- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Kendi annenize virüs yok kaynanaya var. Bu da iyiymiş.yarın biliyorsunuz bayramın birinci günü. eşim gitmeyiz gitmeyiz dedi köye bugün diyor ki gideceğiz, görmek isterler vs. annemler de ikinci gün bize gelecek kalacaklar birkaç gün. dip köşe temizlik yapılması lazım balkonlar yıkanacak vs. e bir de kızım var onunla o temizlik çok uzun sürecek. buna ek olarak kızım dışarda asla uyumuyor, huysuzlarıp ağlar mutlaka. arabada evde vs hiç farketmiyor uyumuyor çocuk. eğer gidersek sabah 6 7 gibi gideceğiz 3 uykusunu da uyuyamayacak en fazla 1-2 saat uyur koca gün. gitmek istemiyorum ben yarın diyorum, iyi sorarlarsa arayın ona sorun derim diyor. ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç istemiyorum. bir de yeni varyant virüsler çıkıyor onlar da aynı evin içine doluşuyor 40 kişi. hiç içime sinmiyor lütfen fikir verin
benim annem evden çıkmıyor 5 aydır görüşmüyoruz. onlar öyle değil dışarı da çıkarlar birbirlerine gider gelirler. virüs falan takmıyor kimseKendi annenize virüs yok kaynanaya var. Bu da iyiymiş.
yukarı yazdım virüs konusunu.Uyumazsa erken gelirsiniz
Virüs onlarda var da size hem de kalmaya gelecek anne babanızda yok mu
Anne babanız gelip kalacakken kv ye gitmemek ayıp olur, mesafe çok fazla değilmiş
Balkon yıkanacak da gelince yıkarsınız zaten yine kirlenir
öyle dersem bahane ürettiğimi düşünecekler, inanmıyorlar virüse. herkese aşı sırası geldi kimse gidip olmadıGitmicem virusten tedirginim deyin, gitmeyin. Esiniz giderse gelince karantina uygulayin evde. Evlenince esler birbirini zorla bi yere goturme hakki mi kazaniyo? Bence hayir
benim annemler de o kadar kalabalık olsa ben görüşmem zatenBayram nedir. Benim bildiğim anne baba eli öpmek büyükleri ziyaret etmektir. Ama burda bayram sadece kadının anne babası için var. Erkeklerin anne babası hiç önemli değil. Alt tarafı bir gün hatta bir kaç saat gidip gelinecek ne kadar problem ediyorsunuz. Eşiniz size virüs var annen baban gelmesin dese ne düşünürsünüz
annemler bizde kalacak kendi beşiğinde uyuyacağı için sorun olmuyor. bebeğe yabancı olan bir yerde tabiki sorun olacak bu bahane değil.Virüsten dolayı gitmek istemiyorum derseniz bahane gibi olur çünkü sizin anne babanızda da virüs olabilir. Çocuğun uykusu flnda bahane kendi anneniz babanız olsa çocuğun uykusunun konusu bile geçmezdi. Son dakika olacak şey mi ona gore plan yaptım nasıl geleyim sonra telafi edelim deyin isterseniz
Kendi anne babanız köyde olsa ve bayramda bu şekilde gidecek olsanız, 'çocuğum uyku uyuyamayacak gitmek istemiyorum' der miydiniz Allah aşkına yapmayın kandırmayalım birbirimiziannemler bizde kalacak kendi beşiğinde uyuyacağı için sorun olmuyor. bebeğe yabancı olan bir yerde tabiki sorun olacak bu bahane değil.
annemlere gitmek istemediğim için onlar geliyor... arabada durmuyor çünkü bebeğimKendi anne babanız köyde olsa ve bayramda bu şekilde gidecek olsanız, 'çocuğum uyku uyuyamayacak gitmek istemiyorum' der miydiniz Allah aşkına yapmayın kandırmayalım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?