Aracı kadının para alması dogru mu?

Sevgi__111

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
124
126
23
Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim

Ömrümde duymadım böyle bir şey, dolandırıcılığın yeni bir şekli galiba

TV'de gündüz kuşağı programlarında bol bol mevcut bu tip teyzelerin dolandırdığı insanlar.
Ayrıca evlilik bir zorunluluk değil ki. sevdiğin ve ömrünü birlikte geçirmek istediğin biri olunca yapılır evlilik.
evliliğin yaşı ve de zorunluluğu yok.

Biriyle tanismak bu kadar mi
Zor oldu bu kadar caresiz mi
Insanlar artik?

Yani eskiden insanlar hayirli birseye vesile olmak adina yapardi bunu…simdi hersey para olmus birde evlendigin kiside dolandirici cikabiliyor yani.. baskasinin buldugunada guven olmaz, cete cikiyolar sonra.. valla
Kimseye guven kalmadi

Valla ya Allah rızasını unutmus millet bizde şok olduk

Para almasa,hayrina yapsa,milletin mutlu olmasi icin bir girisimde bulunsa tamam derim de isin icene para girince Bildigin muhabbet tellalligi oluyor bu..Ayrica Evlilik garantisi veriyor mu ?
Evlilikle sonlanmayan gorusmeler icin para iadesi yapiyor mu ?
Daha acikli kismi ise kiz arkadasinizin "ben de basvurayim mi" demesi.Basvursun tabi,parayi da Ziraat Bankasi'ndaki hesabina yatirin teyzenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…