• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

Dua edeyim etmesine de bir şeyler anlamadım :KK51:

hocaya gittim kara sevda dedi bozayım dedi.:KK64:bense sen o çocuğa git ne varsa dök içini en güzeli mantıklısı bu

hayat cok kisa sewiyorsan birakma birdaha aski bulamazsin cook zor olur.

Sorun ne anlamadım ki,ikiniz de sevmiyor musunuz? Ağlamakla olmaz risk alacaksınız..:KK43:

Bu ne kız şarkı sözü gibi yazmışsın.:KK75::KK69::KK25:

Hayatta bazı fırsatlar çıkar,onları değerlendirmezsen bir daha ele geçmez.
Bence açıkça söyle.Belki kendini yalnız hissettiği için gidiyordur.Onu buraya bağlayan birşey kalmadığı için...
Yalnız olmayacağını,onu bu kadar seven biri olduğunu bilirse belki vazgeçer,ne dersin ?
Senin gitme imkanın yok mu ?

Amaan dermanı Allah'tan demişsin, ben de hastalık fala sandım. Neyse başına başka dert gelmesin.

karasevdaya düştüğünü anlamak için hoca olmaya gerek yok.
hocaya da maşallah şıp diye anlamış:KK48:

Çıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayı :( ben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm :(

Bu ne kız şarkı sözü gibi yazmışsın.:KK75::KK69::KK25:

Hayatta bazı fırsatlar çıkar,onları değerlendirmezsen bir daha ele geçmez.
Bence açıkça söyle.Belki kendini yalnız hissettiği için gidiyordur.Onu buraya bağlayan birşey kalmadığı için...
Yalnız olmayacağını,onu bu kadar seven biri olduğunu bilirse belki vazgeçer,ne dersin ?
Senin gitme imkanın yok mu ?

Samimi kelimeleriniz için teşekkür ederim. Gitme imkanım , imkan tabiki yaratılır, ama ben tabımadığım ülkede bir başıma ailemsiz birşey olmadan nasıl gideceğim. nasıl yaparım, bilmiyorum.. İçimden geldiği gibi yazayım dedim, doğuluyum ben, ağıtlar içimizde sanirim..

Çıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayı :KK43: ben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm :KK43:
O zaman yapacak birsey yok master yapip geri donsun evlenin

Çıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayı :KK43: ben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm :KK43:
millet böyle bir teklif gelse sevinçten takla atar sen niye ağlıyorsunki ya..sevgilisiniz seviyorsunuz ama sen hocalara gitcek kadar dertleniyosun..Olmadı 1 sene uzaktan yürütürsün,dert yaratma bu kadar.

Ne olmuş biri bana da anlatsın.
Diyemedim soyleyemedim diyosun ama seviyo hissediyorum simdide cikiyoruz valla bisey anlamadm ben

Back
X