Kararı siz almışsınız kızınıza sormamışsınız gitmek istemiyor ama siz göndermek istiyorsunuz.. diğer tarafta babası kararı ona bırakmış ama şimdi gelmesin istiyor... istenmediğini düşündürttü bana.. tam olarak kim istiyor anlayamadım galiba..Kızımla 10 yıldır birlikteyiz. 6 aydır da yeni evimizde gayet mutlu yaşıyorduk, istenmeme gibi birşey söz konusu değil. Babası da istiyordu ama kızıma bırakmıştı. Son günlerde verdiği huzursuzluk ve baskı yüzünden bu karar alındı
Haklısınız. Boşandığımda kızım 4 yaşındaydı ve 1 yıl velayet için uğraştım mahkemelerde. Babası da aynı şehirde ve haftasonları tatillerde yine görüşeceğiz elbette. Vazgeçme söz konusu değil, lütfene ona bakarsak oz kızına tacız tecavuz eden bır suru sapık var
sız ona nasıl guveneceksınız . hanı suankı esınıze guya guvenmıyormus ya
kendısı cok dogru duzgun bır adam olsaydı zaten bosanmazdınız. ona nasıl guveneceksınız ozaman ? esınızın kafasıyla dusunursek dıyorum yanlıs anlamayın
benı parcalasalar öldurseler lime lime etselerde asla ama asla vazgecemem cocugumdan kac yasında olursa olsun .
Babası hep istedi kızını ben vermedim yıllarca. Şimdi yine istiyor, kızım istemiyor.Kararı siz almışsınız kızınıza sormamışsınız gitmek istemiyor ama siz göndermek istiyorsunuz.. diğer tarafta babası kararı ona bırakmış ama şimdi gelmesin istiyor... istenmediğini düşündürttü bana.. tam olarak kim istiyor anlayamadım galiba..
Kızım çok sosyal ve bilgim iznim dahilinde dışarı çıkıyor. Ben alamadığımda toplu taşıma kullanıyor. Bunları bahane ederek huzursuzluk çıkardı babası.
Eşim haklı olarak bu durumdan rahatsız ve karar alıp kızımı babasına yollamaya karar verdik.(Madem ki ben sahip çıkamıyorum) Şimdi de kızım asla gitmem diye ağlıyor. Kızıma mı eşime mi babasına mı laf anlatayım????
Kızınız gitmek istemiyosa kalsın zorla göndermeyin.Eşinize anlatın kızınızın burda mutlu olduğunuBirkaç ay önce 2. evliliğimi yaptım. 15 yaşındaki kızım da bizimle yaşıyor, evlenmeden önce babasını arayıp haber verdim ve için rahat değilse sende kalabilir dedim. Nerede mutluysa orada yaşasın sorun yok dedi .Ama bu aralar delirmiş gibi kızıma bir şey olursa sizi mahvederim tarzı tehditler savuruyor, evde huzur kalmadı. Eşimi araştırmış vs bir sürü saçmalık..
Eşim haklı olarak bu durumdan rahatsız ve karar alıp kızımı babasına yollamaya karar verdik.(Madem ki ben sahip çıkamıyorum) Şimdi de kızım asla gitmem diye ağlıyor. Kızıma mı eşime mi babasına mı laf anlatayım????
Adını işini mezhebini hatta.. eşimin babasının işyerine kadar araştırmış. Kızımı sıkıştırmış bilgi almaya çalışmış. Bunları öğrenince aradım sordum derdin ne diye, kızıma bir şey olursa muhatap arıyorum dedi. Tek muhatabın benim dedim ama anlamıyor.Adam araştırmış evet ama bir sey çıkmış gibi, bir şeyler var gibi bir tarzda yazmışsınız. Ne var şimdiki eşinizle ilgili? Neden sonradan delirdi adam?
Adını işini mezhebini hatta.. eşimin babasının işyerine kadar araştırmış. Kızımı sıkıştırmış bilgi almaya çalışmış. Bunları öğrenince aradım sordum derdin ne diye, kızıma bir şey olursa muhatap arıyorum dedi. Tek muhatabın benim dedim ama anlamıyor.
