Aracı kadının para alması dogru mu?

bacım sen parayı bana ver benim çevremdede bi sürü kız var ama boşanma olursa ilerde para iadesi yok baştan söyleyim haaaaaa:)

Tüp bebek olursa ne kadar alır acaba

Tutarsa 10 bin, tutmazsa 2 bin, çoklu gebelikler de bebek başına +3 bin eklenir

Bir üye yazmış sizin gibiler olmasa biz tv de ne izleyeceğiz , doğru tam gündüz kuşağı kadın programına dolandırılıp çıkma konusu

Ahahahah kk nü takip edince müge anlı izlemeye gerek kalmıyor

muge anlıda gorduk oyle para ısteyenlerı.. dolandırıyolar genelde.. eskıden allahın rızası lazımmıs sımdı para mı o ne bıcım sey.. meslek edınmıs.. breh breh.. bence guvenme.

Sağolun ya sizler de olmasanız biz tvde kimleri izleyecez?

Tam tv ye çıkmalık konu, düşünsenize konu sahibi çıkıyormuş tvye ‘ kardeşimi evlendirmek için falanca kadına para verdik ( o sırada bu para alan teyzenin fotoları yayınlanıyor) evlendirecem, evlenince de ayrı para alacam dedi. Ama hem kızı bulmadı hem de paramızı vermedi. Dolandırıldığımızı sonradan farkettik’ sosyal medyaya da düşer bu konu.

Kanunda yeri olan bir ücret bu, kimsenin yüzüne vurulacak bir şey değil. Kötü adlandırıp etiketleneyin yani.
Tabi evlilik dolandırıcısı değilse. Çok dikkat edilmesi gerek. Şimdilerde çok arttı.

fabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..

Kanunda yeri olan bir ücret bu, kimsenin yüzüne vurulacak bir şey değil. Kötü adlandırıp etiketleneyin yani.
Tabi evlilik dolandırıcısı değilse. Çok dikkat edilmesi gerek. Şimdilerde çok arttı.
Nasıl kanunlar da yeri var kız

borçlar hukukunda evlenme simsarlığı olarak geçer'' normal borç olarak düşünülemez, dava açılamaz, takibi yapılamaz, biri çıkıpda ben bunları evlendirdim paramı vermediler demesin diye anlatılmış konudur''

yani ciddi meslek falan değil eksik borç konusunda sadece verilen bir örnektir alıcı asla para ver diyerek zorlayamaz.

Hahahaha ben mantıklı buldum. Sonuçta kadın emek veriyor, vakit harcıyor. Tanımaya çalışıyor, birileriyle eşliyor falan. Hani Ahmet ne iyi olur nezihenin kızına falan diye tanıdığı insanlar olsa neyse ama idinin didisi.
Üstelik tanışan insanlar kötü çıkınca da ondan bilecek,onun canını sıkacak (ki kk'da okuyoruz,kocası boşanmak isteyen ama kadının kabul etmediği konuda tanıştıran kişiye ısrar ediyordu konu sahibi,adamla konuşalım belki çözeriz diye. Böyle insan çok)...
Yani bir iş yapmış,karşılığında para istemiş bence çok değil . Belki de sizin gibi insanlardan bıktı,onları uzaklaştırmak için para istiyor.
Bana mantıklı geldi.
Keşke ben de vaktimi , bilgimi ve enerjimi sömüren bir grup var, onlara yardım etmek yerine danışmanlık ucreti isteyebilsem. Girişimci kadınmış

fabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..
Ya bu çok doğru, evet böyle bir gerçek var. Bekarken bana askeri personel talip oluyordu mesela hemşerilerim. Nerden bulsun bir tabur dolusu erkekle çalışıyor zaten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…