D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 31 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nerimmam #41 nerimmam .!.: Baba evinden gelme derken benim kendi kazandigim para ailemin malesef bana çok desteği olamadı babamın koluma düğünde taktiği bilezikleri bile ben almak zorunda kaldim Genişletmek için tıkla... yani eskiden kalma manasında yazdım onu evlendikten sonra kazandığın değil madem babanın taktığı bileziği sen ödedin bunu da ödeyemeyeceklerini biliyordun neden peşin ödeyip almadın yatak odanı ya da daha uygun olanından almadın da şimdi bu kadar üzülüyorsun öde yatak odanı kapat borcu
nerimmam .!.: Baba evinden gelme derken benim kendi kazandigim para ailemin malesef bana çok desteği olamadı babamın koluma düğünde taktiği bilezikleri bile ben almak zorunda kaldim Genişletmek için tıkla... yani eskiden kalma manasında yazdım onu evlendikten sonra kazandığın değil madem babanın taktığı bileziği sen ödedin bunu da ödeyemeyeceklerini biliyordun neden peşin ödeyip almadın yatak odanı ya da daha uygun olanından almadın da şimdi bu kadar üzülüyorsun öde yatak odanı kapat borcu