Öyle bir cesareti yok tabii ki. Kızımla sürekli görüşüyor zaten telefonda ya da yüzyüze. Kızım söylemlerinden rahatsız olduğu için uyardı beni olaylar bu raddeye geldiNapıyor bu eski eş tam olarak? Kocanızın karşısına çıkmaya ya da aramaya cesaret ettiğini sanmıyorum.
En fazla sizi arıyordur ki siz yansıtmasınız eşinizin haberi bile olmazdı.
Çocuk 10 yıldır annesi ile bir düzen kurmuş, yeni bir adam bulunca en ufak pürüzde ilk çözüm çocuğu sepetlemek mi oluyor? Zaten 3 yıla üniversiteye gidecek diye ikna edin bari adamı.
Göndermeyin çocuğu..tam ergenlik zamanları. Beni ne babam istedi ne annem sevmiş diye ciddi bir travma olur.Öyle bir cesareti yok tabii ki. Kızımla sürekli görüşüyor zaten telefonda ya da yüzyüze. Kızım söylemlerinden rahatsız olduğu için uyardı beni olaylar bu raddeye geldi
Birkaç ay önce 2. evliliğimi yaptım. 15 yaşındaki kızım da bizimle yaşıyor, evlenmeden önce babasını arayıp haber verdim ve için rahat değilse sende kalabilir dedim. Nerede mutluysa orada yaşasın sorun yok dedi .Ama bu aralar delirmiş gibi kızıma bir şey olursa sizi mahvederim tarzı tehditler savuruyor, evde huzur kalmadı. Eşimi araştırmış vs bir sürü saçmalık..
Bence yorum yapmadan önce empati yapalım sen üvey annesin ve senin üzerine geliniyor sende dersinki madem öyle baktığım halde ben suclaniyorsam gitsin dersiniz yaşamayan bilemez kardeşim öyle uzektan göründüğü gibi olmuyor malesef yaşamış biri olarak söylüyorum birde üvey baba tacizinden önce öz baba tacizi ve tecavüzünude gördü bu dünya herkes bir değil yeterki insanda vicdan merhamet Allah korkusu olsunŞuanki eşinize fırsat doğmuş göndermek için. Bana öyle geldi. Siz de en başında göndermek istemişsiniz. Kızınız istemiyor niye zorluyorsunuz? Baba tehdit ediyor diye tek yol bu mu? Endiselenmesi normal ne haberler okuyoruz üvey baba tacizi vs. Bunun çözümü bu değil oz babayi şikayet edersiniz kızınızın huzurunu niye kaçırıyorsunuz? Dediğim gibi bahane
Adam gitsin diyebilir, anne arada kalmayacak evladım yoksa bende yokum diyecek.Bence yorum yapmadan önce empati yapalım sen üvey annesin ve senin üzerine geliniyor sende dersinki madem öyle baktığım halde ben suclaniyorsam gitsin dersiniz yaşamayan bilemez kardeşim öyle uzektan göründüğü gibi olmuyor malesef yaşamış biri olarak söylüyorum birde üvey baba tacizinden önce öz baba tacizi ve tecavüzünude gördü bu dünya herkes bir değil yeterki insanda vicdan merhamet Allah korkusu olsun
Orası öyle haklısınız bu konuda hiç birsey diyemem ama karşı tarafada birsey diyemeyiz oda kendince haklıAdam gitsin diyebilir, anne arada kalmayacak evladım yoksa bende yokum diyecek.
Bence yorum yapmadan önce empati yapalım sen üvey annesin ve senin üzerine geliniyor sende dersinki madem öyle baktığım halde ben suclaniyorsam gitsin dersiniz yaşamayan bilemez kardeşim öyle uzektan göründüğü gibi olmuyor malesef yaşamış biri olarak söylüyorum birde üvey baba tacizinden önce öz baba tacizi ve tecavüzünude gördü bu dünya herkes bir değil yeterki insanda vicdan merhamet Allah korkusu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?