- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.517
- 498
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
annemler bizde kalacak kendi beşiğinde uyuyacağı için sorun olmuyor. bebeğe yabancı olan bir yerde tabiki sorun olacak bu bahane değil.
Benim bebeğm de her yerde uyumuyor. Bunu bahane edecek olursanız hiçbir yere gitmemeniz lazım. Bir uyumaz iki uyumaz sonra uykusu gelince bak nasıl uyuyor. Bayram bu büyüklere gidilecek tabi. Ay bu da yeni moda oldu bayramda eş ailesine gitmek istemiyorum. Herkesin ailesi ve bayramda ailesiyle olmak herkesin hakkı.
annemler maalesef yabancı gibiler, öyle pek anne kız ilişkimiz yok. geldiğinde evde toz görsün 30 kere laf sokar. ben de gerginlik olmasın diye eve dip köşe girişmeyi düşünüyordum o yüzden. eşim de çalışıyor 12 saat kızım da diş döneminde şu an. köye git gel saat 3-4 olacakGitmemek için baya bahane sıralamışsınızben olsam isterim oğlum kızım gelinim damadım gelsin bayramda diye. Sizde gidin görün gelin balkon yıkamak en fazla 15 dk nızı alır ki gelenler yabancı değil annenler
evet, onlara da aynen böyle söylüyorum, kendileri geliyorlarO zaman siz çocuğunuz büyüyene kadar hiç annenizi ziyarete gitmeyeceksiniz doğru mu anladım?
Çünkü bebek kendi beşiğinde uyuyamaz
evet, yakın çevremde hala yakalanıp yatağa düşenleri duyuyorum ve korkuyorum ama insanlara bahane geliyor. ben öyle yatağa düşsem kızıma kim bakacak bilmiyorum çok kuruntu yapıyorum bu konuda.İnsanlar koronayı unutmuş
Herkes için geçerli....
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
40 kişi ile 2 kişinin arasında olmak çok farklı bir şey. 2 kişiyi anne ve babanızdan bahsediyorum.
İstemiyorsanız gitmeyin
Aradıkları zaman eşinizin son dk söylediğini
Annenizin geleceğini ve temizlik yapmanız gerektiğini söyleyin.
Hiç bahanelere sığınmaya gerek yok.
bu yüzden gitmedik zatenHaftaya tatile gidecek olsanız başta çocuğun uykusu olmak üZere yazdığınız şeyleri dert edip gitmektenn vazgeçer miydiniz? Lütfen dürüst olun
E sizin aileniz eve doluşurken virüs yokta siz o tarafa giderkenmi virüs var?yarın biliyorsunuz bayramın birinci günü. eşim gitmeyiz gitmeyiz dedi köye bugün diyor ki gideceğiz, görmek isterler vs. annemler de ikinci gün bize gelecek kalacaklar birkaç gün. dip köşe temizlik yapılması lazım balkonlar yıkanacak vs. e bir de kızım var onunla o temizlik çok uzun sürecek. buna ek olarak kızım dışarda asla uyumuyor, huysuzlarıp ağlar mutlaka. arabada evde vs hiç farketmiyor uyumuyor çocuk. eğer gidersek sabah 6 7 gibi gideceğiz 3 uykusunu da uyuyamayacak en fazla 1-2 saat uyur koca gün. gitmek istemiyorum ben yarın diyorum, iyi sorarlarsa arayın ona sorun derim diyor. ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç istemiyorum. bir de yeni varyant virüsler çıkıyor onlar da aynı evin içine doluşuyor 40 kişi. hiç içime sinmiyor lütfen fikir verin
yorum yaparken önceki yazdıklarıma göz atarsanız sevinirimE sizin aileniz eve doluşurken virüs yokta siz o tarafa giderkenmi virüs var?
Bi eve 40 kişi doluşmasıyla 2 kişi doluşması tamamen farklı yalnız. Mesela ben de memlekete sırf nine dede görcem diye geldim 2 yıl sonra. Köylüler ziyarete geliyor laf anlamıyolar. Ne umdum ne buldum. Çok sinirliyim. Kimse gelmez eve dediler diye gelmiştim oysa.Kendi annenize virüs yok kaynanaya var. Bu da iyiymiş.
Gitmeyelim diyip son gün gidelim demesi doğru mu peki?Benim bebeğm de her yerde uyumuyor. Bunu bahane edecek olursanız hiçbir yere gitmemeniz lazım. Bir uyumaz iki uyumaz sonra uykusu gelince bak nasıl uyuyor. Bayram bu büyüklere gidilecek tabi. Ay bu da yeni moda oldu bayramda eş ailesine gitmek istemiyorum. Herkesin ailesi ve bayramda ailesiyle olmak herkesin hakkı.
Temizlik için neden bu kadar beklediniz,? Bir yere gltmeseniz bile dip köşe temizlik bir günde bitmez.yarın biliyorsunuz bayramın birinci günü. eşim gitmeyiz gitmeyiz dedi köye bugün diyor ki gideceğiz, görmek isterler vs. annemler de ikinci gün bize gelecek kalacaklar birkaç gün. dip köşe temizlik yapılması lazım balkonlar yıkanacak vs. e bir de kızım var onunla o temizlik çok uzun sürecek. buna ek olarak kızım dışarda asla uyumuyor, huysuzlarıp ağlar mutlaka. arabada evde vs hiç farketmiyor uyumuyor çocuk. eğer gidersek sabah 6 7 gibi gideceğiz 3 uykusunu da uyuyamayacak en fazla 1-2 saat uyur koca gün. gitmek istemiyorum ben yarın diyorum, iyi sorarlarsa arayın ona sorun derim diyor. ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç istemiyorum. bir de yeni varyant virüsler çıkıyor onlar da aynı evin içine doluşuyor 40 kişi. hiç içime sinmiyor lütfen fikir verin
Peki bayramın ilk günü gitmek şartmıVirüs sebebiyle gitmek istemeseydiniz aileniz de size gelmezdi. Ama nedense erkek ailesi olunca gidilmek istenmiyor. Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu erkeklerde bir aileleri de var. Bayram da görüşmek isterler,oğullarını, gelinlerini, torunlarını görmek isterler. Bu kadar zor olmamalı bayram ziyareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?