Arada kaldım..

Eşim de böyle teklif etti en ucuz en düşük olan modeli alalım birlikte ödeyelim dedi bu şekilde iki taraf da daha huzurlu olacak sanırım çok teşekkürler yorumunuz için

Kendi evindeki tv'yi düşürseydi almayacaklar mıydı alacaklardı ayrıca o teklif etmiş siz sıkboğaz etmemişsiniz neticede. Söyleyin alsınlar bence bi şey yok bunda
Yok ağzımı bile açmadım. Zaten o an tv falan umrumda olmadı açıkçası.. ama sağolsun ki iki üç kez aradı modelini yaz yolla bana diye biz zarar verdik biz karşılayacağız dedi

Yok ağzımı bile açmadım. Zaten o an tv falan umrumda olmadı açıkçası.. ama sağolsun ki iki üç kez aradı modelini yaz yolla bana diye biz zarar verdik biz karşılayacağız dedi
Doğru olan karşılaması zaten ben karşılatmam diyenlere bakmayın siz :)

Bende isteyemezdim ama israr ediyorlarsa durum malum tamire götürsünler dikkat etmek lazım.Tek bırakılmaz ki çocuklar ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.

Ben olsam ödemesine razı olurdum.
Arkadaşınızın içi rahat etmez yoksa, sürekli mahcup olur
Evet kıyamam kaç kez aradı ici rahat değil hiç.. benim de ödetiyomuş gibi olduğum için içim hiç rahat değil.. en azından bi kısmını ödemeye ikna etmeye çalışıyorum hepsini yüklemek istemiyorum onlara..

Ay Allah'ım en korktuğum şey TV'nin düşmesi. Allah minigi korumuş. Benim de 2 yaşında bir yaramazim var. Aklım çıkıyor. Babası duvara asmiyor ev kiralık diye ünitenin üstüne çıkıyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım. Ödemesi iyi olur onun içi rahat eder. Siz de mahcup olmayın. Aynısı sizin başınıza gelse (Allah esirgesin) almaz mıydınız?

Aman dikkat edin allah korusun çok tehlikeli hala kendime gelemedim ben bişey olsaydı mahvolurdum eşimle de saatlerdir aynı şeyi konuşuyoruz.. Biz olsak hemen şimdi gitmiştik almaya bi akşam bile beklemezdik.. öyle içimiz rahat ederdi o yüzden arkadaşımın da huzursuzluğunu anlıyorum kesinlikle..

Zaman ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız güzel yorumlarınızla mutlu ettiniz sağolun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…