Çocukluğumdan beri var bende de. Ortaokula, liseye hep servisle gidip geldim ama alışamadım nedense hala kıvrımlı yollarda fena oluyorumm. Çok yemek yemeyin yani öğününüzün üzerinden bir saat falan geçmiş olsun. Tuzlu kraker çok iyi geliyo. Binince yiyin biraz, on dakika yirmi dakika sonra yine yiyin ara ara :)Herkese merhaba
Beni çocuklugumdan beri arac tutar araba otobus neye binersem her yolculugum kabusla geçer ama arabamizla önde yolculuk ettigimde bi sorun olmuyor iki gün sonra mecburen 6 saatlik bi otobüs yolculugu yapmam gerek bi ara geçmişti aslinda cok rahattim ama ikinci gebeligimde tekrar tutmaya basladi halen devam ediyor ilac almak fayda etmiyor sadece otobuste en önde olursam tutmuyo ama simdi 9 numarayi zor buldum baska önerileriniz varsa çok memnun olurum cevap yazacaklara simdiden teşekkür ederim
Maalesef bulamadim yer baska yerdeLise hayatıma kadar yaşadım o kabusu
Orta kulakta dengeyi sağlayan doku hassasiyetinden kaynaklı bir problem. Lisede her gün vasıta kullanınca azaldı ve bitti. Hala kitap falan okuyamam mesela etkiler. Ya da okumak için kafamı hep öne doğru ve dik tutmam lazım.
Başka firmadan en önden alsan olmaz mı?
Psikolojik olabilir bi ara gecmisti am tekrar hortladi ister istemez stres oluyorumBen otobüse biner binmez ogurmeye baslardim. Sonra bunun pskolojk olduğunu anladım tabi isim nedeniyle sürekli arabada olmamın etkiside yüksek 5 6 senedir sohbet muhabbet 7 saat yolculuk yaparım. Önce pskolojik olduğuna inanman lazım bak simdiden kendini kuruyorsun midem Bulancak diye. Hayır bence bulanmaz senin elinde . Ayrıca sakın yarı aç yada tamamen aç olma. Tıka basa ye
Bunu duymustum ama hic denemedim deneyim bakalimGöbek deligimize yara bandı yapıştırin araba tutmaz o zaman
Deneyin sonuçta bir zararı yok inşallah faydasını görürsünüzBunu duymustum ama hic denemedim deneyim bakalim
Sabah 11 de yolculuk sabah 9 gibi hafif bi kahvalti yapcam kraker deniycem teşekkür ederimÇocukluğumdan beri var bende de. Ortaokula, liseye hep servisle gidip geldim ama alışamadım nedense hala kıvrımlı yollarda fena oluyorumm. Çok yemek yemeyin yani öğününüzün üzerinden bir saat falan geçmiş olsun. Tuzlu kraker çok iyi geliyo. Binince yiyin biraz, on dakika yirmi dakika sonra yine yiyin ara ara :)
Insallah birde yanimda iki cocuk allahtan kardesimde yanimda yoksa cocuklarla asla ilgilenecek halim olmazDeneyin sonuçta bir zararı yok inşallah faydasını görürsünüz
Ilaclari denedim faydasiz maalesef tesekkur ederim cevabiniz içinaile hekiminize danışsaydınız keşke,metpamid tarzı bir ilaç yazabilirdi bulantı için.
Biz memlekete gidiyorduk otobüsle 7 saat o zaman ağlayan bir çocuk vardı araba tutuyomus naptiysam olması en son muavin geldi çocuğun göbeğine yara bandi yapıştırdı çocuğun sesi kesildi bidaha aglamadi benimde aklımda kalmış böyle soran olduğunda söylüyorum belki bir faydam olur diye inşallah işinize yararInsallah birde yanimda iki cocuk allahtan kardesimde yanimda yoksa cocuklarla asla ilgilenecek halim olmaz
İşte sakin ol 1 saatlik yol gibi dusün bende felakettim ama çok şükür duzeldmPsikolojik olabilir bi ara gecmisti am tekrar hortladi ister istemez stres oluyorum
Insallah yarar yoksa 6 saatin sonunda harpten çıkmış gibi iniyorum otobusten kendimle mucadele etmektenBiz memlekete gidiyorduk otobüsle 7 saat o zaman ağlayan bir çocuk vardı araba tutuyomus naptiysam olması en son muavin geldi çocuğun göbeğine yara bandi yapıştırdı çocuğun sesi kesildi bidaha aglamadi benimde aklımda kalmış böyle soran olduğunda söylüyorum belki bir faydam olur diye inşallah işinize yarar
Sevindim sizin adiniza insallah bende duzelirimİşte sakin ol 1 saatlik yol gibi dusün bende felakettim ama çok şükür duzeldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?