun.
Gelin de atarlı ayrıca ama ilk taşı siz atmışsınız, o çocukça uzatmış.
İyi de bu insanlar evli aynı evde yaşıyorlar madem öyle gruptan yazacağına yüzüne deseymiş benden izin al diye. Bariz konu sahibine laf atmış konu sahibi de cevabı vermiş iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…