annem de 10 tlnin bile nereye harcandigini bilmek isterdi yani işte dedim ya herkesin her isine kosar herseye yardimci olur ama cok karisir
Artık bi noktada yengemde abimde dayanamadi babam dedi ben parayi idare etmem karışmam abim dedi o zaman bende toplansin bundan sonra simdide bikaç aydır abimde ve bikaç aydır annem sürekli sorun cikariyomus hatta bana da anlattı parayi elimden aldilar artık kimse bana danışmadan harcıyor kiziyorum bazende guzellikle anlatıyorum kocaman insanlar sana para hesabi verecek halleri yok diyorum anlamiyooorrrr
Çok zor bir durum,ben asla istemezdim.Bir kere kuşak farkı var,büyüklerin bakış açısı farklı.Benim aldığım,harcadığım çoğu şey kendi annem için bile gereksiz olabiliyor.30 yaşındaki insandan 60 yaşında gibi yaşamasını bekleyemezsiniz.Onun hayattan alacağı zevkler farklıdır.
Annen parayı ne yapıyor merak ettim.Birikim mi yapıyor ?
yok işine öylesi geldi.yemek yapmaz,iş yapmazdı.kaynana yemekleri yapar,görümceler haftada bir gelip temizlik yaparlardı.eee ayrı eve geçince her iş kendine kaldı,geri döndü.o ev halen boştur.kaynana bir gün belki giderler diye boşaltıp kiraya bile vermdi.arada gidip temizlerler boş evi.
Annemlerde de durum ayni yemekleri annem yapıyor her zaman temizlik agirlikli olarak annemin üzerinde çocukları da annem büyüttü resmen gece ateslenseler bile yengem kalkip bakmazdi nasıl olsa babaanne bakıyor çünkü
annem de 10 tlnin bile nereye harcandigini bilmek isterdi yani işte dedim ya herkesin her isine kosar herseye yardimci olur ama cok karisir
Artık bi noktada yengemde abimde dayanamadi babam dedi ben parayi idare etmem karışmam abim dedi o zaman bende toplansin bundan sonra simdide bikaç aydır abimde ve bikaç aydır annem sürekli sorun cikariyomus hatta bana da anlattı parayi elimden aldilar artık kimse bana danışmadan harcıyor kiziyorum bazende guzellikle anlatıyorum kocaman insanlar sana para hesabi verecek halleri yok diyorum anlamiyooorrrr
Çok zor bir durum,ben asla istemezdim.Bir kere kuşak farkı var,büyüklerin bakış açısı farklı.Benim aldığım,harcadığım çoğu şey kendi annem için bile gereksiz olabiliyor.30 yaşındaki insandan 60 yaşında gibi yaşamasını bekleyemezsiniz.Onun hayattan alacağı zevkler farklıdır.
Annen parayı ne yapıyor merak ettim.Birikim mi yapıyor ?
Evet annemdeyken her ay gram altin alinip biriktikce bilezige cevrildi bilezikler yengemin kolunda annemde değil yani o yüzden yengem rahatsız degil bu durumdan
abim hesabi alinca faturalarin ödenmesi bile aksamaya başladı ama yinede ben giderler ayrilip herkes parasini diledigi sekilde degerlendirmeli diyorum
Faturalar, para pul, annenizin abinize kızması her neyse de, ben abi olsam ve küçük kız kardeşim, üstelik evli kız kardeşim bana, annem ile olan ilişkimden dolayı kızarsa, hesap sorarsa, haddini bildirirdim. Siz artık o evde değilsiniz ve asla taraf olmayın, anne ile evlat arasında asla taraf olmayın.
Ben burda en çok kızkardeşine üzüldüm gelinin menfaati olmasa hayatta birlik durmaz, kız kardeşini neden vermek zorunda bırakıyorlar çeyizini alsın babasının evinde parayla mı oturacak bence annenizle bu konuda konuşun, yeri geldiğinde verir ama bu hesap tablosu adil değil, ilerde evlenirken kimse kimseye yardım etmiyor...
Ben burda en çok kızkardeşine üzüldüm gelinin menfaati olmasa hayatta birlik durmaz, kız kardeşini neden vermek zorunda bırakıyorlar çeyizini alsın babasının evinde parayla mı oturacak bence annenizle bu konuda konuşun, yeri geldiğinde verir ama bu hesap tablosu adil değil, ilerde evlenirken kimse kimseye yardım etmiyor...
Annemle bu konuda konusmama gerek bile yok aynısını bana yaşattı biliyor her şeyi zaten kardesimede bin kere söyledim evde huzursuzluk çıkmasın diye ses çıkarmıyor