Arada kaldım:(

YsmnSrts

All is well☺️
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
59
42
8
Birkaç ay önce 2. evliliğimi yaptım. 15 yaşındaki kızım da bizimle yaşıyor, evlenmeden önce babasını arayıp haber verdim ve için rahat değilse sende kalabilir dedim. Nerede mutluysa orada yaşasın sorun yok dedi .Ama bu aralar delirmiş gibi kızıma bir şey olursa sizi mahvederim tarzı tehditler savuruyor, evde huzur kalmadı. Eşimi araştırmış vs bir sürü saçmalık..
Eşim haklı olarak bu durumdan rahatsız ve karar alıp kızımı babasına yollamaya karar verdik.(Madem ki ben sahip çıkamıyorum) Şimdi de kızım asla gitmem diye ağlıyor. Kızıma mı eşime mi babasına mı laf anlatayım????

Son düzenleme:
Eski eş basbaya kıskanıp size psikolojik şiddet uyguluyor
Eşinde baya huzursuz olmuş ki yollamayı düşünüyor şimdiki eşinizle kızınızla birlikte konuşun mutluluk pozları verin
Kızın nerde mutluysa orda kalsın

Şuanki eşinize fırsat doğmuş göndermek için. Bana öyle geldi. Siz de en başında göndermek istemişsiniz. Kızınız istemiyor niye zorluyorsunuz? Baba tehdit ediyor diye tek yol bu mu? Endiselenmesi normal ne haberler okuyoruz üvey baba tacizi vs. Bunun çözümü bu değil oz babayi şikayet edersiniz kızınızın huzurunu niye kaçırıyorsunuz? Dediğim gibi bahane

Kızınızı kendisi gitmek istemezken nasıl gönderiyorsunuz? Bahane aramış da bulmuş gibi bir haliniz var..
Kızınızın başına birşey gelme ihtimali mi var sizin yanınızda, neden gönderiyorsunuz?
Kız için çok üzüldüm. İnşallah çabucak büyür de hiçbirinize ihtiyacı kalmaz.

Kızınız babası ile konuşsun bence. Bir de eşinize söylemenize rağmen şimdi böyle yapıyorsa ya dolduruşa gelmiştir ya da kıskançlık krizi tutmuştur. Ya sizi ya da çocuğun yeni eşinizle uyumunu kıskanıyordur.

Kızınız adına üzüldüm.. o yaşta hiç kimse tarafından istenmemek nasıl bir travma düşünemiyorum..
Kızımla 10 yıldır birlikteyiz. 6 aydır da yeni evimizde gayet mutlu yaşıyorduk, istenmeme gibi birşey söz konusu değil. Babası da istiyordu ama kızıma bırakmıştı. Son günlerde verdiği huzursuzluk ve baskı yüzünden bu karar alındı

Ben konu sahibi de göndermek istemiyor anlamışım

Ben asla yollamazdım

e ona bakarsak oz kızına tacız tecavuz eden bır suru sapık var
sız ona nasıl guveneceksınız . hanı suankı esınıze guya guvenmıyormus ya
kendısı cok dogru duzgun bır adam olsaydı zaten bosanmazdınız. ona nasıl guveneceksınız ozaman ? esınızın kafasıyla dusunursek dıyorum yanlıs anlamayın

benı parcalasalar öldurseler lime lime etselerde asla ama asla vazgecemem cocugumdan kac yasında olursa olsun .

Kızınızın size ve yönlendirmelerinize en ihtiyaç duyduğu dönem değil mi ? O artık genç kız sizinle paylaşması gereken özel şeyleri olacak artık babayla biraz zor olmaz mı ? Hele de kızınız istemiyorken nasıl ‘göndermek’ düşüncesi var sizde ? Empati yapsanız sizce de çok kırıcı değil mi ya?

Niyetiniz göndermekmiş en baştan gibi geldi yazdıklarınızdan. Kızınıza üzüldüm. Ergenlik gibi zor bir zamanda annesi evleniyor ve gönderiliyor.
Babası karakter olarak çok zor biri, sorun olacağını düşündüğüm için en başta haber verdim, sende kalsın dedi tamam dedim, ama eşimi ve beni kızımı kullanarak tehdit ediyor, tek derdim bu. Kızımı yanımda istiyorum, huzur da istiyorum. Eşim durumdan rahatsız, kendine göre haklı birşey diyemiyorum.

Adam araştırmış evet ama bir sey çıkmış gibi, bir şeyler var gibi bir tarzda yazmışsınız. Ne var şimdiki eşinizle ilgili? Neden sonradan delirdi adam?

Şimdiki eşinizi sadece çevreye soruyorsa bizzat gelip rahatsız etmiyorsa tedirgin olacak birşey yok. O da bir baba olarak kızının kimlerle yaşadığını bilmek isteyebilir.

Kızım çok sosyal ve bilgim iznim dahilinde dışarı çıkıyor. Ben alamadığımda toplu taşıma kullanıyor. Bunları bahane ederek huzursuzluk çıkardı babası.

kızımı asla göndermezdım ..basınızdan atıyor gıbısınız..o gıderse evde huzur olacak gıbı düşünüyorsunuz ..

uzuldum kızınıza.
Kızım zaten her hafta babasıyla görüşür, paylaşımı var, gitmek istememe sebebi baba disiplini altına girmek istememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…