Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne sayko bir olay.Bundan aylar önce eşimin iş arkadaşı bı dugune gitmıs kızın amcası yanına gelmıs bız aılecek senı beğeniyoruz benım yeğenle tanış baya bır ısrarcı olms olur mu abi ayıp kacmasın ben görüştürürüm sizi kızın yanına gitmiş gülmüşler konuşmuşlar kız ınsta vermıs,msjlasmıslar normal sekılde niyet evlılık ıkı tarafta bılıyor kız daha önce evlenmıs bosanmıs 6 ay sürmüş,arkadaş hiç evlenmiş bilmıyor tabı nasıl bir iş gelecek başınaisteme olacağı gün arkadaş gram tuvalet cıcek cıkolata eşim gaza getirmiş yaşı kadar Gül al jest olsun diye
kapıyı kız ev halıyle karsılamıs eşofman tişört seklınde baba atlet şort arkadaşın Patronuda istemeye katılmış amcada orda ama salon cıcegınden farksızmıs
baba evvela hal hatır sormadan damdan düşer gibi ne sağlayacaksın ne katkın olacak benım kızıma demiş oda ımkanlarım güzel,eee sızın oglan turızımcıymis biz başka ıs yaparsa kabul ederiz daha önce basımız yandı demiş patronda işi güzel gelırıde iyi başka işte nasıl ımkan sağlasın hem daha oturup konuşmadılar bı konuşsunlar görüşsünler ole karar verirsiniz yok demis burda görüyorlar işte birbirlerini ne konusucaklar ki
beklemişler konuya girmek için ne çay var ne kahve nede onlara alınmıs olan cıkolatadan ikram patron dili damağı kurumuş bı bardak su istemiş
Kısaca kötü bir durumun içine düşmüşler herkes suskun kızı ıstemısler usul geregi altın konusunu açmış baba oğlan babası kızım ne istersin kız (Ozamana sadece bır merhaba demıs) sende konus cekınme aile olma nıyetındeyiz neyse bi boşluk olms damat elını yüzünü yıkamak ıstemıs kızda odaya cagırmıs bı selfı çekılelım mı senınle şaşırmıs olur tamam niye istedin arkadaşlarıma göndericem de merak edıyorlar seni....- ertesi gün olmuş kız bız senle uyusamadık benım evlenmek ıstedigim erkek senden farklı... bız ucuz kurtulduğuna sevınırken oda üzüldüğüyle kaldı isteme fobısı fortlamıs durumda
![]()
+1Arkadaslık ıstegı ile aklı karisan kız bana uzak Allaha yakın desın abi ve hayatina baksın.
Ama o kız olmadan.
Yarın baskası istek gonderır, abiyi sepetler.
Abinizle görüşürken bir başka aracının bulduğu biriylede görüşür. Eeeeen ama eeeen nefret ettiğim insan tipi her iki cinstede. Yedekte tutan, daha iyisini bulunca hiçbir şey yaşanmamış gibi elini bırakıp başkasına koşan tip..Abiniz bu hanımın yedek kulübesinde beklemek istiyorsa görüşsün tabi...Merhaba hanimlar. Bir abimiz icin soruyorum.
Bir araci bu abimize evlilik yolunda gorusmesi icin bir kizi oneriyor. Abinin telefonundan kiza instagramdan istek gonderiyor. Ama kiz son bir aydir baska biriyle gorusuyormus birkac kere yuzyuze gorusmusler devam ediyorlarmis. Araci da bu olayi bildigi halde sonradan soyluyor abiye. Kiz instagramdan istek geldigi gun gorustugu kisiyle gorusmeyi kestigini soyluyor, bu abinin istegi aklini karistirmis onunla gorusmek istiyormus. Gorustugu kisiyle zaten konusmayi bitirmek istiyormus bu olay da bahane olmus. Oyle diyor.
Ama biz biraz iskillendik sinek kucuk ama mide bulandirir misali. Kizin yaptigi dogru mu biriyle gorusmeye devam ederken baska birisiyle gorusmeyi kabul etmek ?
Abi kizla gorussun bi tanissin mi ??
