- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
Tarifeli alır belki 1.cocuk 5bin 2.cocuk 2 bin. İkiz olursa 6 bin gibi
Ben o zamanlar çocuk sayılırdım. Liseye yeni geçmiştim hiç unutmuyorum kadını ilk gören bendim eve bir gittim yabancı bir kadın bu kim dedim dedem 60 kusur yasindaydi o zaman kadın 40 kusurKusura bakmayın çok güldüm bisküvilere kadar aldı diyince
Tüp bebek olursa ne kadar alır acabaHangi kadınsa ben de başvurayım bari sonuçta evlilik garantili, konu sahibi insan ticareti yapan teyzenin nosunu özelden at pliz S Sevgi__111
bacım sen parayı bana ver benim çevremdede bi sürü kız var ama boşanma olursa ilerde para iadesi yok baştan söyleyim haaaaaa:)Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Bosanirlarsa parayı geri iade ediyor mu o önemliPeki evlendikten sonra iki bin daha vermeyince ne oluyormuş?
Boşanma büyüsü mü yapıyor?
Tüp bebek olursa ne kadar alır acaba
Ahahahah kk nü takip edince müge anlı izlemeye gerek kalmıyorTutarsa 10 bin, tutmazsa 2 bin, çoklu gebelikler de bebek başına +3 bin eklenir
Bir üye yazmış sizin gibiler olmasa biz tv de ne izleyeceğiz, doğru tam gündüz kuşağı kadın programına dolandırılıp çıkma konusu
muge anlıda gorduk oyle para ısteyenlerı.. dolandırıyolar genelde.. eskıden allahın rızası lazımmıs sımdı para mı o ne bıcım sey.. meslek edınmıs.. breh breh.. bence guvenme.Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Sağolun ya sizler de olmasanız biz tvde kimleri izleyecez?
Kanunda yeri olan bir ücret bu, kimsenin yüzüne vurulacak bir şey değil. Kötü adlandırıp etiketleneyin yani.Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
fabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..Biriyle tanismak bu kadar mi
Zor oldubu kadar caresiz mi
Insanlar artik?
Yani eskiden insanlar hayirli birseye vesile olmak adina yapardi bunu…simdi hersey para olmusbirde evlendigin kiside dolandirici cikabiliyor yani.. baskasinin buldugunada guven olmaz, cete cikiyolar sonra.. valla
Kimseye guven kalmadi
Nasıl kanunlar da yeri var kızKanunda yeri olan bir ücret bu, kimsenin yüzüne vurulacak bir şey değil. Kötü adlandırıp etiketleneyin yani.
Tabi evlilik dolandırıcısı değilse. Çok dikkat edilmesi gerek. Şimdilerde çok arttı.
İşte aradığım yorum.Bunun adi sey degil mi ya... sey...
borçlar hukukunda evlenme simsarlığı olarak geçer'' normal borç olarak düşünülemez, dava açılamaz, takibi yapılamaz, biri çıkıpda ben bunları evlendirdim paramı vermediler demesin diye anlatılmış konudur''Evlilik amacı ile kişileri birbiri ile tanıştırma mesleğinin yasal adı, evlilik tellallığı. Hatta bu meslek için alınacak ücretle ilgili yasal düzenleme bile var. Bence doğru yapılırsa, gayette ciddi bir meslek. Ama günümüz de bu iş tabiki dolandırıcılığı döndü, zaten abiniz de istemiyormuş, rahat bırakın adamı, sonuçta bir kızdan hoşlanırsın gider konuşur. Demekki evlenmeye niyeti yok.
Dogru soyluyor kanunda yeri var. Yaparken yakalanirsan eskiden vesika veriyorlardı. Simdi bilmiyorum ne oluyor.Nasıl kanunlar da yeri var kız
Ya bu çok doğru, evet böyle bir gerçek var. Bekarken bana askeri personel talip oluyordu mesela hemşerilerim. Nerden bulsun bir tabur dolusu erkekle çalışıyor zaten…fabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?