arada kaldım kızlar bi yardım edin

Evet her zaman dediği su ben tek cocugum başka yok bu da tek torun. Ee napayim diyorum ben mi doğurma dedim annene. Kv çok nazlı sürekli ağlayarak işlerini halleder bunu da esime söyledim. Annesine kiyamiyor

Benim esim de tek cocuk, suan 39 gunluk olan oglum da tek torun. Benim kayinvalidem de pek bilir aglayarak isini halletmeyi, hem 4 yasindan beri kocasindan ayrilmis esimi tek buyutmus, bunu da hep kullanir. Ama esim asla kimsenin beni strese sokmasina izin vermedi. Ben ortamda olmadigimda annesini kenara cekip cekip anlasiyli olmasini soyledi. Olmasi gereken de bu zaten. Onlari uzmemesi gereken ve sorumlu olan kisi esiniz, siz degil. Esiniz onlarin cocuguysa bebeginiz de sizin cocugunuz.

Malesef ben de esime bunun için kızdım annesine sadece bu bebegin annesi o o en iyisini bilir dese mesele kalmaz

O yapamıyorsa sen yapacaksın o zaman. Malesef iş sana düşüyor. Eşine de söyle madem seni koruyamıyor gölge etmesin.
Kv bebeği almaya çalıştığında sen önce davranacaksın.

ben de eğer erkek aileye karşı tavrını koyup dengeyi sağlayamıyorsa hiç alttan alınmaması taraftarıyım.
çünkü sonu gelmiyor. taviz tavizi doğuruyor.
o eşin hatırı bir türlü bitmiyor.

Özür dileyecek bir şey yapmamıssınız ki? O kıyamadığınız eşiniz özür diletmeye çalışarak size kıyıyor ama. Birsey olmamış gibi davranabilirsiniz en fazla.
Bişey olmamış gibi davranıyorum dunden beri. Benimle konusmuyolar benim evimde. Ben gidince susuyolar. Esime daha ne yapayım dedim gönüllerini al dedi. Haksız olmadigimi gönül alacak bisey olmadığını benimde birçok şeye kirildigimi söyledim ama nafile

Benim esim de tek cocuk, suan 39 gunluk olan oglum da tek torun. Benim kayinvalidem de pek bilir aglayarak isini halletmeyi, hem 4 yasindan beri kocasindan ayrilmis esimi tek buyutmus, bunu da hep kullanir. Ama esim asla kimsenin beni strese sokmasina izin vermedi. Ben ortamda olmadigimda annesini kenara cekip cekip anlasiyli olmasini soyledi. Olmasi gereken de bu zaten. Onlari uzmemesi gereken ve sorumlu olan kisi esiniz, siz degil. Esiniz onlarin cocuguysa bebeginiz de sizin cocugunuz.
Lohusayken annesine bana karismamasini benim bi düzen kurmaya çalıştığımı söylediği için kv ağladı. Basi agrimis tansiyonu çıkmış o yüzden de esim bisey diyemedi

Bişey olmamış gibi davranıyorum dunden beri. Benimle konusmuyolar benim evimde. Ben gidince susuyolar. Esime daha ne yapayım dedim gönüllerini al dedi. Haksız olmadigimi gönül alacak bisey olmadığını benimde birçok şeye kirildigimi söyledim ama nafile

Susarlarsa sussunlar keyifleri bilir. Siz de biraz vicdan yaptirin sutum azaldi falan diyin ki boyle giderse Allah korusun. Stres uzuntu hep etkiliyor hele acken yalanci meme verirlerse bebek hepten soguyacak sutten. Onlar duygu somurusu yapiyorsa siz de yapin.

Lohusayken annesine bana karismamasini benim bi düzen kurmaya çalıştığımı söylediği için kv ağladı. Basi agrimis tansiyonu çıkmış o yüzden de esim bisey diyemedi

Bakin tekrar soruyorum, onlarin uzuntusu onlarin aglamasi... Ya siz?

Çok kırılan insan çeker gider. Demekki çok kırılmamış sizin burnuzu sürtmek istiyor. Eğer gerçekten haklıysanız kararlı olun. Çünkü bu kadar ufak mevzuda özür dilerseniz daha çok diletilerler. Birde sizde onların ufak hatalarına büyük tepkiler verin ayılıp bayılın.

Çok kırılan insan çeker gider. Demekki çok kırılmamış sizin burnuzu sürtmek istiyor. Eğer gerçekten haklıysanız kararlı olun. Çünkü bu kadar ufak mevzuda özür dilerseniz daha çok diletilerler. Birde sizde onların ufak hatalarına büyük tepkiler verin ayılıp bayılın.
Peki sizce haklı miyim gerçekten olay bundan ibaret sadece bebek arabasını ittim ve yürüdüm

Peki sizce haklı miyim gerçekten olay bundan ibaret sadece bebek arabasını ittim ve yürüdüm
Kesinlikle haklısınız, el üstünde tutulması gereken duyguları incitilmemesi gereken sizsiniz. Geri adım atmayın. Net olun, annesi benim benim kararlarım geçerli deyin taviz vermeyin, yoksa taviz tavizi doğurur

Tabiki öyle tepki vermeseymissiniz daha iyi olurmuş ama sonuçta sizi o kvniz sinir etmiş. Lohusasınız öncelikler anlayışlar imtiyazlar size verilmeli. Ben haksız bulmadım sizi ve kesinlikle özür dilemeyin. Çokta takmayın

offf yeni ana olan cicegi burnunda olan bi annenin bebeginin rizki olan sute bile mudahale ediyorlar..hic moralini bozma sutum bol bol olacak de icinden..sende agla uzul anasinin yaptigi gibi belki esin de sana kiyamaz..

offf yeni ana olan cicegi burnunda olan bi annenin bebeginin rizki olan sute bile mudahale ediyorlar..hic moralini bozma sutum bol bol olacak de icinden..sende agla uzul anasinin yaptigi gibi belki esin de sana kiyamaz..
Gerçekten zoruma gittiği için tartışırken ağladım. Kv gelmiş yaptigin saygısızlığı nedeni ne biz sana ne yaptık diyor. Beni incitmemisler hiç beni uzmemisler ki ben ne yapmisim

Gerçekten zoruma gittiği için tartışırken ağladım. Kv gelmiş yaptigin saygısızlığı nedeni ne biz sana ne yaptık diyor. Beni incitmemisler hiç beni uzmemisler ki ben ne yapmisim

Sebebini soylediniz mi peki?

Back
X