Erkek olsam ve kız istemeye gidip böyle saygısız bir ortamla karşılaşsam, çiçeği çikolatayı alır, bu size çok gelir, bünyeniz kaldırmaz der giderdim. Ama burdaki eleman ne a. Salakmış ki kızı istemiş bir de ne istersin diye sordurtmuş.Bundan aylar önce eşimin iş arkadaşı bı dugune gitmıs kızın amcası yanına gelmıs bız aılecek senı beğeniyoruz benım yeğenle tanış baya bır ısrarcı olms olur mu abi ayıp kacmasın ben görüştürürüm sizi kızın yanına gitmiş gülmüşler konuşmuşlar kız ınsta vermıs,msjlasmıslar normal sekılde niyet evlılık ıkı tarafta bılıyor kız daha önce evlenmıs bosanmıs 6 ay sürmüş,arkadaş hiç evlenmiş bilmıyor tabı nasıl bir iş gelecek başınaisteme olacağı gün arkadaş gram tuvalet cıcek cıkolata eşim gaza getirmiş yaşı kadar Gül al jest olsun diye
kapıyı kız ev halıyle karsılamıs eşofman tişört seklınde baba atlet şort arkadaşın Patronuda istemeye katılmış amcada orda ama salon cıcegınden farksızmıs
baba evvela hal hatır sormadan damdan düşer gibi ne sağlayacaksın ne katkın olacak benım kızıma demiş oda ımkanlarım güzel,eee sızın oglan turızımcıymis biz başka ıs yaparsa kabul ederiz daha önce basımız yandı demiş patronda işi güzel gelırıde iyi başka işte nasıl ımkan sağlasın hem daha oturup konuşmadılar bı konuşsunlar görüşsünler ole karar verirsiniz yok demis burda görüyorlar işte birbirlerini ne konusucaklar ki
beklemişler konuya girmek için ne çay var ne kahve nede onlara alınmıs olan cıkolatadan ikram patron dili damağı kurumuş bı bardak su istemiş
Kısaca kötü bir durumun içine düşmüşler herkes suskun kızı ıstemısler usul geregi altın konusunu açmış baba oğlan babası kızım ne istersin kız (Ozamana sadece bır merhaba demıs) sende konus cekınme aile olma nıyetındeyiz neyse bi boşluk olms damat elını yüzünü yıkamak ıstemıs kızda odaya cagırmıs bı selfı çekılelım mı senınle şaşırmıs olur tamam niye istedin arkadaşlarıma göndericem de merak edıyorlar seni....- ertesi gün olmuş kız bız senle uyusamadık benım evlenmek ıstedigim erkek senden farklı... bız ucuz kurtulduğuna sevınırken oda üzüldüğüyle kaldı isteme fobısı fortlamıs durumda
![]()
Ay cahil yaa arkadaşlarına sormuştur whatsapp grubundanBundan aylar önce eşimin iş arkadaşı bı dugune gitmıs kızın amcası yanına gelmıs bız aılecek senı beğeniyoruz benım yeğenle tanış baya bır ısrarcı olms olur mu abi ayıp kacmasın ben görüştürürüm sizi kızın yanına gitmiş gülmüşler konuşmuşlar kız ınsta vermıs,msjlasmıslar normal sekılde niyet evlılık ıkı tarafta bılıyor kız daha önce evlenmıs bosanmıs 6 ay sürmüş,arkadaş hiç evlenmiş bilmıyor tabı nasıl bir iş gelecek başınaisteme olacağı gün arkadaş gram tuvalet cıcek cıkolata eşim gaza getirmiş yaşı kadar Gül al jest olsun diye
![]()
Niye ilk adım instagram oluyor onu anlamiyorum ben?
Iki kisiyi tanistirmak isteyen 3. kisi bu kisileee karsilikli özet bilgileri filan verir, karsilikli tamam tanisayim denirse telefonlar verilir ve konusulur buluşulur.
Instagram kendini cok nimetten saymaya basladi son zamanlarda![]()
Fotoğraf göstermek gibi işte instagramdan bak demekaynen aracı varsa tanıştırır, görüştürür
buluşturur hatta grupla vs
sonra uygun olurlarsa verirler telefon sosyal medya vs vs
inanlar sosyal medyadan nasıl başlıyor bu işe
Boşandığını biliyordu kız kendi söylemiş,nedeninin sormamış böyle olunca bence dış görünüşünü beğenmedi selfi gönderdi ya arkadaşlarına belkide sordu onun goy goyunu yapmışlardıray ne okudum benkız neden sonradan istemedi ki öğrenmedi mi boşandığını kimse söylemedi mi adama
İstemeye kadar olacakların farkında da değil karşı taraf ne istediğini bilmiyor ki,cahil den kız istenirse böyle don atlet gevsek gevsek konuşurlar işte oğlanın aılesı amcasını tanıyordu Onun gazına gelince aracı faciası olmuşErkek olsam ve kız istemeye gidip böyle saygısız bir ortamla karşılaşsam, çiçeği çikolatayı alır, bu size çok gelir, bünyeniz kaldırmaz der giderdim. Ama burdaki eleman ne a. Salakmış ki kızı istemiş bir de ne istersin diye sordurtmuş.