Arada kaldım

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.460
198
Arkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Eşim akşamki yemeği ısıttı yedi annemle babam yemeğe gelmedi.
Allah aşkına bir fikir verin ne yapayım ben şimdi
Çok çok üzgünüm

neden beraber gittiniz ki eşin niye yorum yapıyor annen neden ufacık lafa ağlıyor
nerde çokluk orda b.kluk olmuş ki mutlaka olur böyle ortamlarda :kahve:
Ben de pişman oldum eşim diyor ben anneme kıyamadım annem diyor ben senin evinde de yemek yapıyorum eşim mesele yemek değil ben onun iyiliğini düşündüm sen benim yanımda değilsin diyor

Eşine ne oluyor ki sonuç da yemek yapılmış neyin tribine giriyor?oraya tatsızlık çıkarmak için kafa dinlemek için gittiyseniz bir an önce bu moddan çıkın annenle baban neden yemeğe gelmedi mesela eşine söyle akşama güzel bir yapalım hep beraber yiyelim gerilemeyelim de

İş bölümü yapıldıysa bence uyulması lazım. Ben işimi yaparken diğer taraf yan gelip yatıyorsa olmaz . O zaman sizin de anneniz ee size de( yani sizin sıranızda) anneniz yapsn. Ama bir kereden de böyle saçma bir tartışma çıkarılmaz. Eşin haksız. Sürekli yapılan bir şey olsa neyse. Gerçi o zaman da sorumsuz olup olmamalarına genel manada yorum yapamaz. Sadece haksızlığa itiraz edebilir

Eşiniz yemeğini yeseydi ona ne kim yaptıysa. Anneniz neden o lafına ağladı ki eşinizin? Yani ağlanacak kadar bişey göremedim. Annenle babanız yemeğe inmeyerekte gerilimi iyice tırmandırmış. Ha bilmiyorum tabi eşinizin annenize o anki tavrı nasıldı?sert ve ters mi konuştu?

Niye kendini arada kalacak ortam hazırlıyorsun ki onun ailesiyle gitseydin eşin arada kalacaktı terazi görevi görecekti.Piknik falan tamam da tatile gitmediğin sizde bir daha

ben eşime benim ailem ile asla yüzgöz olmayacaksın , bende senin ailen ile olmayacağım , olurda bir sorunolursa ben sana sende bana söyleyeceksin diye bir karar aldık , sonuçta ben gelinim oda damat o yüzden aileler bazen bu konularda hassas olabiliyor artık belli bir yaşın üzerinde onlar ve malesef değiştiremeyiz , böylece sorunda kendiliğinden çözülmüş oluyor

İş bölümü yapıldıysa bence uyulması lazım. Ben işimi yaparken diğer taraf yan gelip yatıyorsa olmaz . O zaman sizin de anneniz ee size de( yani sizin sıranızda) anneniz yapsn. Ama bir kereden de böyle saçma bir tartışma çıkarılmaz. Eşin haksız. Sürekli yapılan bir şey olsa neyse. Gerçi o zaman da sorumsuz olup olmamalarına genel manada yorum yapamaz. Sadece haksızlığa itiraz edebilir
Annem ben kıyamam zaten hepinize yardım ederim demişti öncesinde
Eşimin genel tavrı o kardeşlerimin sorumluluk alamayacağını düşünüyor yemek yapmıyorlar sofraya yardım etmiyorlar vs diye ama evlenemeden ben de öyleydim başa gelince mecbur yapılıyor ben de diyorum ki bu benim ailemin yaşayış tarzı sen karışma sonra sen benim yanımda olmuyorsun oluyor işte

Back
X