- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Bence yorum yapmadan önce empati yapalım sen üvey annesin ve senin üzerine geliniyor sende dersinki madem öyle baktığım halde ben suclaniyorsam gitsin dersiniz yaşamayan bilemez kardeşim öyle uzektan göründüğü gibi olmuyor malesef yaşamış biri olarak söylüyorum birde üvey baba tacizinden önce öz baba tacizi ve tecavüzünude gördü bu dünya herkes bir değil yeterki insanda vicdan merhamet Allah korkusu olsun
Bence yorum yapmadan önce empati yapalım sen üvey annesin ve senin üzerine geliniyor sende dersinki madem öyle baktığım halde ben suclaniyorsam gitsin dersiniz yaşamayan bilemez kardeşim öyle uzektan göründüğü gibi olmuyor malesef yaşamış biri olarak söylüyorum birde üvey baba tacizinden önce öz baba tacizi ve tecavüzünude gördü bu dünya herkes bir değil yeterki insanda vicdan merhamet Allah korkusu olsun
Sonuna kadar katılıyorum kardeşim ama arada kalan tek kişi ikinci eş bayanın kizi için elinden geleni yapması lazım öz babanin ki kıskançlıktan başka bişey degil madem çok iyi bir babaydi çocuğu için evliliğini surdurseydi neden insanlara hayatı zehir ediyor kimsenin buna hakkı yokSırf babası tehdit ediyor diye kızımı istemediği bir yere göndermem. Kız şöyle düşünecek annem koca buldu beni postaliyor burada istenmiyorum. Evet öz baba tacizi falan da var biliyorum ben sadece bir örnek verdim haklı bir şüphe demek istedim. Ama sırf babası şüphe duyuyor diye de şimdiki eşimle bir olup kızımı istemediği halde gonderemem. Eşimin isteyip istememesi onemli degil evlat daha onemli
Allah aşkına o kadar çok seviyormuş kızını kızı için evliliğini surdurseymis erkekler evlenince kadınlar gidip kimdir necidir diye araştırmiyor evlendileri kadını erkeklerin haddinemi düşmüş kiminle evlendiği nur ala nur olsa adını çekecek bir konu yine bulurlarkimse kimsenin çocuğuna gitsin diyemez. 15 yaşındaki bir kıza annesi gitsin diyorsa ben o kızın yerinde olsam silerim o anneyi.
Eski eşi tabi ki araştıracak kızının kimin yanında yaşadığını bilecek.
Daha bugün haberlerde izledim, adam ve kadın, adamın 2.5 yaşında bebeğine rakı iciriyorlar, bunu da kadının boşandığı eski kocası farkediyor, kendi kızının telefonunda videoları buluyor.
O adam ilgilenmeseydi o durum asla anlaşılmayacaktı.
Eğer çocuğu olan insanlarla evleniyorsak saygı duymak zorundayız onların çocuklarıyla bağlarına. Ve bir annenin 15 yaşında kızını kocasına laf geliyor, araştırılıyor diye babasına yollamasi benim için korkunç.
Biri de demiş gerekirse 10 tane koca bosarim evladim için diye, aynen öyle.
Sonuna kadar katılıyorum kardeşim ama arada kalan tek kişi ikinci eş bayanın kizi için elinden geleni yapması lazım öz babanin ki kıskançlıktan başka bişey degil madem çok iyi bir babaydi çocuğu için evliliğini surdurseydi neden insanlara hayatı zehir ediyor kimsenin buna hakkı yok
Allah aşkına o kadar çok seviyormuş kızını kızı için evliliğini surdurseymis erkekler evlenince kadınlar gidip kimdir necidir diye araştırmiyor evlendileri kadını erkeklerin haddinemi düşmüş kiminle evlendiği nur ala nur olsa adını çekecek bir konu yine bulurlar
Evlenmeden önce merkezi bir yerde yaşıyorduk her yer yürüme mesafesindeydi şimdi öyle değil mecburen toplu taşıma kullanıyor, evet sorun bu oldu.siz evlenince mi toplu taşıma kullanmaya başladı kızınız? Ne ilgisi var evlilikle bunun?
10 yıldır kızınızı babasına vermediniz de şimdi neden göndermek istiyorsunuz?
Ben kızınız olsam koca buldu, beni köşeye attı diye düşünürüm herhalde.
Canım eski eş araştırmış da hoşuna gitmeyen bir şeye mi rastlamış. Onu merak ettim.
[/QUOT
Hoşa gitmeyen bir durum tabii ki yok.. eski eşin derdi huzur bozmak bunu da başardı
Biz evlenmeye karar verir vermez kızıma oda yaptık, her şey istediği gibi oldu, hatta geçen hafta liseye kayıt yaptırdık. Yaşadığımız stres o kadar fazla ki böyle bir karar aldık. Bugün babasıyla bir kez daha konuşup bu şekilde davranarak en çokta kızına zarar verdiğini anlatacağım, KIZIM YANIMDA YANİ:)Eşinle huzurunuz bozulmasın diye kızınızın rahatını mı bozuyorsunuz. Yeniden evlenirken eşiniz kocaman kızınızın oldugunu bilerek evlendi sizinle anlaşılan adamın da kızı postalama gibi niteyi varmış o çocuga üzüldüm
Evlenmeden önce merkezi bir yerde yaşıyorduk her yer yürüme mesafesindeydi şimdi öyle değil mecburen toplu taşıma kullanıyor, evet sorun bu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?